2777
2789

منو شوهرم ازدواجمون سنتی بود هیچ حسی بهم نداره وواقعا تایپ هم نیستیم باید قبول کنم و بپذیرم یه بچه ننه پرو پر ادعا کسی نبود که من میخواستم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا خواستیش خب؟

تو خانواده ما چیزی به عنوان شناخت قبل از ازدواج وجود نداشت شناخت نداشتم از ایشون بعدا فهمیدم اصلا نه اون تو سلیقه منه نه من سلیقشم کلا خیییلی باهم متفاوتیم

تو خانواده ما چیزی به عنوان شناخت قبل از ازدواج وجود نداشت شناخت نداشتم از ایشون بعدا فهمیدم اصلا نه ...

ای وایی 

بچه هم داری و شرایط جدایی نیست

پس مجبوری که تغییر کنی هم شما و هم همسرتون اگر واقعا ته دلتون همو دوست دارید که مطمئنا دارید

ای وایی بچه هم داری و شرایط جدایی نیستپس مجبوری که تغییر کنی هم شما و هم همسرتون اگر واقعا ته دلتون ...

بچه ننست تغیرم کنه از چشمم افتاده چاره ای نیست طلاق عاطفی به نظرم برای همین موقع هاست لااقل تا وقتی که بچخ ها از اب گل دربیان 

بچه ننست تغیرم کنه از چشمم افتاده چاره ای نیست طلاق عاطفی به نظرم برای همین موقع هاست لااقل تا وقتی ...

وااای نه نکنید 

اتفاقا اونطوری طلاق بگیرید به بچه هاتون کمتر اسیب میرسه تا طلاق عاطفی

اصلا خوتون هیچی بخاطر بچه هاتون. میدونید چقدر ممکنه اسیب ببینن خواهش میکنم نکنید

باید گذشت داشته باشید مطمئنم اگه بخواید خدا ی جوری برکت میده به زندگیتون که خودتونم باور نمی کنید