2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
دکتر سر بارداری دوم میگفت طبیعی بیاری بچه ت سی پی میشه😑 گفتم خب واسه چی اومدم پیش شما؟؟؟ اگه قرار ...

خدا را شکر . خیرشون را ببینی عزیزم. 

دکتر گفت اصلا چه اصراری داری یکی دیگه بیاری تو این شرایط . همون سه تا مافین.

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

کافین

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله عزیزم چن دکتر هستن که انجام میدن بچه های تاپیک بیشتر  تحت نظر دکتر شاه بوداقی بودن ویبک ...

جدی؟؟؟ چه خوب . 

اینجا که من اومدم ، مرکز باروری اصفهان زیر نظر بزرگترین پزشکان نازایی ... اصلا گفتن قبولت نمی کنیم اگه باردار بشی. 

میگم یه چیزی مامانا، الان من را سونو کرد ، گفت فولیکول ۱۶ داری ، یعنی من هنوز تخمک گذاری نکردم. چون این چند ماه نامرتب شده بود سیکلم. الان ۲ هفتست که پاکم . فکر میکردم تخمک گذاریم تمام شده. حالا فهمیدم اصلا هنوز نبوده .به نظرتون کی تخمک گذاری میکنم؟؟؟ از این نوار های مکث داشتم چند روزی بود استفاده میکردم ، دیدم ۲ تا خط میندازه و هر روز یکم داره پررنگ تر میشه ... ۳ روز بود داشتم استفاده میکردم. هنوز استفاده نکردم امروز . 

اومده بودم یه سری دارو بگیرم واسه تقویت بدنم فکر نمی کردم بگن باردار نشو  

فائزه جان تا دلت بخواد از این حرفا شنیدیم ما. 

بعضیا دور از جون با کیس وی بک، مث جذامی ها رفتار میکنن.   

شما هم اطلاعاتت رو بالا ببر دفعه بعد هر حرفی زدن جوابشون رو محترمانه بده. من که سر بارداری کوثر بانو هر مرکز پزشکی میرفتم در مورد وی بک صحبت می‌کردم. یادمه مامای بیمارستان اصرار داشت خطریه منم جوابش رو دادم. البته محترمانه ها. تهاجمی نه. 

بابا ما خیلی مامان های خفنی هستیم. خیلی ذهنمون بازه. مامای خودم وقتی اصطلاحات پزشکی رو بهش میگفتم برای شاگرداش مثال میزد میگفت ببینین چقدر مادر آگاهیه. کلی کیف می‌کرد. فکر نکن ماها تو روی این جماعت در بیایم بی تاثیره. من که بهداشت محل هم رفتم باور کن کلی سوال پیچم کردن با اینکه وی بک دومم رو انجام داده بودم. اما جوابشون رو دادم و شاید باورت نشه کلی کیف کردن. میخوام بگم میشه تاثیر گذاشت. 

در مورد طبیعی بعد 3 سزارین یه خاطره زایمان دارم باید ترجمه بشه. اونقدر هم به زبان تسلط ندارم. ولی برات میذارم ببینی این مادر تو زمینه وی بک چقدرررر تلاش کرده. یه جنبش راه انداخته تو 110 شهر از 46 ایالت آمریکا. تا وضعیت تولد رو بهبود بده و آگاهی ایجاد کنه. خودش نوشته بود وقتی دولا شده فهمیده چقدرررر از اطلاعات هست که به مادران نمیدن. بلکه یه سری نکات رو دیکته میکنن و تمام. (دولا، ماما نیست، بدون مداخله پزشکی به زایمان کمک میکنه. یه واسطه ست بین کادر درمان و مادر. ازش حمایت میکنه همه جوره. ماساژ، مدیتیشن و... ) 

ما هممون باید دست به دست هم بدیم تا جایی که میتونیم تلاش کنیم. باور من هر یه دونه حرف مفتی که می‌شنویم برامون باقیات الصالحات میشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
فائزه جان تا دلت بخواد از این حرفا شنیدیم ما.  بعضیا دور از جون با کیس وی بک، مث جذامی ها رفتا ...

میگم خوب چیکار کنم آخه .... اگه کسی قبولم نکنه ؟ بی دکتر بمونم؟ این خانم دکتر گفتن که اگه بخوای بعد سه تا سزارین ، طبیعی زایمان کنی ، رحمت پاره میشه ، بچه تلف میشه

من چون هیچ کس اطرافم نبوده شرایط من را داشته باشه ، اطلاعاتی در این زمینه خیلی پایینه. در مورد زایمان چهارم هیچی نمی دونم

میگم یه چیزی ، دکتر من را سونو کرد ، ۲هفته هست که الان پاکم ، فکر میکردم هفته ی پیش تخمک گذاری کردم ، اما موقع سونو دکتر گفتن که یه تخمک ۱۶ داری ، و همین چند روز تخمک گذاری می‌کنی ، بپا،،،،، حسابی حواست به جلوگیریت باشه ....

از اون طرف من تو دلم ذوق کرده بودم که هنوز فرصت برای بارداری دارم توی این ماه ....

اما دروغ نگم ، .....   می ترسم .... می ترسم باردار بشم و هیچ کس قبولم نکنه.....

فائزه جان تا دلت بخواد از این حرفا شنیدیم ما.  بعضیا دور از جون با کیس وی بک، مث جذامی ها رفتا ...

سلام عزیزم.ببخشید شما بعد از دو تا سزارین طبیعی آوردین؟ سخت بود؟ورم هم داشتید؟ راستی اون مقاله ای که بالا گفتید انگلیسیه میشه بفرستید.من زبان خوندم.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤
سلام عزیزم.ببخشید شما بعد از دو تا سزارین طبیعی آوردین؟ سخت بود؟ورم هم داشتید؟ راستی اون مقاله ای که ...

مقاله نیست عزیزم خاطره زایمانه.

یک بار سزارین شدم. دو بار وی بک. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام. من امروز اومدم مرکز باروری ، آخه نزدیک خونمون هست. اومدم برای یه چکاپ کامل و اقدام برای باردار ...

سلام.خواهر من چهار بار سزارین کرده و الان هم خدا رو شکر اصلا مشکلی نداره.بماند که چقدرررر استرس کشید و همش اونم فکر می‌کرد که اتفاقی براش میفته ولی خدا رو شکر اصلا مشکلی نبود و نیست.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤
میگم یه چیزی مامانا، الان من را سونو کرد ، گفت فولیکول ۱۶ داری ، یعنی من هنوز تخمک گذاری نکردم. چون ...

اگه وضعیت بدن نرمال باشه، معمولا هر روز بین ۱ تا ۲ میلی متر رشد میکنه

و بین ۱۸ میل تا ۲۴ میل آزاد میشه

ولی زمان آزاد شدنش بیشتر بین ۲۴_۲۲ میله