2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733937 بازدید | 90151 پست
سلام باران جان 😍😍 خوبی مادر نمونه؟؟ بچه ها خوبند؟ باران بارداری با سه تا بچه سخت نیست؟ راست ...

سلام عزیزجان. 

اره همه خوبیم. 

به حال روحی آدم بستگی داره رازک جان. 

اگر حال روحی خوب باشه قابل مدیریته. مث زایمان طبیعی که درصد زیادیش به ذهنیت آدم بستگی داره و باید عاشقش باشی، بچه های زیاد هم باید نیاز به یارای روحی داره. من تو ویار یک کفریجاتی میگفتم. عمده ش این بود فکر میکردم خدا داره مجازاتم میکنه ازم انتقام میگیره. خب تصور کن تو چه دنیایی زندگی میکردم. 

خلاصه فعلا که تو سرپایینی هستیم و مشکل خاصی نداریم. تا ببینیم در آینده چی میشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
این بنده خدا ک حرز ازشون گرفتین، چه ویژگیهای مثبتی داشتن؟ یکبار گفته بودی، ولی یادم رفته!

من از طریق چن نفر که بهشون اعتماد دارم و این مجموعه رو دنبال میکردن، فالوشون کردم

و تا جایی که مطلعم آداب نوشتن حرز رو رعایت میکنن و انواع حرزهایی که اهل بیت(ع) توصیه کردن رو نگارش میکنن

کسایی که حرز و آیات قرآن رو کتابت میکنن میگن زمان نوشتنش باید ساعت سعد باشه که چن ساعت بیشتر تو هفته نیست

بعضیا امروز سفارش میدی فردا واست میفرستن و همینطور فروش فله ای دارن

خیلی جاها این آدابو رعایت نمیکنن

یا بعضی حرز امام جواد(ع) رو داخل قاب نقره نمیذارن. چون بخشی از حرز روی قاب نقره کتابت میشه

چن مورد تو خونواده و آشنا، سه حرز، شامل:

حرز امام جواد(ع)، حرز امیرالمومنین(ع) و حرز امام هادی(ع) 

یا حرزای دیگه رو تهیه کردن اعتراف میکنن اثر مثبتشو تو زندگی و روی حال روحیشون کاملا حس کردن

این مجموعه هم حرز امام جواد(ع) رو به تنهایی نگارش میکنن هم به صورت دو حرز(حرز امام جواد(ع) و حرز امیرالمومنین(ع)  و هم سه حرز

و حرزای مختلف...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه... آلفا رو به بخیه هم میزنن که زود جوش بخوره

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه

بچه م20 روزشه چند روزی چندتا جوش چرکی رو ساق پاش زده ک یکیش بزرگ شده رو دستش هم بود ک اون خوب شد دلیلش چی میتونه باشه

مرسی عزیزم ازراهنماییت ولی خب درد زایمان طبیعی که میگن خیلی بیشتره از سز:(

درد زایمان طبیعی بستگی داره طبیعی باشه یا با تزریق آمپول فشار

اگه آمپول فشار بزنن اونم وقتی دز بالا تزریق میکنن، من نمیتونم بگم قابل تحمله یا نه... چون ما بدون آمپول فشار و کاملا طبیعی زایمان کردیم و دوستانی هم که آمپول فشار گرفتن به خاطر فشار نیومدن به بخیه های سزارین، دز پایین دریافت کردن، نمیتونیم بگیم درد زایمان با دز بالای آمپول فشار اونم بدون رعایت اصول طب سنتی برای تسهیل زایمان و عدم آمادگی دهانه رحم، چه مدلیه!!!

