2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733974 بازدید | 90151 پست
بچه ها سلام. میگم چی میشه تیروئید آدم کم کار میشه تو بارداری؟ من مث زمان محمد باقر تیروئیدم بالاتر ا ...

هموگلوبینتم پایینه باید مکمل بخوری

۹ بود باید روزی ۲ تا قرص میخوردی

هر روز با همه ی غذاهات تره بخور

بچه ها مگه کمبود املاح فقط با وزن کم مشخص میشه؟ من هیچ وقت مولتی ویتامین نخوردم. دروغ نگم دو ورق سر ...

کاری به پیام ما نداشته باش عزیز

تست دادی کمبود داشتی ناچاری مکمل مصرف کنی

ویتامینا با میوه و سبزی اکثرا تامین میشن

و اکثر املاح با نمک طبیعی 

وقتی هموگلوبینت پایینه، باید ویتامینای گروه B رو هم چک میکردی که اگه کمخونی به خاطر کمبود ویتامینای گروه بیه، کمبود اونا رو هم رفع کنی

که معمولا تا چن هفته باید نوروبیون تزریق کنی

کلسیم و زینک رو هم چک کن کمبود داشتی مکمل بخور... از ماه ۴ به بعد تازه بدن محتاج مکمل میشه

میلت میکشه کله پاچه و سیرابی زیاد بخور

من طعم قلم گوساله رو دوس ندارم... اگه دوس داری داخل قابلمه بزرگ بذار یکی دو روز بپزه، بعد که غلیظ شد و یه قابلمه کوچولو از آبش موند فریز کن به سوپ، خورش، آش و غذاهای مختلف اضافه کن

مکملای ایرانی خیلی بهترن. خارجی نخور

شیردهی هم خیلی به بدن فشار میاره

از بعد ۶ ماه که بچه رو غذاخور کردی، رفته رفته برسونش به روزی ۳_۲ بار... که هم خواصش به بچه برسه، هم خودت اذیت نشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سر هر سه بارداریم مکمل آهن و مولتی خوردم بعد زایمان هم خوردم و هیچوقت مقاومتی نداشتم در برابر اون ...

درسته عزیز

مکمل گاهی نیازه

اما با تست و قطعی بودن کمبود!

من سر بارداری سوم ، با وجود زالودرمانی متعدد، تا ماه ۷ و ۸ مشکل کمخونی و کمبود کلسیم نداشتم

هموگلوبینم که نرمال بود . کمبود آهن و فریتین و کلسیم هم اینقدر ناچیز بود که خیلی نیاز به مکمل نداشت و دکتر گفت طبیعیه

زینک، ویتامینای گروه بی، فسفر، فولیک اسید و... همه نرمال بودن

بعد سر بارداری اول که جوونتر و جوندارتر بودم، دکتر بدون هیچ تستی، از ماه ۴ منو بست به مکمل!

اینم اشتباهه

سر بارداری دوم و سوم اجازه ندادم دکتر همینطوری مکمل تجویز کنه و هر ۳_۲ ماه یا بار میگفتم تست بنویسه

لازمه تا اواخر بارداری چندین مرتبه تست رو تکرار کرد، در صورت کمبود و به اندازه نرمال شدن فاکتور، مکمل مصرف کرد

مکملایی مثل کلسیم، آهن، ویتامین دی، منیزیم و زینک به این سادگی از بدن دفع نمیشن!

اونم بدن مادر باردار که به خاطر حفاظت از جنین، تا مدت ها توان دفع زوائد بدن رو نداره و انباشت این املاح و ویتامینا داخل بدن میتونه باعث بیماری های بدتری بشه

بچه هام همینطور... باید طبق آزمایش مکمل مصرف کنن 

اونم وقتی که با تغذیه طبیعی جواب نمیده

اینم بگم دختر اولم ۶ ماه شیر خودم خورد بعدش شیرخشک و تو مریضی ها بدنش مقاوم بود تا حالا دوبار اونم ب ...

ما که به خاطر تشخیص اشتباه پزشکا، پسرمو چن سری مطب بهترین فوق تخصصای مغز و اعصاب اطفال بردیم، موارد زیادی دیدیم که به خاطر واکسن درگیر تشنج یا آسیب مغزی شده بودن

یکی از علل تشنج خود واکسنه

یکیشم تب! 

