2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733961 بازدید | 90151 پست
سلام خواهرای گل یه سوال من از اول بارداری فقط سونو آنومالی رفتم  الان از مرکز سونو گرافی برام پ ...

صبر کن ۳۲ به بعد برو عزیزم 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاااام عزیزم😍😍 چه عجب اینوراااا؟؟؟ خبریه؟؟؟

سلاااام

دیدم خبری ازت نشد تو ایتا گفتم بیام اینجا دنبالت و جویای احوالت بشم. داشتم دنبال پستها میگشتم که بچه بیدار شد و کلا همه چی یادم رفت😂

حالا امروز صبح اومدم دیدم هنوز قلمبه ای انگار😍

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
گفتم حالت رو بپرسم. زنده باشی. خوبیم.  سر بزن دلمون تنگ میشه البته یکی نیست به خودم بگه فعال ...

شما عزیز دلی

دیگه شرایط رو میدونی خودت نمیشه با بچه کوچیک خیلی رو اینجا وقت گذاشت... 

الانم حقیقتش اومدم یکی حال و احوال مامانی رو بپرسم و ببینم در چه حاله یکی هم یه شکهایی به خودم دارم برای چهارمی هویجوری الکی اومدم انرژی بگیرم🙈😅

باران فاصله سنی کوثرجون با خواهرش چقدر میشه؟!

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954

دوستان باتجربه خواهرانه کمک کنید🥺من دیروز کاهش حرکت داشتم،۳۱ هفته و ۴ روزم.بستریم کردن. گفتن تکون که میخوره ضربان بالا نمیره.چندتا هم افت داشته! امروز از استادشون پرسیدم میگه زیر۱۱۰ افت حساب میشه. نه ۱۳۰ و ۴۰

الان میخوان بتامتازن بزنن میگن‌چند روز دیگه بمون.فقط محض احتیاط.وگرنه ضربان و حرکات مشکلی نداره.چه کنم؟

سلام 

بزرگواران پزشکی در اصفهان میشناسید که بعد از دوبار سزارین، زایمان طبیعی تقبل کنه؟ 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلاااام دیدم خبری ازت نشد تو ایتا گفتم بیام اینجا دنبالت و جویای احوالت بشم. داشتم دنبال پستها میگش ...

سلام باصفاجان😍 خوبی بچه هات خوبن عزیزم

خیلی خوش اومدی. کارخوبی کردی اومدی، گول زن اینجا حسابی ملسه.😄 عجب شک خوبی بر تو دست داده است. ان شاالله خدا کمکت کنه نیت الهیتو ب ثمر برسونی زیر نظر لطف خودش.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
دوستان باتجربه خواهرانه کمک کنید🥺من دیروز کاهش حرکت داشتم،۳۱ هفته و ۴ روزم.بستریم کردن. گفتن تکون ک ...

خب ضربان وقتی مشکلی نداره، چرا نگرانی؟ مرخصت میکنن دیگه؟ سونو هم دادی؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
ببخشید بچه ها آزمایش ۷ماهگی شامل چه چیزای میشه ؟ میشه بدون اینکه برم بهداشت برام بنویسه انجام بدم ب ...

عزیزم باید یک دکتر آزمایش رو برات بنویسه،‌ حالا یا دکتربیرون یا بهداشت، نسخه ک نداشته باشی، آزمایشگاه قبول نمیکنه.

سلام میگم کسی اینجا راجب هزینه سونو چسبندگی جفت خبر نداره؟ 

من همین هفته ی پیش تو مرکز دولتی با بیمه تأمین اجتماعی انجام دادم شد ۲۹۰ هزار تومان.

اگر در مراکز خصوصی انجام بدی قطعا گرونتر میشه، رقم ها متغیر هست ولی آنومالی رو مرکز خصوصی رفتم تقریبا ۶۰۰ ت شد.

خب ضربان وقتی مشکلی نداره، چرا نگرانی؟ مرخصت میکنن دیگه؟ سونو هم دادی؟

آره.سونو خوب بود. میگن حرکاتش تو ان اس تی نشون نمیده. ضربان افزایش نداره. با این چرت پرتاشون دخترمم اورژانسی سز کردن

البته صابریان هم رفته بودیم گفته بود چندتا افت داره