ما از زایمان کاملا طبیعی میگیم که دردشم لطیفه ...و خیلی ملایم و به مرور دردا تشدید میشن و اگه نترسی و دچار استرس نشی هماهنگ با میزان درد، تو بدن اندروفین(هورمون ضد درد) ترشح‌میشه و تا لحظات آخر قابل تحمله

بعدشم که زایمان میکنی دیگه دردا تموم میشن و با حال خوب بچه تو بغل میگیری و با عشق بهش شیر میدی و احتمال افسردگی هم خیلی کمه

برعکس سزارینیا که بعد تولد بچه تازه درد و مشکلاتشون شروع میشه. بعد یه جراحی سنگین که خود مادر به ۱ ماه پرستاری و مراقبت نیاز داره، توقع دارن هم به بچه رسیدگی کنی، هم خونه رو بعد ۱۰ روز مدیریت کنی، هم هوای همسرتو داشته باشی... خودتم لوس نکنی! چون پزشکا و همجنسای خودمون با دروغ و فریب و از ترس طبیعی  گفتن سلاخی شدن دردی نداره!!!

بعدشم اگه بچه یه کولیکی چیزی داشته باشه دیگه آخر دنیاس...

زایمان اولمو که سز شدم، ۲۵ نفر واسه سز انتخابی اومده بودن

همه شاد و شنگول و خندون رفتن اتاق عمل، بعد عمل تا فردا ظهر که مرخص شدن تو بیمارستان ناله کردن و دولا رفتن خونه! چن تاشونم که تزریقشون خوب نبود، جز درد بخیه درد شدید سر و گردنم اذیتشون میکرد

یکیشونم که نگه داشتن. بعد سزارین به خاطر اسپاینال بدنش خشک شده بود با درد زیاد! 

اونا قطعا میرن خونه و کسی میاد عیادتشون نمیگن خیلی اذیت شدیم و انتخابی زجر کشیدیم!

سزارین دوم سوم که دیگه خیلی بدتره

شبی که من سز شدم فقط یه نفر طبیعی زایمان کرده بود... با حال خوب بچه شو شیر میداد و با وجود بخیه زیادی که خورده بود حالش خوب بود

بعدها طبیعی زایمان کردم و خیلی هم زایمان اول بخیه خوردم و دیدم همه چیزایی که در مورد بخیه طبیعی میگن بزرگنماییه یا اصلا تصوری از درد بخیه سزارین ندارن!!!

درد بخیه طبیعی یه پوست نازکه که تقریبا بیحسه. دردشم یه سوزش و درد قابل تحمله. با رعایت چن روزه م جوش میخوره

این درد کجا و درد برش ۷ لایه شکم و ۱ لایه رحم کجا؟؟؟

قیاسشم خنده داره!

سر ویبک دوم روز ۶ پسرم به خاطر زردی بستری بود، مادرای سزارینی همه با آه و ناله پا میشدن و می نشستن

من و دو تا از مامانا که یکیشون پزشک هم بود طبیعی بودیم کلی بگو بخند داشتیم... میگفتن چرا شما ناله نمی کنید؟ مگه بخیه نخوردید؟ مگه بخیه طبیعی درد نداره؟

یکی از مامانا بعد سز دچار خونریزی شدید شده بود، بچه هاش ان ای سی یو بودن، خودش بیمارستان دیگه مدام زیر سرم بود.چن واحد خون فقط بهش زده بودن! بعد چن هفته از سزارین هنوز نمیتونست راست راه بره. باهاش می اومدن سرش گیج نره بیفته. دکترم هربار میدیدش نمیگفت با این رنگ پریده در چه حالی! همش معترض میشد که چرا اینجا نمیای و خودت به بچه هات رسیدگی نمیکنی!!!!! 

یکی دیگه از مامانا که همسرشم پزشک همون بیمارستان بود ، حین جراحی روده شو بریده بودن... ۲ قلوهاش تو ان آی سی یو... خودش بخش جراحی بستری

نگم که چه شرایط وحشتناکی داشت! یه کیسه رو شکمش بود واسه اینکه چیزی وارد روده ش نشه به بخیه هاش فشار بیاد

اونم بنده خدام ۳ هفته بستری بود. بچه هاش ۳_۲ روز بعد ترخیص خودش مرخص شدن

یه مامانی ام بود میگفت سزارین اولش لوله ی تخمدانشو بریدن و به سختی با یه تخمدان باردار شده

سرتو درد آوردم عزیز... در این حد بدون نذاشتن سختی و عوارض و مشکلات سزارین جایی گفته بشه و واسه زایمان پرخاصیت طبیعی، حمایت درستی نداشتن!!!

