2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
ببین باید به دل خودت و همسرت بشینه. منتهی ممکنه بزرگ بشه بین  همکلاسیاش حس خوبی نداشته باشه . ...

دقیقا مثل من

دختر اولم اسمش فاطمه ست

همسرم میگفت این یکی رو بزاریم زهرا ولی من دلم راضی نبود دوست داشتم حسنا نورا یا روشنا بزارم

ولی الان با این که هنوز به دنیا نیومده  خوشم میاد صداش کنم😍

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بچه ها نظرتون رو صادقانه درباره اسم آسیه میگید؟  روح الله گیر داده به اسم آسیه.  من خب ن ...

بد نیست عزیزم اینم یه اسم مذهبیه

ولی خب تعدادش محدودتر از اسامی حضرت زهراست

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها نظرتون رو صادقانه درباره اسم آسیه میگید؟  روح الله گیر داده به اسم آسیه.  من خب ن ...

حست درک میکنم کااااملا! همسرمم نظرش رو اسم خدیجه بود انقدر عذاب وجدان داشتم و نمیدونستم چی بگم که گریم میگرفت!!! که بی حرمتی میکنم به این بانوی بزرگوار و کل خاندان پیامبر و اسلام🤕🥴 

ممنون مهربانو یه زن مسنی بهم گفت تو شیردهی نه خودت بخور نه به بچت بده تو شیردونش میمونه منم ترسیدم گ ...

مگه میشه ندی بهش؟؟؟

حالا الان که هوا هنوز گاهی سرده گاهی گرم بهش نده

یا موقع ظهر که هوا گرمه بهش بده شبا نده

من به دخترم میدادم ولی تابستون

چون خودم و شوهرم کلا سردیمون زود میره بالا رعایت می کنیم و فقط توی هوای گرم هندونه می گیریم و اونم ظهرا میخوریم و سرد و یخچالی هم نمی خوریم

به بچه ها هم همین جوری

رعایت می کنیم و خدا رو شکر تاحالا مشکلی واسه مصرف هندونه پیش نیومده

ولی خودم کلا کمتر میخورم چون بلغم و رطوبت بدنم میره بالا و بعدش خلط و عطسه و نزله پدرم رو در میاره

من دختر اولم رو که میخواستم بذارم فاطمه جاریم می گفت ما فاطمه داریم دیگه شما نذارین تکراری میشه

یاد آقای قرائتی افتادم میگفت یه نفر تو خونه ش یخچال داره شما دیگه یخچال نمی خرین؟؟؟

بعدش خودم خیلی دوست داشتم چون توی هر خونه یه فاطمه باید باشه

دختر دومیم رو گذاشتم معصومه

باز جاریم می گقت اسم امروزی بذار فردا دخترت خجالت می کشه

نمی دونم چه تفکریه که توی جامعه اسم ائمه رو باعث خجالت و پایین بودن کلاس می دونن

منم بهش گفتم من دخترم رو جوری بار میارم که هر کی گفت چرا اسمت اینه باعث افتخارش باشه و از اسمش دفاع کنه

اسم آسیه و خدیجه رو هم من خیلی دوست دارم

عزیزان اگه می تونید میلتون می کشه چند شب دمنوش کندر بخورید فوق العاده عالیه برای خلط پشت حلق...برای ...

خوب بذار طریقه مصرفش رو

من خیلی نزله دارم

وقتی ویار داشتم صبح ها باعث تهوعم می شد

من سال ۹۳ ماه رمضون توی تیر بود 

شب ۲۱ رفتیم احیا حرم و روز بعدش ب ب چ زدم که مثبت شد رفتم آز دادم مقدارش ۲۰۰بود  یک هفته بعدش انقباضات رحمی داشتم و چون قبلش ۲ بار سقط داشتم رفتم پیش دکتر که بهم گفت باید استراحت مطلق باشی

بهم شیاف داد گفت الان می ذاری تا یک ساعت دیگه اگه دردات قطع نشد دوباره استفاده می کنی

بعد از ده روز گفت دوباره برو آز بتا رفتم آز دادم مقدارش شدهبود ۲۰۰ هزار دکتره گفت یا دو قلوئه یا اصلا جنین نیست و مول هستش

واسم سونو نوشت

شبش انقده گریه کردم تا صبح امام رضا رو قسم دادم به حضرت زهرا که بچه م ان شاالله دختر باشه و منم اسمش رو بذارم فاطمه 

رفتم سونو گفت گفت یه هماتوم ۳ سانتی نزدیک جفته و جنین هم نرماله

این از دختر اولم

من کلا چون رحمم ضعیفه واسه اوایل بارداریم حتما باید دارو استفاده کنم که جنین جایگیری ثابتی توی رحم داشته یاشه

