2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
ان شالله به سلامتی زایمان کنی  من فرهنگی هستم .

ممنونم عزیزم 

به سلامتی ان شالله موفق باشید

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
شما اولین بچه ت چندسالشه؟ مدرسه میره؟ الان پسر من از مهر میره اول ابتدایی. یعنی شهریور ماه ۶سالش کا ...

ان شاءالله پسرم میره سوم. دخترم میره اول

امسال پسرمو مدرسه نفرستادمش. پارسال که مجازی بود خودم آموزشش دادم

امسالم مجازی ثبت نامش کردیم. مدرسه نفرستادمش. خودم آموزشش میدم.

دخترمم ان شاءالله مجازی ثبت نام میکنم. امسال راحت هرجا دلمون خواست رفتیم. سیستم مدارس سیستم اتلاف عمره! 

بچه باید در کنار آموزش راحت به تفریح و بازیش برسه. نه اینکه از مهر تا خرداد اسیر و برده ی سیستم مدرسه بشه. اونم بدون هیچ آموزش مثبت و کاربردی! 

واسه چن آموزش سطحی ، کل تربیتشونم به باد میره!

به نظرم نذار سال بعد... مدارس مجازی ثبت نامش کن و از همین ماه حضوری بفرستش مهد قرآن

پارسال که پسرم کلاس اول بود بچه هایی که پیش دبستانی قرآنی مجازی آموزش دیده بودن خیلی راحت بودن

الان که حضوریه. بفرستش تا مهر الفبا و ترکیبو یاد بگیره

سیستم آموزش اول طبق کتاب درسی کاملا غلطه!!! مهد قرآن ، طوری یاد میدن که خیلی خیلی بهتر و راحت تر الفبا و ترکیب رو یاد میگیرن و روخونیشون خیلی قوی تر میشه

طبق تجربه پارسالم به خواهرم گفتم دخترشو بفرسته پیش قرآن. امسال اصلا به آموزش نیاز نداشت!!! میگفت اصلا حس نمیکنم بچه کلاس اول دارم

برعکس من و همه ی اطرافیان که بیچاره شدیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا غصه خوردی عزیز؟ شما تا ۷ ماهگی میتونی به بچا ت شیر بدی میتونی فقط نصف شبا که واسه شیر بیدار می ...

ممنون خانومی  دیگه نمیتونستم شیرش بدم حالم بد میشد صبح اصلن نمیتونستم پاشم ولی الان پشیمونم کاش‌ازشیر نمیگرفتمش  🤒😞 بعد فکر میکنم نمیشد نگیرم قبل بارداری هم ضعف میکردم چ برسه ب الان ک حاملم شدم چاره ای نداشتم

سلام عزیز چند هفته و روز بودی دقیقا؟ خیره ان شاءالله.... حوصله شو داشتی روغن کرچکو امتحان کن داخل ...

خوراکی چی ببرم 

خرما وسطش بادام گذاشتم شربت گلاب و عسل و زعفرونم نادعلی و معراج خوندم

دیگه چی ببرم؟؟

آخه بچه تو کیسه آب خودشه. اون دود وارد کیسه آب نمیشه!  اگه بگیم دود باعث کاهش سطح اکسیژن مادر ...

شوخی کردم...جدی گرفتیا😁

ببین من شنیدم هرکی زیاد به واژنش بگیره بیرون افتادگی رحم پیدا می کنه همونطور که عفونتو بیرون می کشه رحمم پایین می کشه به خاطر همینه که میگن تو بارداری احتمال سقط جنین داره.ولی نمی دونم چقدر حقیقت داره

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خوراکی چی ببرم  خرما وسطش بادام گذاشتم شربت گلاب و عسل و زعفرونم نادعلی و معراج خوندم دیگه چی ...

الهی عزیزم🥲 خدا به همرات... زایمانی راحت و سالم داشته باشی

بی عارضه بی استرس پر از حس و حال و خاطره ی خوب به حق امام زمان🌹

ان شاءالله پسرم میره سوم. دخترم میره اول امسال پسرمو مدرسه نفرستادمش. پارسال که مجازی بود خودم آموز ...

من اولین باره می‌شنوم مدرسه مجازی رو....مگه داریم؟ چه جوریه؟ اسمش چیه؟

شرایطش؟

آموزش ها آنلاین یا آف لاین؟ 

اینجوری سخت تر نیست برات؟ که خودت مدام بهش آموزش بدی؟ من که موقع آلودگی هوا که مدارس مجازی میشد عزا میگرفتم، واقعا کشش نداشتم....

