2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام دوستان خوبم بچه ها اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه من نزدیک یک ساله برای بلرداری اقدام کردم ول ...

سلام دوست عزیز

منم بچه اولم رو زود باردار شدم، واسه دومی سه سال منتظر بودم… خیلی شرایط بدی بود، حالتون رو درک میکنم

من ۱۲ تا دکتر مختلف رفتم! 

مشکلی هم نداشتم… 

چیزی که خیلی روی من اثر داشت استرسی بود که داشتم و مانع میشد! و دقیقا زمانی که بیخیال شدم و سپردم به خدا، باردار شدم

بنظرم در کنار درمان و پیگیری، خیییییلی ریلکس باشید! اصلا بهش فکر نکنید… شما تلاشتونو میکنید نتیجه رو بسپرید به خدا

خداروشکر بچه های منم زیبان ولی دخترم عروسکه ماشاءالله🥰 ظریف و ناز

🥰🥰عزیزم خداحفظش کنه براتون...منم چون بهم احتمال دختر دادن اولویت اولم ک سالم بودن هست و اولویت بعدی زیباییش😅🙈

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی نرم از اواخر ماه ۸ و اوایل ۹ دمنوش رازیانه اگه بچه دختره و ریسک زایمان زودرس وجود نداره ، ...

ن خداروشکر من زایمان اولمم طبیعی بود و مشکلی نداشتم  ینی زایمان زودرس نداشتم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

پیاده روی نرم از اواخر ماه ۸ و اوایل ۹ دمنوش رازیانه اگه بچه دختره و ریسک زایمان زودرس وجود نداره ، ...

ینی از الان نرم پیاده روی؟ میشه برای یبوست هم ی راهنمایی بکنی ک زود جواب بده

چن ماه به بدنت استراحت بده.... این داروها خیلی پرعارضه ن گلوکوفاژ خوردی تا حالا؟ طب سنتی رو پیگیر ...

تا حالا دارویی جز کلومیفن و لتروزول دکتر بهم نداده حالا این چیزایی ک گفتی ام امتحان میکنم بنظرت الان ول کنم تا خودم پریود بشم یا گرمی بخورم واقن دیگ نمیدونم

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊
عزیزم... باباها فامیلیشونو رو بچه ها گذاشتن، انتخاب اسمش حق مادراس که از خون و جون و استخونشون و ...

اتفاقا رستا جان حست رو درک میکنما، اما طبق روایات حق فرزند بر "پدر" انتخاب اسم نیکوعه.

من این احترام رو برای همسرم خیلی قائلم. در نهایت هم این مساله تفاهم طرفین رو میطلبه.

البته شوهرم بنده خدا اصلاااا تحت فشارم نمیذاره و خودرای نیست ها، سوء برداشت نشه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دورت بگردم از خدا بخواه که بدون اینکه بخوای بگردی سر راهت بذاره،( حالا هی حرف تو حرف هم میارم، اما ی ...

من دورت بگردم. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
بچه ها نظرتون رو صادقانه درباره اسم آسیه میگید؟  روح الله گیر داده به اسم آسیه.  من خب ن ...

خوب قطعا فاطمه یه چیز دیگه اس 

اما اگر به خود خانم آسیه هم فکر کنی شاید حس ت برگرده . 

ایشون کسی که خدا میگه من مثالش میزنم به هر زن و مردی 

خدا داره میگه آسیه واسم نمونه اس 

کسی که میگه خدایا بغل خودت خونه میخام   

اما اینکه دوست نداری اسم بچه ات آسیه باشه به معنی بی احترامی نیست . 

سلیقه است 

مثلا من خودم اول تعجب میکردم از حضرت آقا از اسمهایی که انتخاب میکردن اما 

خوب مثلا برای یکی از فرزندان شهدای مدافع حرم گفته بودن سارا 

یا یه نفر گفته بود دو تا دختر دوقلو دارم آقا مطهره طاهره پیشنهاد کرده بودن . 

تو تمنای منو یار منو جاااااان منی  *یاحسین*
پیامت دیدم یاد خودم افتادم، نمی‌دونم مشکلت چی بوده، انشالله که باردار باشی،  من سر بارداری سوم ...

رضوانه جان دوسین مصرف کردم و داروی تحریک تخمدان گیاهی مصرف کردم باه زنان هم مصرف کردم. چرب کردن با روغن سیاهدانه.

ولی زاج را خیلی تحقیق کردم هرکس یه چیزی میگفت یکی میگفت خوبه یکی میگفت بده. ولی خیلی دوست دارم امتحانش کنم. 

شما زاج را تفت میدادین؟ 

۵ شب پشت سرهم استفاده کردین یا یک شب در میان؟

بلافاصله بعد از پریودی استفاده کنم؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم😁

سلام عزیز تستای هورمونیت چطوره؟ و روز سوم سایز فولیکولات چنده؟

سلام رستا جان

تستای هورمونیم مشکلی نداشتن

سونو روز ۱۴ پریودی

یه فولیکول ۱۴ و یه ۱۲ داشتم

از لحاظ عفونتی هم نمیدونم از کجا باید بفهمم دارم یا نه؟مشکلی حس نکردم

ولی از موقعی که اقدام را شروع کردم تخمدانهام خیلی تیر میکشن

سلام دوست عزیز منم بچه اولم رو زود باردار شدم، واسه دومی سه سال منتظر بودم… خیلی شرایط بدی بود، حال ...

سلام عزیزم 

ممنون از درکتون

دقیقا موافقم ولی نمیدونم این بیخیال شدن واقعی چجوری هست.

من بعد از ۳ ماه اقدام و نتیجه نگرفتن سریع خودم را سرگرم یه کاری کردم ولی فکر میکنم نتونستم کامل ذهنمو ازش دور کن.