2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم دکتر درست گفتن. اگه بچه از نظر کروموزومی مشکل داشته باشه قطعا سقط میشه و استفاده از پروژ ...

ممنونم ازت رستا جان که خواهرانه راهنماییم می‌کنی😘😘😘❤️

همه کارهایی که گفتی و میگم انجام بده😍

دوستان کیسه آبم پاره شد همراه با خونه طبیعی یه ؟ چهل هفته و یک روز شد

سلام عزیز

در چه حالی؟

اگه خون در حد خونریزی زیاد باشه نشونه ی خوبی نیست.

اما اگه مایع آمینیوتیک آغشته به مقداری خون باشه طبیعیه و نشونه ی جدا شدن کیسه از سطح دهانه ی رحم و شروع پروسه ی زایمانه

این خون اگه بدون تحریک و دخالت دیده بشه خیلی بهتره

سلام رستاجان منم بالاخره اومدم بگم انشاءالله وی بکی هستم.الان سه ساله بعد از سزارینم میام این تایکو میخونم چون دلم میخواد ویبک بشم.الان توی ۳۵ هفته م،امروز دکتر بودم گفت ضخامت رحمت یکم نازکه ۳.۹ بود اما گف انشاءالله دو هفته دیگه بیا برای معاینه و الانم پیاده روی یک روز درمیون نیم ساعت داشته باش.در ضمن جفتم گرید ۲ بود گفت جفتت داره میرسه حواست به تکوناش باشه.داروی زایمان آسن تبریزیانو خریدم بنظرت از کی شروع کنم؟همینطور شیاف گل مغربی رو؟از الان چه ورزشهایی شروع کنم؟

سلام رستاجان منم بالاخره اومدم بگم انشاءالله وی بکی هستم.الان سه ساله بعد از سزارینم میام این تایکو ...

سلام عزیز

به سلامتی و خیر ان شاءالله🌸

معاینه واسه فهمیدن سایز لگنی ؟ 

گرید جفتت کاملا طبیعیه عزیز. اگه ۳ بود نشونه ی رسیدن و پیری جفت بود.

مغربی رو از هفته ۳۷ شیاف کن

داروی زایمان آسان هم از همون اول هفته ۳۷ توصیه میکنن. با توجه به دستور استفاده

مقل ازرق رو هم تهیه کن و تو خونه داشته باش

سلام عزیز در چه حالی؟ اگه خون در حد خونریزی زیاد باشه نشونه ی خوبی نیست.  اما اگه مایع آمینی ...

سلام رستا خانم 

اگر خونریزی زیاد باشه نشونه ی چیه ؟ چرا خوب نیست ؟ 

عزیزم اطلاعاتت خوبه شما مامایی خوندین ؟ 👏👍