2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733949 بازدید | 90151 پست
منم دلم تنگ شده     نمیدونی چقدرررررررررر میفهممت! چقدر زیاد…  میدونی که من دادا ...

الهی خداوند عزت روز افزون به پدرو مادرت و خودت عطا کنه❤️

ان شاءالله دخترای نازت در پناه امام زمان موفق و سلامت و عاقبت بخیر باشن💝 از قدیم به قول شما این حرفا بوده الانم هست نمیشه طرز فکرا عوض کرد ما باید روحیه قویتری پیدا کنیم. اویل بارداریم خیلی روزای سختی بود دو مرتبه خواب دو شهید بزرگوار دیدم انگار قلبم آروم شد بعد از اون فقط عشق میکنم با این فرشته نازنین😊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دلم تنگ شده     نمیدونی چقدرررررررررر میفهممت! چقدر زیاد…  میدونی که من دادا ...

چقدر دردناک  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
میدونه رستا من میگم چرا این حرفا اصلا زده میشه واقعا دلیلش نمیفهمم!!! عموی مرحومم ۳تا دختر ناز داشت ...

این حرفا نهایت بی عقلی و کوته فکریه. خدا به بچه هاشون رحم کنه

وجود پیامبر(ص) و امیرالمومنین(ع) و همه ی اهل بیت(ع) ما وامدار حضرت زهرا(س) و حتی حضرت خدیجه س(س)!

خدا به پیامبرشم فرمود اگر فاطمه نبود، تو و علی(ع) رو خلق نمیکردم! و اگه تو نبودی، دست به آفرینش نمیزدم!!! 

یه زن نقطه ی ثقل و محور آفرینشه... حتی آفرینش بهترین مرد هستی!

بعد یه عده تو نره و ماده بودن گیر کردن!!!😣

ان شاءالله حضرت زهرا(س) دستگیر گل دختراتون باشن❤

من که هرکسی رو می بینم ۳ تا دختر داره، دلم براشون غنج میره🤩

عاطفه عکس دختراشو میفرسته دلم ضعف میره. میگه میدونم انرژی میگیری واست میفرستم. واقعا انرژی میگیرم. اصلا فیلم دختر کوچیکه شو بارها مرور میکنم و هربار لبخند به لبم می شینه🥰

ماشاءالله دخترای نازی هم داره

رطب میخورم گلابم وخاکشیرم از فردا میخورم.مقل ارزق رو فراوری کنم تا چند روز فاسد نمیشه؟؟

مقل رو بذار یه هفته دیگه... ۱ سومش رو فراوری کن

۲ قسمت بعد رو هفته های بعد

من وقتی تزریق کردم چن روزی میشد فراوریش کرده بودم. داخل یخچال گذاشتم

بعد فراوری خیلی حجمش زیاد میشه

واسه من یه قابلمه شد😆

شما خیلی نیاز به تحرک و... هم نداری‌ . چون قبلا ۲ سری زایمان داشتی ، ماهیچه های کف لگن شل شدن. در کمترین زمان بچه وارد کانال زایمان میشه

فقط لم نده ، طاقباز نخواب و حرکات تند و جهشی نداشته باش

زیادم خم و راست نشو

سردی و ترشی هم نخور

سلام به مادران و اعضایِ گلِ تاپیک،ان شاالله طاعات و عبادات و عزاداریهاتون قبول باشه،برا بنده دعا کنی ...

سلام عزیز

عجله نکن... نگرانم نباش

به وقتش درست میشه ان شاءالله

توکلت به خدا باشه

و اینکه نسخه مو گرفتم دیدم دکترم برام دو قوطی ویتاگلوبین نوشته+ دو قوطی فروفورت گاین+ دو عدد د۳ هزار ...

واسه یبوست ، بعد همه ی وعده های غذایی چن قاشق روغن زیتون بی بو بخور

یبوست ایام بارداری احتمال هموروئید رو تشدید میکنه

خیلی مراقبت کن درگیر نشی

ولی قرص سیدرال خیلی خوب بود. من کمتر از یه بسته شو خوردم اصلا ایجاد مشکل گوارشی و یبوست نمیکرد

سلام گلدونه جونم خوبی؟  من دو تا پسر خدا بهم داده و از طرفی یکی از اقوام شوهرم خدا چهار تا دختر این بنده خدا خیلی با من بد شد خیلیااااا هر جا میشینیم اذیتم میکنه شوهرش که ادم مذهبی ای هم هست رو هم مجبور کرده هر جا بشینیم به من تیکه میندازه 😐 حالا هر جور با اینکه خدا شاهده هیچ وقت هیج وقت حرفی از پسر دار شدن نزدم و اذیتی نکردم اون بنده خدارو ولی خب خودش با خودش درگیره و حتی باعث شده من کمتر جایی میرم از بس اذیت میکنه من فقط از خدا عاقبت بخیرشونو و سلامتیشونو میخوام هیچی دیگه دختر و پسر فرقی نداره واقعاایه ی قران هست سوره ی شوری  میگه به هر کی بخوام پسر میدم به هر کسی بخوام دختر و به هر کسی بخثام هردوشو میدم و به هرکسی بخوام هیچکدوم رو نمیدم  اینو خواستم بگم افرادی که پسر زایمان میکننم رو خیلیا اذیت میکنن من خانواده همسرم وقتی پسر دومم بدنیا اومد نیومدن دیدنش اصلا خیلیم اذیتم کردن میگفتن  پسر زاییده پررو میشه فکر میکنه خبریه 🥲

