2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733941 بازدید | 90151 پست
سلام عزیز بله بعضی بچه ها تنبلن😁 واسه اطمینان خاطر میتونی داپلر بدی هفته چندی؟

سلام وقتتون بخیر ،من ی سوالی داشتم ،میگم من چند ماه بعد سزارین ، شکمم سی تی شد ،و گفتن هیچ گونه چسبندگی نداره ،واقعا درسته تو س تی اسکن نشون میده همه چیزو 

ممنون از احوال‌پرسیت عزیزم😘🤗🤍 خدا هدایتشون کنه.یه استرسی وارد کردن که قندم که به سختی کنترل شده ...

سلام عزیزم

خوبی؟ شرایطت خیلی سخت و حساسه. ان شاءالله در بهترین زمان و بهترین شرایط فرزندتو به سلامت در آغوش بگیری❤

الان دقیقا هفته چندی؟ 

بارداری قبلم شرایطت اینطور بود؟

امروز در چه حالی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی فکر کردم روی این موضوع که چرا من این همه که تلاش میکنم ولی بازم باید نتیجه ای که میخوام رو به د ...

سلام عزیزم

خوبی؟ چه کار خوبی کردی پست گذاشتی😍🥰 این چن روز خیلی تو فکرت بودم. خداروشکر که به لطفش، دکتر هواتو داشتن و حالت خوبه

عزیزم.‌‌.. دعاهایی که داشتی همه واست ذخیره شده و روزی بهترش نصیب و روزیت میشه❤

حال نی نیت چطوره؟

درن رو کی برات درآوردن؟ قبل ترخیص از بیمارستان یا بعدش؟

سلام وقتتون بخیر ،من ی سوالی داشتم ،میگم من چند ماه بعد سزارین ، شکمم سی تی شد ،و گفتن هیچ گونه چسبن ...

سلام عزیزم

سی تی دقت کافی رو نداره و چن ماه بعد سزارین هم زمان مناسبی واسه انجامش نیست

چون چسبندگی بعد یه فاصله زمانی از جراحی تازه ایجاد میشه و بسته به کیفیت جراحی با گذر زمان بیشتر میشه

عزیزم خیلی خوشحالم ک حالتون خوبه ان شاالله ب حق این شبو روزا و طفلان کربلا، کوچولوتو در بهترین زمان ...

ممنون عزیزم.ان شاءالله شما و مامانای دیگه هم به سلامتی و دل خوش به سرانجام برسونید🤗

متاسفانه قدر نمیدونم،از بچگی نون نمک چه کسایی رو خوردم و قدر نعمت ندونستم😔خودم حق میدم به خدا... دعا کنید روسفید باشیم

سلام عزیزم سی تی دقت کافی رو نداره و چن ماه بعد سزارین هم زمان مناسبی واسه انجامش نیست چون چسبندگی ...

پسر یک سال بیشتر داشت سی تی دادم ،و این که یعنی همه‌ی  جراحی ها چسبندگی داره  ،ب این همه حجم از سردرگمی دارم به این نتیجه که همون بچه دار نشیم خوبه 

عزیزم استاتر  چند بار می‌تونم سزارین کنم اولی سزارین بود �م می‌خواد دومی رو طبیعی بیارم اگه نشد چند تا سزارین �‌تونم بکنم خدا کنه بتونم طبیعی بیارم فعلاً حامله نیستم دخترم آبان ماه تولد سه سالگی

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام عزیزم خوبی؟ شرایطت خیلی سخت و حساسه. ان شاءالله در بهترین زمان و بهترین شرایط فرزندتو به سلامت ...

سلام عزیزم، ممنونم🤗🤍 لحظه ها خیلی عجیب غریب میگذرن... استرس آمیخته با امید و دلگرمی که نظیرش رو غیر از بارداری کم میچشیم. گاهی فکرای بد از تجربه تلخ گذشته، دل‌آشوبم میکنه. گاهی دیگه خسته میشم میگم خودت دادی،خودتم نگه دار. من تو بهترین شرایط تو تهران هیچکس ساده ترین مشکل رو تشخیص نداد،اونوقت یه روستایی رو با هلیکوپتر میرن زایمانش رو انجام میدن،صحیح و سلامت. هیچ چیزی با حساب و کتابمون جور در نمیاد. 

اون روز به ماما گفتم به وی‌بک فکر میکردم.چشماش گرد شدددد😳 گفت حتی فکرشم از سرت بیرون کن. تو در شرایطی نیستی که به این چیزا فکر کنی. راستش رو بخوای با این حرفش انگار حالم بهتر شد😅 نمیدونم یه دنده لجی قلقلکم داد،یا اون لحظه به این فکر کردم که هرچی بنده خدا اینقدر صریح قبول کنه خدا برعکسش رو نشون میده. چی بگم، فقط نخواد به خاطر گناهام تنبیهم کنه😭 موقع آمپول زدن همش میگم دردن نگیره بچه خوبی میشم😁 مادرشوهرمم بیخیال میشم( همونجا هم میگم منکه کاریش ندارم😏)

امروز فردا ان شاءالله ۳۳ تموم میشه. خدارو شکر تکونا رو گفت ساقه طلایی و شیر خرما دوپینگ میکنه.منم همش میرم سراغش و چک میکنم. دعا کنید به خیر بگذره🥺

من بارداری اولم چون طول سرویکسم  کوتاه بود سرکلاژ شدم حالا خدا کنه دومی رو سرکلاش نشم و آمپول می‌زدم تا ۳۶ هفته فکر کنم واسه همون نتونستم طبیعی زایمان کنم دهانه رحمم ۴ سانت باز شد و چون کیسه آ** پاره شده بود دخترم افت ضربان قلب کرد و اورژانسی سزارین شدم حالا خدا کنه دکتر قبول کنه بعدی رو طبیعی بیارم دعا کنید برام به نظرتون ممکنه چون دهانه ره من بیشتر از ۴ سانت باز نشد دوباره تکرار بشه � نه هر زایمان فرق می‌کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
سلام عزیزم، ممنونم🤗🤍 لحظه ها خیلی عجیب غریب میگذرن... استرس آمیخته با امید و دلگرمی که نظیرش رو غی ...

