2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733917 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما هم اصفهانید عزیزم؟ می‌شناسید دکتر غروی رو؟

اصفهان ن ولی قصد داشتم زایمان بعدی برم پیششون تو اینستا از همین تاپیک شناختمشون

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊

شروع لیست اسفند ۱۴۰۱

هدیhoda  ✅ ویبک    - دکتر شریفی❗( 2 سزارین . دو ویبک  )

kiankochool      دومین طبیعی موفق

fezzzeh        ✅ویبک _ دکتر مصطفایی

۲۰۲۰mary     سزارین

سامی۸۸‍        ✅(  دومین ویبک با ماما فخار .شیراز)

26bahar26      هفته ؟

avajan78        دومین طبیعی موفق

خاطره_68        تلاش برای ویبک دو منتهی به  سزارین 

yass1368    هفته ۳۹❗(۲ سزارین)  

همدم۱خدا           هفته ۳۸

golmohammadi    هفته ۳۶

ماهگلی            هفته ۳۶

mohades74      هفته ۳۰❗( ۲ سزارین. سال ۹۶بعلت بریچ بودن و  سال۹۸)

هم اتاقی     هفته ۳۰❗(۲سزارین سال ۹۴ و ۹۶ - علت سزارین دفع مکنیوم)

مامانی۱۲۳     هفته ۲۹

zeyghami  هفته ۲۹

بانو_زمزم      هفته ۲۲  (یک ویبک . بارداری سوم)

باران ۷۳       هفته ۲۰ (دو ویبک  با ماما صابریان و مامای بیمارستان  اردبیل. بارداری چهارم)

yasna4444   هفته ۱۹

hemase      هفته۱۶❗(2سزارین. ۷ سال پیش. دومی  ۱۶ ماه پیش )

وذالنون    هفته ۱۴❗(2سزارین. یک ویبک  با دکتر مصطفایی. بارداری چهارم )

زهرا_69  هفته ۹ (یک ویبک، مشهد با ماما مسلمی زاده. بارداری سوم)

سلام این لینک دقیق توضیح داده https://www.ninisite.com/article/6407/خانمهای-باردار-با-این-2-تم ...

رستا جون میگم من روغن سیاهدانه گرفتم از چ زمانی استفاده کنم و چجوری برای ماساژ؟ اخه دیشب میخوندم میگفت تو روزای پریودی و بعد تخمک گذاری نباید استفاده بشه؟؟

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊
https://ble.ir/fereshtegane_masum کانال خانم صابریان اما اینجا چیزی از خاطره نگفت

فک کنم داخل کانال فقط موارد موفق ویبک رو بزنن

داخل گروهشون چیزی نگفتن؟

کاش یه سر به تاپیک میزد و از خودش خبر میداد

https://ble.ir/fereshtegane_masum کانال خانم صابریان اما اینجا چیزی از خاطره نگفت

عزیزم گویا سزارین شده

ببینید

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

خاطره جان اگه پیامارو میخونی بهت تبریک میگم ان شالله که مثل سری قبل در لحظه لحظه ی سزارینتت خدارو حس کرده باشی🌹🌹

خداروشکر  خودت و حسینت سلامت هستید ان شالله در دنیا و آخرت در پناه  امام زمان و امام حسین باشید التماس دعا عزیزم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
yass1368    هفته ۳۹❗(۲ سزارین)   همدم۱خدا           هفته ۳۸ ...

ببخشید این لیست برای کسانی هست که دم زایمان هستند؟ 

سلام عزیزجان.  اره همه خوبیم.  به حال روحی آدم بستگی داره رازک جان.  اگر حال روحی ...

آره قبول دارم ،واقعا روحیه مادر و آرامش مادر خیلی تاثیر گذار هست که بتونی بچه ها رو مدیریت کنی ولی خوب بالاخره یه وقتایی هم پیش میاد به خاطر کثرت کار و خستگی یهو آدم کلافه میشه و غر میزنه، مهم اینه پنج دقیقه نشده پشیمان میشه 

جالبیش اینجاست که از خود بچه ها آدم حرص میخوره و عصبانی میشه ولی باز با دیدن بچه ها آدم انرژی میگیره و آروم میشه ☺️ 

خداروشکر که از شرایط فعلی راضی هستی 

ان شا الله بقیه این دوران هم بخوبی طی بشه باران جان🤲❤️

سلام عزیزم . خوبین . والی منم خیلی خوشحال شدم که یه همشهری مهربونم با شرایط مشابه پیدا کردم. شما الا ...

ممنون عزیزم 

من الان باردار نیستم فعلا به چهارمی فک میکنم😋

چون می‌خوام از سزارین سوم مدت زمان بیشتری بگذره 

سزارین اولم سال ۹۵, سزارین دوم سال ۹۸ سزارین سوم ۱۴۰۰☺️

برات تو ایتا پیام میفرستم عزیزجان

فک کنم داخل کانال فقط موارد موفق ویبک رو بزنن داخل گروهشون چیزی نگفتن؟ کاش یه سر به تاپیک میزد و ا ...

عزیزم من دیروز باهاش تماس گرفتم. حالش خوب بود. 

خانم صابریان میگفت دکتر گفته یجور رحم رو میدوزم که بتونی برای وی بک 3 تلاش کنی. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
رازک جان سلام عزیزم منم اصفهانم دومی رو تهران ویبک شدم. الان بارداری سوممه تا الان پیش دکتر غروی رفت ...

سلام عزیزم، چقدر خوب که موفق به ویبک شدید،الان دیگه جای نگرانی نیست،دکتر غروی خیلی خوبه ولی بالاخره احتیاط هم می‌کنه

ماما اشرف زمانی و خانم احمدی هر دو انگار عامل زایمان هستند 

خانم احمدی حتی بیشتر زایمان هاشو تو خونه انجام میده 

من متاسفانه خیلی دیر این دو عزیز رو پیدا کردم