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
انشاالله اولاد زیاد نصیبتون بشه منم دوست داشتم بچه ی زیاد حتی نذر کردم اگر طبیعی بیارم سر سال میرم ...

پسر شدن بچه که خیلی راحته

کافیه چن ماه ساختار یونی بدنت سمت پتاسیم و سدیم بره . نمک طبیعی و موز زیاد بخوری

و منع مصرف مواد حاوی کلسیم و منیزیم مثل لبنیات، کله پاچه و...

و همسرت دمنوش کاسنی، موز و زعفرون و انواع مغزه جات زیاد بخورن

اقدام هم باید زمانی باشه که تخمک تازه آزاد شده و رحم کاملا قلیاییه و قبلش شوریجات زیاد بخوری

جمع عدد سن مادر و عدد ماه لقاحم زوج بشه

دعاهای مخصوصم هستن

ولی مادرانی که از یک جنسیت دارن مخصوصا دختر من این بشارت بهتون میدم که بخاطر این کنایه و حرف‌هایی که ...

من پسر دار شدم اونقدر اذیتم کردم که خدا میدونه 🥲نمیگفتن دختر ولی میگفتن پسر زاییده فکر میکنه چه خبره 😐😑 اون موقع هیچ کسی دیدنم نیومد با اینکه سزارین شده بودم و بخیه های سزارینم پاره شده بود چه حجم خونی از دست داده بودم 😞 الانم افسردکی دارم یادش میوفتم حالم بد تر میشه  😞 هعی خدا 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
و اینکه نسخه مو گرفتم دیدم دکترم برام دو قوطی ویتاگلوبین نوشته+ دو قوطی فروفورت گاین+ دو عدد د۳ هزار ...

فروفورت رو قبلا نخوردی؟ من از چند نفر شنیدم ک باهاش یوبس نشدن. خودمم میخورم الان، خداروشکر از جانب اون مشکلی نداشتم، کلا چون بواسیر دارم گلاب بروت، کاهو و خیار و سکنجبین ک دلم برمیداره بیشتر میخورم. روغن زیتون و میوه جات وسبزیجات هرچی بیشتر میتونی بخوری خب بهتره.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
پسر شدن بچه که خیلی راحته کافیه چن ماه ساختار یونی بدنت سمت پتاسیم و سدیم بره . نمک طبیعی و موز زیا ...

رستا جان پسرم سه روزه هیچی نیمخوره کلا یه مدت طولانیه بد غذا شده خیلیااااا الان دست میزنم فقط پوست و استخونه الانم سه روزه هیچی نمیخوره و فقط جیغ میزنه و بغله نمیدونم چکار کنم 

سلام گلدونه جونم خوبی؟  من دو تا پسر خدا بهم داده و از طرفی یکی از اقوام شوهرم خدا چهار تا دختر ...

بله عزیز

خونواده همسر، بچه ی عروسشون دختر باشه یه مدل تیکه میندازن... پسر باشه یه مدل دیگه

بستگی داره دختر خودشون دختر داشته باشه یا پسر😆

بعد وقتی بچه خوشگله، زیباییش به زن بقال سر کوچه م رفته ولی به مادرش نرفته🤣🤣🤣

بی خیال

اصلا ارزش فکر کردن نداره

قصد نداشتم بخورم. کم هم خوردم خیلی. ولی خب زشت بود جلو مهمون. قند رو که حتما به زودی آزمایش میدم مجد ...

سری پیشم این توصیه خیلی خیلی کارساز بود ک ب دارو نیاز پیدا نکردیم الحمدالله، تاسیری کامل نخور، و تا گرسنه گرسنه نشدی، بعدی رو نخور

ان شاالله این سری هم با پرهیز اوضات اوکی میشه.

ضمنا من سری پیش، ماه اخر ک رفتم پیش یه طبیبی، ک فهمید قندداشتم، گفت عصرا عرق قند بخور، ک ترکیبی از ۳نوع عرقه، کلپوره، نعناع و اون یکیش یادم نیس متاسفانه😬 ببینم پیدا میکنم برات میفرستم. قندرو میاورد پایین. هروقت حس میکردم بالاس یکم ازش میخوردم. برا بارداری هم بیخطر بود.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک