2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم جراحی کیست که مشکلی نداره. برش شکمی مساله ای نیست. تعداد برشای رحمی مهمه شما ۲ مرتبه سز ...

فدات بشم ممنون که جواب دادی.راستش الان تو اقدامم.جراحی سزارین دومم سال ۹۵ بوده.ولی جراحی کیست ۱۴۰۰.

خدا کنه بشه.خیلی دوست دارم.من واقعا فکر میکردم جراحی شکمی هم مهمه.چون به شکم فشار میاد.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نظرتون چیه ؟ می تونم یا نه؟

سلام عزیزم

شده که بعد از سه تا سزارین طبیعی زایمان کردن

+989382062315

ماما بابایی هست ماما طب اسلامی در اصفهان تماس بگیرین باهاشون مشورت کنین.

اینم لینک گروهشون

https://eitaa.com/joinchat/3648913543C6d02ce4ecc

سلام بچه ها. چند روزه که درد کشاله رانم شروع شده یاد دردهای بعد از زایمان طبیعی افتادم...درد شدید ل ...

سلام عزیز

آخ ... گفتی درد لگن  

من از اواخر بارداری سوم درگیرش شدم

بعد زایمان استراحت نداشتم سمت راست خوب نشد... تازه چن وقت بود کمی بهتر شده بودم تا دیروز که اینقدر درد داشتم احساس میکردم رونم تکه تکه شده. دردش میزنه به کشاله ران، ران و ساق پام

سرچ کردم گفته بودن باید به ارتوپد مراجعه کنم

شما علائمت چطور بود؟ چطور خوب شدی؟

ام آر آی ندادی؟

...

واسه زایمان اصلا نگران نباش. خیییلی کم هستن کسایی که مشکل فیزیولوژی دارن و بالقوه سخت زا محسوب میشن

تدابیر سنتی و روشای تسهیل زایمان رو رعایت کن، ان شاءالله این بار بهترین زایمانو تجربه میکنی

اگه مسائل طب سنتی رو رعایت کنی زایمان دوم خیلی بهتر از اوله

توکلت به خدا باشه... زایمانتو بسپر

سلام خانما شما زایمان طبیعی راضی بودین؟ آخه من خاطره به شدت بدی دارم هرچی میخام دامو صاف کنم دومی ...

سلام عزیزم

شما آمپول فشار گرفتید؟

واسه زایمان  پیاده روی، پرهیزها، نرمش، شیاف، دمنوش و تدابیر طب سنتی رو رعایت کرده بودید؟

چن ساعت درد داشتید؟

زایمان طبیعی دوم خیلی بهتر از اوله... مخصوصا اگه دخالت توش صورت نگیره و تحریک و آمپول فشار در کار نباشه

و از ۳_۲ ماه آخر پرهیزها و روشای تسهیل زایمان انجام بگیره

شما الان بارداری؟ هفته چند؟

دوست من سه تا زایمان کرده دوتا رو اپیدورال کرده و یکی اسپاینال خیلی خیلی راضی بود البته اسپاینال ...

اپیدورال و اسپاینال خوبه اما روند زایمان رو کند میکنه

مخصوصا اپیدورال

عوارضم دارن

سلام خانما شما زایمان طبیعی راضی بودین؟ آخه من خاطره به شدت بدی دارم هرچی میخام دامو صاف کنم دومی ...

برو خاطره ویبک ۲ ی منو بخون، خاطره بد خودت فراموشت میشه،😂🤧

من الان به امید زنده ام...یعنی آدمیزاد به امید زنده است...خداوند گفته ناامیدی بزرگترین گناهه، از رحمت خدا نباید ناامید شد...شما فقط هر آنچه باید انجام بدی رو انجام بده، دیگه بعدش حسبنا الله و نعم الوکیل..

فدات بشم ممنون که جواب دادی.راستش الان تو اقدامم.جراحی سزارین دومم سال ۹۵ بوده.ولی جراحی کیست ۱۴۰۰. ...

خواهش میکنم 

انقباض ، رحم رو درگیر میکنه... واسه همین جراحی کیست و سایر جراحی های شکمی شرایط ویبک رو ایجاد نمیکنه

فاصله ی سزاریناتون خداروشکر خوبه. تا اینجا مانعی واسه زایمان طبیعی ندارید

@خاطره_68‍ 

سلام عزیز

قدم نورسیده تون مبارک باشه. ان شاءالله فرزندتون از صالحین باشه و عمر و عاقبتش به خیر❤

هر زمان برات مقدور بود بیا از خودت خبری بده