مگه مادر شوهرت گفته طبیعی بیاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها من زایمان سومم هس و زایمان قبلیم ۲۰ساعت دردکشیدم و دردام هم بامعاینه تحریکی شروع شد.الانم دکتربهم گفته اگ دردات تا۳۸هفته شروع نشدبیا۳۸هفته معاینه تحریکی کنم.تواین چندهفته من چیکارکنم

عضوتاپیک مانکن های زیبا❤️وزن شروع۸۰🥺🥺وزن فعلی۷۵😍تاریخ شروع ۶/۱۲/۱۴۰۲هدف اول۷۵🔓هدف دوم۷۰🔒هدف سوم۶۵🔒هدف چهارم۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒
مگه مادر شوهرت گفته طبیعی بیاری

نه😁 خدا مادرشوهرا و عروسا رو برا هم نگه داره،مایه آزمایش همدیگن. دیگه شیرین زبون و مهربونشونم که ه ه😏😬

منظورم این بود قبل آمپول زدن چون می‌ترسم، به همه گناهان کرده و نکرده اعتراف میکنم و طلب مغفرت میکنم و میگم از شنبه بچه خوبی میشم😭 ایشونم همون اولین نفر میاد به ذهنم،میگم باشه سعی میکنم لطف کنم از خطاهاش بگذرم😆 از خود راضیم نیستم🙃

پسر یک سال بیشتر داشت سی تی دادم ،و این که یعنی همه‌ی  جراحی ها چسبندگی داره  ،ب این همه ح ...

بله عزیزم

همه جراحی های شکمی با چسبندگی همراهن 

کیفیت و دفعات جراحی روی میزان چسبندگی اثرگذاره

ساده ترین جراحی برداشتن آپاندیسیته! ولی همین جراحی ساده هم واسه خانوما ممکنه باعث چسبندگی در ناحیه لوله تخمدان یا اندام های فوقانی بشه

اندام های داخلی نباید هوا بخورن

وقتی شکم باز میشه و اندامای شکمی هوا بهشون میرسه و عروق شکمی قطع میشن، این انداما طبعشون سرد و کارکردشون مختل میشه

مثلا خیلیا میگن ما سزارین شدیم هیچ عارضه ای هم نداشتیم ولی وقتی دقیق میپرسی اکثرشون مشکل هموروئید دارن!!! 

چون اندامای شکمی وقتی حین سزارین جابه جا میشن هیچ وقت به حالت طبیعی برنمیگردن و همین باعث بروز مشکلات گوارشی میشه و با هر بار تکرار میزان عوارض و شدتشون افزایش پیدا میکنه

البته هموروئید بدیهی ترین و ساده ترین عارضه ی سزارینه

عوارض جدی تر به کنار... 

عزیزم استاتر  چند بار می‌تونم سزارین کنم اولی سزارین بود �م می‌خواد دومی رو طبیعی بیارم اگه نشد ...

سلام عزیزم

فاصله ی زایمانت عالیه... هر میزان تعداد سزارین کمتر واسه زایمان طبیعی بهتر

ولی بعد ۲ سزارین هم اگه فاصله خوب باشه قبول میکنن

بعد ۳ سزارین هم به سختی می پذیرن... به شرط خوب بودن همه چی! که به خاطر حجم چسبندگی بعد ۳ سزارین احتمال درد و سختی بارداری و زایمان هست

اصلا به بیشتر شدن تعداد سزارین فکر نکن. تعداد سزارین هرقدر بیشتر ریسک و چالش زایمان هم بیشتر و تعداد پزشکایی که مسئولیت زایمان رو می پذیرن و تا آخر حمایت میکنن، کمتر!

سلام عزیزم، ممنونم🤗🤍 لحظه ها خیلی عجیب غریب میگذرن... استرس آمیخته با امید و دلگرمی که نظیرش رو غی ...

ان شاءالله خداوند به حق صاحب این ماه و ۶ ماهه ش(ع) جگرگوشَتو سالم و در بهترین زمان تو بغلت بذاره

خیلی مراقبت کن که ان شاءالله این چن هفته طلایی رو به سلامت پشت سر بذاری اسیر بخش NICU نشی!

منم میگم اصصصلا به ویبک فکر نکن !!! شرایط هر مادری متفاوته و تو بسته به شرایطی که داری باید از خودت و بچه مراقبت کنی!!! اصلا خودت رو با هیچ مادر دیگه ای قیاس نکن!

و این چن روز حتما از یه مرکز معتبر سونو داپلر بده و شریانای رحمی و بندناف رو چک کن و اگه خونرسانی خوبه آروم باش و خیلی خودتو اذیت نکن

اگه ان شاءالله به هفته ۴۰ رسیدی و شرایطت خوب بود اون وقت به ویبکم فکر میکنی. فعلا تنها اولویت فقط مراقبت از سلامتی بچه س

گفتی انوکسا تزریق میکنی؟ دز چند؟

آسپرینو چند میخوری؟