2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
نیم ساعت پیش رفتم سونو گفت وزن جنین از هفته بارداریت کمتره چه کنم که پسرمون وزنش بره بالا؟؟؟؟ حالا ...

ایهالحاملون🤣🤣

شاید سونو اشتباه کنه اگه خودت خوب وزن گرفتی حتما نی نی هم خوبه.. سونوگرافیا به من گفتن بچه تا شش ماهگی ااومده و خودم نه ماهه😅چنتا سونو هم رفتم خداروشکر همشون اشتب میکردن

بچه ها نظرتون رو صادقانه درباره اسم آسیه میگید؟  روح الله گیر داده به اسم آسیه.  من خب ن ...

عزیزم...

باباها فامیلیشونو رو بچه ها گذاشتن، انتخاب اسمش حق مادراس که از خون و جون و استخونشون واسه بچه مایه گذاشتن و بعدشم میذارن!🙃

به همسرت بگو فامیلیشو شما گذاشتی، اسمش با من! خودت هرچی خواستی صداش کن😁

شخصا حق هیچ اظهارنظری در مورد اسم بچه هام واسه هیچکس قائل نیستم😅 با همسرمم فقط بین اسامی که مردد هستم مشورت میکنم😁

بچه اول و دوم که اسمشونو انتخاب کردم گفتم اسمشو گذاشتم این...

سومی رو مردد بودم، با هم مشورت کردیم نهایتا رسیدیم به یه اسم

البته بگم... من و همسرم دیدگاه مشترکی رو انتخاب اسم داریم

ولی اصلا نمیتونم هضم کنم بعضیا چطور نظر پدربزرگ مادربزرگ و اقوام رو دخیل میکنن!

انتخاب اسم جزو حقوق شرعی فرزند بر پدر و مادره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها نظرتون رو صادقانه درباره اسم آسیه میگید؟  روح الله گیر داده به اسم آسیه.  من خب ن ...

حالا این بخش از مستند شنود رو بگم

وقتی که راوی تا دم شهادت میره و برمیگرده یه سری حقایق ملکوتی رو بهش نشون میدن.یکیشون این بوده که میگه یه نورهایی داخل بعضی خونه ها بود مثل چراغ

بهم فهموندن که داخل این خونه اسامی اهل بیت(ع) رو روی بچه هاشون گذاشتن

اسامی اهل بیت(ع) افضل از همه ی اسامیه

سلام دوستان خوبم بچه ها اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه من نزدیک یک ساله برای بلرداری اقدام کردم ول ...

سلام عزیز

تستای هورمونیت چطوره؟

و روز سوم سایز فولیکولات چنده؟

سلام رستا جان چیکار کنم بچم خوشگل بشه؟ هفته ۱۸ بارداری ام و بچه دومم هست

سلام عزیزم

بچه دختره یا پسر؟

۹۰٪ زیبایی ژنتیکیه و باید از قبل بارداری اصلاح مزاج و کبد رو سم زدایی و پاکسازی کرد

اما از همین حالا واسه پوست ویتامین سی، میوه و سبزی زیاد بخور و مواد رقیق کننده ی خون زیاد مصرف کن

واسه مو سبزی خیلی زیاد مخصوصا شنبلیله

واسه زیبایی چشم میگن مادر از اول ماه ۸ دمنوش رازیانه بخوره

من چن وقت ماه ۸ خوردم و ماه ۹ هم واسه زایمان آسان میخوردم. چشمای دخترم خیلی زیباتر از چشم پسرامه. موهاشم خوشگلتره

ماه ۸ ماه تکمیل زیباییه...از حالا و مخصوصا از اول ماه ۸ تا میتونی میوه و سبزی و مواد رقیق کننده خون بخور

کاهو هم خوبه.بارداریت زمان خیلی خوبیه... میتونی تا زمان زایمان کلی میوه ی تابستونی و مفید بخوری

انگور، هلو، گلابی، آلو، انجیر، خیار، سیب، گیلاس، آلبالو و... همه واسه زیبایی عالی ین

تا میتونی میوه و سبزی بخور

و از سرخ کردنی پرهیز کن

۶.۷ ماهی هست ک اقدامم و از همون اقدام اول دارو مصرف میکنم کلومیفن لتروزول امپول ازاد سازی مشکلم تنبل ...

