2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733798 بازدید | 90148 پست
عزیز نفخ شکم از غلبه ی بلغمه. وقتی غلبه ی بلغم داری با کمترین میزان غذا هم وزن میگیری و چاق میشی ا ...

والا این مشکل نفخ یه مشکل قدیمیه که متاسفانه با سزارین های قبلی تشدید شده و سردی معده و روده هام خیلی زیاده.ولی مشکل اضافه وزن فقط تو بارداری هاست وگرنه در شرایط عادی خوم رو میکشم که ۲ کیلو اضافه کنم موفق نمیشم.(هیکلم در حد همون چوب شوره 😂) ولی به قول مادرم هر چند سال یکبار یه مدت جون میگیرم و بعدش دوباره لاجونم🤪

اگه بلغم باشه که نباید مقطعی باشه. بیشتر وزنگیری ام فکر میکنم واکنش به هورمونهای بارداریه🤔ماشالا بهم خووووووووووووب میسازه🥴🥴🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامانا کدومتون حاضره برای من دعا کنه که خدا یه بچه دیگه هم به من بده؟ یک فرزند دارم و چند ساله دومی ...

سلام عزیزم

خوبی؟ ان شاءالله خیلی زود اولاد صالح و سالم روزیتون شه...

یه پیج عضوم که خیلیا با سال ها ناباروری، با نذر سیب و توسل به شهید هادی، چله ی زیارت عاشورای شهید صفری و توسل به شهدا بعد چندین سال... حتی ۲۰_۱۵ سال! بچه دار شدن. و این موارد خیلی زیاد بود

اگه همسرت مشکل دارن باید از طریق IVF درمان کنی

توسل کن به شهدا ...ان شاءالله همسرت همراهی کنن و خیلی زود نتیجه بگیری

ژیوار، من دیشب توفیق اجباری شد رفتم پیش دکتر ناصری ویزیت شدم، از اوضاع احوال معده ی بادکنکی و آبریزش ...

خواهر،منم یه ماه پیش رفتم دکتر گفت زیر دو ماه نمیشه زیاد دارو داد واسه همین فعلا با دارم با همین عرق نعنا+بارهنگ میسازم تا ببینم دفعه ی بعد چی میگه🤔

یادمه بارداری قبلی ورم معده داشتم دکتر میرغضنفری ماساژ با روغن مصطکی رو گفتن انجام میدادم.

والا این مشکل نفخ یه مشکل قدیمیه که متاسفانه با سزارین های قبلی تشدید شده و سردی معده و روده هام خیل ...

درسته. منم بعد سزارین خیلی درگیر سردی گوارش شدم. 

ولی یه جوری ناراحتی کردی، فک کردم وقت بارداری چاق بودی الان اینقدر پریشونی!!!😅

اگه در شرایط غیربارداری چاق نیستی خب چه مشکلی با چاقی بارداری داری؟؟؟

من سر اولین بارداری ۲۱ کیلو اضافه کردم

سر دومی ۲۳ کیلو

سر سومی ۱۸ کیلو و خیلی ناراحت بودم چرا فقط ۱۸ کیلو!!

دکتر گلشیرازی ام همیشه میگفت بخور... بذار تقویت شی، جا داری هنوز😁

اضافه وزن بارداری واسه کسی بده که اولا با اضافه وزن باردار میشه و بعد زایمان دیر کم میکنه! 

شما که میگی زودم لاغر میکنی، چرا به خودت سخت میگیری؟

راحت بخور! چن ماه اول شیردهی همشو میسوزونی!!!🙃

بارداری خیلی به بدن فشار میاره. هرقدر میتونی مواد مغذی و مفید بخور

خواهر،منم یه ماه پیش رفتم دکتر گفت زیر دو ماه نمیشه زیاد دارو داد واسه همین فعلا با دارم با همین عرق ...

اضافه وزن بارداری یه اصل ثابت نیست!

یکی ۳۰ کیلو هم اضافه کنه مهم نیست

یکی ۳ کیلو اضافه میکنه دکتر بهش هشدار میده!!!

اگه مشکل اضافه وزن و چاقی نداری و بعد زایمان راحت وزن کم میکنی نیازی به رژیم نداری

فقط سعی کن سالم و مفید بخوری

نون کامل، نمک طبیعی، سرکه ی خمری خونگی

خیلی از مشکلات گوارشی به خاطر آرد نونوائیاس که متاسفانه خیلی مواد شیمیایی و افزودنی داره... سبوسم نداره! فرآیند تخمیرم نمیگذرونه... و مشکلات متعدد گوارشی ایجاد میکنه

سعی کن نون محلی با آرد سالم و کامل و تخمیر شده مصرف کنی

و نمک رو هم طبیعی بخوری.. یا نمک دریا یا معدن 

واسه تهیه نون کامل خواستی کانال بفرستم. تهیه کنی

درسته. منم بعد سزارین خیلی درگیر سردی گوارش شدم.  ولی یه جوری ناراحتی کردی، فک کردم وقت بار ...