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه بچه م20 روزشه چند روزی چندتا جوش چرکی رو ساق پاش زده ک یکیش ...

سلام عزیز

مطمئنی چرکه و چربی نیست؟

اگه فکر میکنی چرکیه با پزشک مشورت کن

ولی اگه جوش معمولیه و درشت نیست معمولا نوزاد یا با گرمی اینطور میشه یا وقتی که پوستش آلوده س و نیاز به حموم داره

سلام مامان جان خوشحالم یه همشهری پیدا کردم که به فکر فرزند چهارم ☺️ منم شرایط شما رو دارم بااین تف ...

سلام عزیزم . خوبین . والی منم خیلی خوشحال شدم که یه همشهری مهربونم با شرایط مشابه پیدا کردم. شما الان چهارمی را باردارین؟

زایمان هاتون چه سال های بوده و جنسیت نی نی ها چی هستن؟

شما الان دکتر اصفهان پیدا کردین؟؟

۰۹۱۶۲۳۹۰۷۵۱

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
درد زایمان طبیعی بستگی داره طبیعی باشه یا با تزریق آمپول فشار اگه آمپول فشار بزنن اونم وقتی دز ب ...

واییییی عزیززززمممم خیلییی خیلییی ممنونم از راهنماییت😍❤ خیلی کاملو جامع همه چیشو بررسی کردیوهر سوالی که واسم ایجاد میشد دیدم جوابشو دادی واقعا ممنون❤باخوندن کامنتت ناخوداگاه ارامش گرفتمو اون غولی که اززایمان طبیعی تو ذهنم ساختع بودم شکست😍من نمیدونسم که برای سز این همه دردسر ممکنه پیش بیادو درد بخیه هم داری.فک میکردم درد بخیش با طبیعی یکیه وکلا دردایی ک سر طبیعی میکشی در مقابل درد بخیه های سز کمتره.چون اکثرا تو نینی سایت دیدم کع پیشنهادشون اینه برین سز‌ اما بااینچیزایی که شماتعریف کردی اگه مجبور نشممم پس سراغش نمیرم.😁✌🏻

اندکی صبر...🤍🌱

واییییی عزیززززمممم خیلییی خیلییی ممنونم از راهنماییت😍❤ خیلی کاملو جامع همه چیشو بررسی کردیوهر سوال ...

زایمان طبیعی کافیه باهاش آشنا باشی و بدونی چه فازی چطور و چه زمان پیش میره و چیا باعث راحتیش میشه... با روشای تسهیل زایمان میشه آسونش کرد

پزشکتم خوب باشه و بهش بگی نمیخوای آمپول فشار بگیری، خیلی عالی میشه

خودتم نباید اجازه تحریک و دخالت بدی

مشهد ، دکتر آیتی، عالی هستن و دوستان تاپیک بعد ۲ سزارین هم زایمان داشتن با ایشون

طبق تعاریف دوستان مشهدی، خیلی صبور، همراه ، باتجربه و حرفه ای ین

اره عزیزم چرک هست سرش بزرگ شده

جوش چرکی تجربه ای ندارم عزیز

حوصله مطب بردن نداشتی میتونی یه مشاوره اینترنتی از پزشک اطفال بگیری. جایی که قابلیت ارسال عکس داشته باشه

سلام مامان جان خوشحالم یه همشهری پیدا کردم که به فکر فرزند چهارم ☺️ منم شرایط شما رو دارم بااین تف ...

رازک جان سلام عزیزم منم اصفهانم دومی رو تهران ویبک شدم. الان بارداری سوممه تا الان پیش دکتر غروی رفتم اما خیلی دو دلم🥲🥲 

این ماماهایی که گفتی عامل زایمان میشن یا ماما همراهن؟ چجوری پیداشون کنم؟ 

رازک جان سلام عزیزم منم اصفهانم دومی رو تهران ویبک شدم. الان بارداری سوممه تا الان پیش دکتر غروی رفت ...

عزیزم دکتر خوبی؟چرا دودلی؟

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