چن ماه به بدنت استراحت بده.... این داروها خیلی پرعارضه ن

گلوکوفاژ خوردی تا حالا؟

طب سنتی رو پیگیر شو

وقتی ۷_۶ ماه با دارو باردار نمیشی یعنی طبع رحم و تخمدان سرد شده

این داروها خودشون طبعو سرد میکنن

یه رژیم پاکسازی بگیر سموم از بدنت دفع شن و بدنت کمی تنظیم شه

و سبزی تره خییییلی زیاد بخور

تره برای رحم و تخمدان عالیه. سعی کن با همه غذاها سبزی مصرف کنی

فلفل سیاهم زیاد بخور

+ رطب، عسل سیاهدونه، دمنوشای مختلف

بادکش و زالودرمانی هم خوبن

یه روز مستحب رو هم واسه حجامت انتخاب کن

ان شاءالله خیلی زود باردار شی

نیم ساعت پیش رفتم سونو گفت وزن جنین از هفته بارداریت کمتره چه کنم که پسرمون وزنش بره بالا؟؟؟؟ حالا ...

وقتی عرضیه، با سجده های طولانی خیلی زود سفالیک میشه

واسه وزنش سونو داپلر بده... خونرسانی نرمال باشه، لاغریش ژنتیکیه و خیلی مهم نیست😁

سلام عزیزم بچه دختره یا پسر؟ ۹۰٪ زیبایی ژنتیکیه و باید از قبل بارداری اصلاح مزاج و کبد رو سم زدایی ...

ممنوون رستا جان...صفحات اول تاپیک رو ک خوندم خیلی توصیه کرده بودین ک چیزاد طبع سرد مادر باردار نخوره ک زایمان راحتی داشته باشه وعی متاسفانه من فقط خوراکیهای با طبع سرد میتونم بخورم اصن نمیتونم چیزای گرم و شیرینجات بخورم چیکار کنم🤦‍♀️

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

وقتی عرضیه، با سجده های طولانی خیلی زود سفالیک میشه واسه وزنش سونو داپلر بده... خونرسانی نرمال ب ...

سلام رستا جان توبی برات پیام گذاشتم نگاه میکنی 

تو تمنای منو یار منو جاااااان منی  *یاحسین*
ممنوون رستا جان...صفحات اول تاپیک رو ک خوندم خیلی توصیه کرده بودین ک چیزاد طبع سرد مادر باردار نخوره ...

از ماه ۷ و ۸ سعی کن دیگه ترشی نخوری

و از ماه ۸ و مخصوصا از اول ماه ۹ سردی ممنوع

شما فک کنم زایمانت می افته تابستون... این خودش خیلی کارتو راحت میکنه

چون گرمی هوا روی طبع بدن اثر میذاره

ولی کسایی که اواخر پاییز، زمستون و بهار زایمان میکنن باید بیشتر مراقبت کنن

سلام عزیزم بچه دختره یا پسر؟ ۹۰٪ زیبایی ژنتیکیه و باید از قبل بارداری اصلاح مزاج و کبد رو سم زدایی ...

من پسرم اگر تعریف نباشه واقعا زیباست هرچندخودم و همسرم معمولی هستیم برای پسرمم بدویار بودم ولی فکر میکنم ب این شدت نبود....اما ایندفعه توی بارداریم خیلی اذیت شدم همش حالت تهوع داشتم و هیچی نمیتونستم بخورم و فقط با سرم و آمپولهای تقویتی زنده بودم... تازه الان یکماه شاید باشه ک میتونم کم و بیش بخورم ولی هنوز هم حالت تهوع میاد سراغم اصن ب میوه و سبزیجات میلی ندارم....۱۷ هفته کسونو آنومالی ک رفتم بهم گفت احتمال زیاد دختره ولی باز دوباره میخام ی سونو تعیین جنسیت برم ک مطمئن بشم 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

راستی ی سوال دیگه این دمنوش هایی ک برای زایمان گفتین یا برای زیبایی جنین مصرف خودسرانه اش توی بارداری خطرناک نیست؟و اینکه معذرت میخام میشه  برای یبوست بارداری ی راه حل مفید بدی..واقعا اذیت کننده است....من پیاده روی رو باید از ماه هشتم شروع کنم یا از الان؟الان تقریبا ۱۹ هفتمه

من پسرم اگر تعریف نباشه واقعا زیباست هرچندخودم و همسرم معمولی هستیم برای پسرمم بدویار بودم ولی فکر م ...

خداروشکر

بچه های منم زیبان

ولی دخترم عروسکه ماشاءالله🥰 ظریف و ناز

راستی ی سوال دیگه این دمنوش هایی ک برای زایمان گفتین یا برای زیبایی جنین مصرف خودسرانه اش توی باردار ...

پیاده روی نرم از اواخر ماه ۸ و اوایل ۹

دمنوش رازیانه اگه بچه دختره و ریسک زایمان زودرس وجود نداره ، واسه زیبایی از ماه ۸ میشه خورد

واسه زایمان هم از ماه ۹

رازیانه عوارضی نداره! میزان استروژن رو افزایش میده

که ترشحش تو بارداری طبیعیه

بازم میگم... ریسک زایمان زودرس وجود نداشته باشه