خواهر اینقدر تو بارداری های قبلی دکترها همش این وزنگیری رو تو سرم میزدن والا از رفتن رو ترازو متنفر بودم😫😫😫

یعنی اگه من اینقدر که از دکترها و ترازوشون میترسم از خدا میترسیدم الان وضعم این نبود😂😂😂

البته سری های قبل کاملا زرنگ بودم و تا آخر کارهام رو خودم می کردم. الان هم ترسم اینه خیلی وزنم اضافه بشه تنبل بشم و نتونم واسه ویبک تلاش کنم. 

اضافه وزن بارداری یه اصل ثابت نیست! یکی ۳۰ کیلو هم اضافه کنه مهم نیست یکی ۳ کیلو اضافه میکنه دکتر ...

ما خدا رو شکر سالهاست نمک و روغن و اکثر چیزهایی که بتونیم رو طبیعی استفاده میکنیم.

نونوایی محلمون هم یه روز تو هفته نون محلی با آرد کامل میپزه. از این به بعد سعی میکنم بیشتر بخرم و فریز کنم و بیشتر از اون استفاده کنم.

ممنون از راهنمایی ات🙇

شروع لیست اسفند ۱۴۰۱

هدیhoda  ✅ ویبک    - دکتر شریفی❗( 2 سزارین . دو ویبک  )

kiankochool      دومین طبیعی موفق

fezzzeh        ✅ویبک _ دکتر مصطفایی

۲۰۲۰mary     سزارین

سامی۸۸‍        ✅(  دومین ویبک با ماما فخار .شیراز)

26bahar26      هفته ؟

avajan78        دومین طبیعی موفق

خاطره_68        تلاش برای ویبک دو منتهی به  سزارین

سبا۹۹                 ✅ویبک با دکتر مویدمحسنی

yass1368  ❗    ✅ویبک دو (بعد از دوسزارین) با دکتر امیرآبادی

همدم۱خدا                دومین طبیعی موفق

golmohammadi      ✅ ویبک  (قم)

شاپرک                    ✅ ویبک (قم.دکترقاسمی)

farzane65     هفته۴۰ 

321              هفته ۳۹

ماهگلی            هفته ۳۸

mohades74      هفته ۳۳❗( ۲ سزارین. سال ۹۶بعلت بریچ بودن و  سال۹۸)

هم اتاقی     هفته ۳۲❗(۲سزارین سال ۹۴ و ۹۸- علت سزارین دفع مکنیوم)

مامانی۱۲۳     هفته ۳۲

zeyghami  هفته ۳۲

بانو_زمزم      هفته ۲۵ (یک ویبک . بارداری سوم)

باران ۷۳       هفته ۲۱ (دو ویبک  با ماما صابریان و مامای بیمارستان  اردبیل. بارداری چهارم)

yasna4444   هفته ۲۲

hemase      هفته۱۹❗(2سزارین. ۷ سال پیش. دومی  ۱۶ ماه پیش )

وذالنون    هفته ۱۷❗(2سزارین. یک ویبک  با دکتر مصطفایی. بارداری چهارم )

زهرا_69  هفته ۱۲ (یک ویبک، مشهد با ماما مسلمی زاده. بارداری سوم)

ژیوار9599        ❗  هفته ۱۲( ۲ سزارین در سالهای ۹۵ و ۹۹)

0999                هفته ۹

دکتر جو داده که رعایت کنی😁 پایین بودن جفت اوایل بارداری طبیعیه... با بزرگ شدن بچه رحم رشد میکنه با ...

رستاجان برای عفونت چیکار کنم؟ من همیشه تو بارداریا با ایم معقوله متاسفانه درگیرم تاااا روز زایمان .... تا قبل بارداری عفونت ندارم به محض بارداری اول خیلی عذر میخوام ترشحات زیاد میشه بعد که آزمایش ادرار میدم مشخص میشه یکم عفونت دارم... نه خارش دارم نه سوزش نه خیلی عذر میخوام بوی بد داره 

سلام بچه ها شما از چند روز بعد از زایمان گن بستید؟ضرر نداره؟شنیدم باعث چسبندگی میشه!

گن نبستم بالام جان... کمر و رحم با شال پشمی بستم ولی قبلا بچه ها تو این تاپیک گفته بودن که لگن باید بست.