حالا آموزش به کنار ...من خیلی برام مهم بود که حضور داشته باشه داخل مدرسه، تو جمع بچه ها با اخلاق های متفاوت...خود محیط مدرسه پر از تجارب گوناگونه ، البته اینم بگم مثلا مطلبی رو من براش توضیح میدادم متوجه نمیشد ولی همون رو از زبان معلم کاملا متوجه میشد!

شما اولین بچه ت چندسالشه؟ مدرسه میره؟ الان پسر من از مهر میره اول ابتدایی. یعنی شهریور ماه ۶سالش کا ...

با توجه به شرایطتت، و با توجه به تجربه ی مشابهی که خودم داشتم، منم پیشنهادم اینه امسال رو بفرستی پیش دبستانی قرآنی، سال بعد بره کلاس اول،

من دختر سومی آذر ۱۴۰۰ بدنیا آمد که دختر اولیم پیش دبستانی میرفت، بعد زایمان به خاطر بهم خوردن نظم زندگی و خواب و بیداری و بچه شیرخواره کولیکی و خلاصه عدم وجود کمک و دست تنهایی، یه خط درمیون می‌فرستادم ، البته همسرم مجبور شد چهار ماه رو دورکاری بگیره که کمکم کنه،

سال تحصیلی ۱۴۰۱ که کلاس اولی شد ، من یه بچه ی ۱۰ ماهه داشتم + بچه ی ۴ سال و چند ماهه، خب بردن آوردن مدرسه با خودم بود، مجبور بودم اون دو تا رو هم حاضر کنم و همگی باهم دختر اولی رو ببریم مدرسه و بریم بیاریم،🤦 خب خیلی سخت بود خصوصا تو هوای سرد...بماند که همیشه باید ناهار رو به موقع حاضر میکردم، صبحانه و لقمه به بچه میدادم، غذای مخصوص فسقلی رو حاضر میکردم، کارهای خونه و تمیزکاری ها که جای خود دارد...

خب کارهای بچه کلاس اولی هم سنگین بود، تنها شانسی که آوردم این بود که مدرسه شون دو شیفته بود یک هفته صبح، یک هفته بعدازظهر ، و اینکه تقریبا تو ۶ ماه پاییز زمستون ، ۳ ماهش پراکنده به خاطر آلودگی هوا و برف و سرما و افت فشار گاز و غیره مجازی شد....خب باری از روی دوشم کم شد...

اما در مورد خود درس و مشق بچه، دیدم من نمیتونم تکالیف و تمارینی که معلم ازم میخواد رو برا دخترم بنویسیم، رفتم یدونه کتاب کار املای خیلی سبز گرفتم + کتاب کار ریاضی خیلی سبز+ کتاب دیکته ی اشرف کریمی، دیگه میگفتم تمارین اون ها رو حل کنه، خیلی سبک تر شد کارم و اینکه خودش مستقل شد...خیلی زودتر تونست صورت سوال ها رو بخونه، و تو مشق نوشتن اصلن وابسته به من نبود، مگر اینکه مطلبی رو متوجه نشه ازم میپرسید، من فقط هر موقع فرصت میشد از رو کتاب دیکته بهش املا میگفتم، برا روان خوانی هم کتاب داستان های « کلاس اولی کتاب اولی» چند جلدشو براش گرفتم ، دیگه زودی راه افتاد...

اصلن حساس نبودم که بهش مدام تذکر بدم مشقتو بنویس فلان بکن بیسار بکن، هر موقع حوصله نداشت میگفتم مهم نیست بچه وقتی مشق می‌نویسه باید لذت ببره ازش ، زوری فایده نداره،

دوستان کیا بچشون ریفلاکس داشت دارو اسامپرازول خورده یه دوره؟  یعد چی شده؟  من دکترش گفت دو هفته روزی دوبار بهش بده ولی خس خس سینش الان که ۵ روزه میخوره اصلا بهتر نشده 😞 خیلی نگرانم ۴ ماهش تمام شد دیکه

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
خوراکی چی ببرم  خرما وسطش بادام گذاشتم شربت گلاب و عسل و زعفرونم نادعلی و معراج خوندم دیگه چی ...

کمپوت گلابی

دمنوش چایی کوهی از امشب بخور. با خودتم ببر

ان شاءالله خوش خبر برگردی عزیز