دختر دومم رو که آز بتام مثبت شد وقتی رفتم سونو گفت جنین قلبش تشکیل نشده

خداخیرش بده دکترم خیلی باانصاف بود از اینایی نبود که سریع میگن برو کورتاژ

واسم آنوکساپارین نوشت که ده روز تزریق کنم

بعد از ده روز رفتم سونو گفت جنین قلب داره و سالم هستش

توی اون ده روز من روضه امام کاظم خیلی دوست داشتم گوش کنم

بعد از همه نمازام یک روضه توی گوشیم بود اونومیذاشتم و گوش می کردم

گفتم خدایا ان شاالله اینم دختر باشه منم اسمش رو به حق امام کاظم میذارم معصومه

بسلامتی انشاالله از صالحین باشه

ببین من توی اینترنت خوندم که فقط مایع منی و اسپرم شرایطش توی جنسیت تاثیر داره

یعنی فکر کن طبع شوهرت ۹۸ درصد و طبع زن و شرایط رحمی فقط ۲ درصدتوی تعیین جنسیت تاثیر داره

خاله من دو تا پسر داشت انقدر دوست داشت سومیش دختر باشه

سه ماه فقط خوراکش لبنیات و سرکه و سردیجات و هرچی واسه دختر شدن بود مصرف می کرد 

ولی چون طبع شوهرش گرم بود و زیاد رعیات نمی کرد بچه ش بازم پسر شد

هر چند همه چی دست خداست 

نمیتونم دمر بزارمش یا بزارمش رو شونم. چون پاش سنگینه یهو لگنش در میره

من دخترم آروغ نمیزد اصلا

یک ساعت سر شونم میذاشتم تا آروغ بزنه ولی تاثیر نداشت 

بیدار میشد باز باید دوباره شیرش میدادم تا بخوابه

دیدم این جوری اذیت میشه یک بالش کوچیک می ذاشتم زیر سرش وشونه هاش  ونوبتی به سمت راست یا چپ کجش می کردم تا اگه شیر هم بالا آورد توی حلق نره و باعث خفگیش نشه

خدا روشکر همین راهکار جواب داد 

من اسم اهل بیت و بچه هاشون رو به هرررررر اسمی ترجیح میدم! 

احسنت

حالا یه چیزی بگم شاید بعضیا جبهه بگیرن نسبت بهش

یه حاج آقایی توی تلویزیون می گفت یکی از حقوق فرزندان بر پدر و مادر اسم نیکو هستش

ونیکوترین اسامی نزد پروردگار اسامی ائمه س

و میگن روز قیامت بچه ها از پدر و مادرشون شکایت می کنن که چرا اسم ما رو از اسامی ائمه انتخاب نکردید

و یه جای دیگه شنیدم می گفت هر اسمی یه بار معنوی داره که روی شخصیت افراد تاثیر گذاره

و اسم ائمه هم همه شون بار معنوی بالا و اثر مثبت زیادی دارن

یه نفر اومد پیش پیامبر و گفت اسم بچه م اینه پیامبر گفت زود اسمش رو عوض کنید که این اسم از جنیان است

و متاسفانه توی ثبت احوال ما چنین خبره های اسم شناسی نداریم 

و حتی قدیمی ها هم یه رسمی داشتن که وقتی یک نفر مریضی لاعلاجی می گرفته نذر می کردن اگه خوب بشه اسمش رو فاطمه یا محمد بذارن

بازم این نظر منه و خیلی عِرقِ خاصی روی اسامی ائمه دارم 

سلام دوستان خوبم

بچه ها اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه من نزدیک یک ساله برای بلرداری اقدام کردم ولی نمیشه😭😭 با وجودی که دوتا بچه هام را با یکبار اقدام باردار شدم.

سونوگرافی که کردم گفت فولیکولهات کوچیکن.

پریودیام منظمه. نمیدونم مشکل از چیه؟

یکم هم براش تلاش کردم ولی نا امیدم شدم 

همش میگم حتما هنوز مصلحتم نیست ولی بعدش میگم خدا میگه از تو حرکت از من برکت.(گاهی اوقاتم از شدت ناراحتی میگم لایق نیستم😭😭)

بچه ها واسم خیلی دعا کنین.

اگه راه حلی سنتی هم دارین بهم بگین یا تجربه ای.

چون نزدیک چندساله تا مجبور نشدم داروی شیمیایی استفاده نکردم از عوارض آمپولهای تحریک کننده میترسم. شایدم ترسم بیجاست و باید تسلیم این گزینه بشم.

هم دوستانی که بچه شیر میدین و هم باردارین واسم دعا کنین خدا و امام زمان عج لیاقتش را بهم بدن.

بچه ها  بخاطر شرایط گچ پای دخترم نمیتونم آروغش بگیرم. بعد گاهی احساس میکنم خر خر میکنه یا بینی ...

عزیز بنشون آروغشو بگیر

تو ان آی سی یو پرستارا واسه آروغ گیری نوزادای نارس ۱ کیلویی ام مینشوندن😁