2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست
ان شاء الله عزیزم ممنون متولد 67م

خب خواهر من فکر کردم متولد دهه 50 هستید. 

67 که خیلی خوبه. جوونید ماشاءالله 

من تا 40 سالگی قصد دارم. البته میدونم پزشکان چی میگن. ولی به دلایلی نمیتونم به طور قطع بپذیرم. ماشاءالله زندایی همسرم 42،3 سالگی بچه چهارمش رو دنیا آورد هنوزم قصد دارن. 

همینطور خاله همسرم. تو سن 46 سالگی یه گلدختر آورد ماشاءالله ساااالم تپل

حالا نمیگم همه سن بالا بچه بیارن. ولی بارداری تو دهه 30 تا 40 زندگی از نظر بیولوژی هم برای خانم خوبه. دقیق خاطرم نیست ولی ظاهرا از یه سری بیماری های زنانه جلوگیری میکنه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خب خواهر من فکر کردم متولد دهه 50 هستید.  67 که خیلی خوبه. جوونید ماشاءالله  من تا 40 سا ...

عزیزززززززززززم من هنوز بچم🤪قیافمم نشون نمیده سنم رو، هرکی پسرمو باهام میببنه فک میکنه داداشمه😅 پریروز صدام زد مامان یدفه یکی برگشت گفت شما مامانشی😳 از اونروز تا حالا سردرد شدید گرفتم ََ 🤕🤕🤒

اگه خدابخاد دلم پنج یا شش تا میخاد حالا تا هر سنی که بشه🤲🤲🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها همین عید نوروزی یک قانون در جهت حمایت از جوانی جمعیت تصویب شده، اون قانون اینه:« به خانواده های چهار فرزندی یا بیشترکه هر چهار فرزندشان زیر ۲۰ سال باشند و نرخ باروری محل تولد فرزندان پایین باشه، یک قطعه زمین یا یه واحد آپارتمان به صورت رایگان تعلق میگیره» ،

پرس و جو کنید به اطرافیانتون بگید ببینیم در عمل این قانون چقدر اجرایی بوده و کیفیتش چگونه هست...

بچه ها همین عید نوروزی یک قانون در جهت حمایت از جوانی جمعیت تصویب شده، اون قانون اینه:« به خانواده ه ...

برا استان ما یه تیکه زمین گفتن میدن قسط بندی میکنن رایگان نیست اقساط طولانی مدت.. شامل فرزند سوم هم میشد 

سلام عزیز نه دیگه . سونو آنومالی رو باید به موقه بری که دقت درستی داشته باشه شما گروه خونیت منف ...

رستا جان من خودم منفی شوهرم مثبت دوستم خودش مثبت بود شوهرش منفی اونم باید تزریق می‌کرد 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
برا استان ما یه تیکه زمین گفتن میدن قسط بندی میکنن رایگان نیست اقساط طولانی مدت.. شامل فرزند سوم هم ...

اون که قضیه اش جداست، شرطش این بوده فرزند سوم به بعد از ۱۴۰۰ به بعد متولد بشه، 

این قانون جدید که میگم همین فروردین ماه تصویب شده برای خانواده های چهار فرزندی یا بیشتر که فرزندان زیر ۲۰ سال باشند، رایگان هم هست

از آخرین دز واکسن کزازتون چن سال میگذره؟ احتمالش هست دکتر بخواد این واکسنو تزریق کنه عوارض تزریق ا ...

آره عزیزم فک کنم گفتن واکسن کزاز آخرین بار فک کنم موقع بارداری ۸سال پیش تزریق کردم

از آخرین دز واکسن کزازتون چن سال میگذره؟ احتمالش هست دکتر بخواد این واکسنو تزریق کنه عوارض تزریق ا ...

سلام آیا طبیعیه بچه 1ماهه دسشویی زیاد داره و اینکه هنگام دفع صدای زیادی داره مث اسهال و اینکه مدفوعش آبکی؟ 

بچه ها همین عید نوروزی یک قانون در جهت حمایت از جوانی جمعیت تصویب شده، اون قانون اینه:« به خانواده ه ...

بشنو و باور نکن!!

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
ببین من با چند تا چالش جدی مواجهم.  اولا تنها گزینه زایمانم بیمارستان تامین اجتماعیه.  ...

همون مامای جوان ک میگی، بهش برو بگو، نمیاین خونم؟ شاید تونست بیاد بااگر شیفتش بود یه کاری تونس بکنه مرخصی چیزی و بیاد خونتون! (دیگه کلا به هرچیزی هم نمیشه دل بست. خودت میدونی دیگه)

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

سلام عزیزم

بشنو و باور نکن😁

تو سال ۱۴۰۱ هم ۷۰٪ بودجه ی قانون جوانی جمعیت تامین نشد!

و اون ۳۰٪ هم به کمتر کسی قد داد! 

خودرو که منتفی شد

وام ۲۰۰ میلیونی که همون اوایل سال بودجه ش تموم شد.

باقی مصوباتم همینطور!!! سازمان برنامه بودجه خیلی بهش تن نداد و بودجه بهش تخصیص نداد!

اونایی که چن ماه اول سال بچه شون دنیا اومده بود تا حدی تونستن استفاده کنن

زمینم یکی از دوستان ما پیگیری کرده بودن، گفتن بعد کلی مانع تراشی نهایتا یه زمین کوچیک و پرت!!! میخواستن بدن که ما کلا پشیمون شدیم!

باز شما پیگیر باشید شاید واسه شهر شما بهتر بود!

آپارتمانم ظاهرا فقط پول زمینشو نمیگیرن!!! 

خیلیاش در حد مصوبه و شعار باقی مونده