وقتی تب بالا میره تشنج واکنش طبیعی مغزه ... ربطی به نزدن واکسن نداره

یکی از علل تشنج، لقاح نطفه در اول، وسط یا آخر ماهه

از علل شایع تشنج نوزادا به خاطر عفونتای ایام بارداری مادره

تشنجای بدخیم هم که بیشتر علل مادرزادی و متابولیکی دارن

می‌دونی بحث واکسن خیلی پیچیده است، واقعا آدم باید خودش صاحب نظر باشه تو این حوزه تا بتونه نقد و بررس ...

پسرم که بستری بود، ناخونام کمی بلند شده بود... پرستار منو کشید کنار گفت میدونی وقتی بچه واکسن فلج اطفال میگیره، تا چندین هفته ویروس رو از طریق مدفوع دفع میکنه؟

و اگه موقه ی تعویض پوشک و تمیز کردن مدفوعش، ویروس لای ناخونت بره و دهن بچه بذاری، بچه مبتلا به فلج اطفال میشه؟؟؟

خب من تا اون زمان اینو نمیدونستم! 

حالا بچه ای که مادر نظافتش میکنه ممکنه از این طریق و توسط مادر آلوده بشه. بچه ی ۶ ساله ای هم که واکسن میگیره و خودشو میشوره هم ممکنه از این طریق درگیر ابتلا به ویروس بشه

من تا حالا نشنیدم کسی مبتلا به فلج اطفال بشه

اما در صورت ابتلا هم اگه درست درمان نشن، فقط ۱٪ احتمال فلج شدن هست...

که طبق آمار کشورای غربی، آمار فلج شدت بر اثر عوارض واکسن فلج اطفال، بیشتر از آمار فلج شدن با ابتلا به خود ویروسه!

۱ سال پیشم از خبرگزاری وزارت بهداشت خوندم که تو فاضلاب بعضی کشورای اروپایی ویروس فلج اطفال دیده شده!

و این نظر رو تقویت کرده بود که قصد دارن عمدا این ویروس ها رو شیوع بدن!!!

که اگه شایع بشه، حتی کسایی که واکسن زدن هم ممکنه مبتلا بشن یا بر اثرش فلج بشن

چون ایمنی واکسن قطعی نیست و بین ۶۰_۳۰ درصده

اینم بماند که خیلی از واکسنای جدید، خودمنتشر شونده ن و میتونن افراد زیادی رو مبتلا به خود ویروس کنن! و واکسینه شده ها میشن منبع انتشار ویروس

مثل واکسن سرخک که باعث شیوع سرخک شد!

واسه همین واکسن تزریقی فلج اطفال خیلی مشکوک به نظر میرسه!!!

سلام رستا جان خوبی؟من با درد پهلوهام و پشتم چه کنم؟ازمایش کشت ادرار وسونو کلیه و مجاری ادراری دادم مشگلی نبود.معاینه هم به اسرار خودم کرد که البته اصلا حس نکردم یه کوچولو انگشت برد داخل گفت سر بچه کاملا فیکس شده و پایین پایینه و اصلا پیاده روی و اسکات و پروانه و ....نمی خواد انجام بدی.افاسمان ۳۰درصد و دهانه رحم یک فینگر سربچه سفالیک نامه بستری هم داد و اینارو هم توش نوشت.گفت گل مغربی اینا هم نیاز نیست.فقط چون از خونه خودم پاشدیم اومدیم قم دلم میخاد زودتر زابمان کنم.غذامم بیشتر اش و سوپ و ابگوشت و شورباس.سبزی خوردن خصوصا تره و ریحان.میگم اگه به پنیر سیاهدانه بزنم ضرر نداره.دکترم گفت چون سر بچه کاملا تو لگن اومده و پایینه با ورزش و...به خودت فشار نیار که اگه فشار بهت بیاد احتمال دفع مدفوع هست!این حرف درسته یا خواسته منو بترسونه.برا کمردردم هم گفت دوش ده دقیقه ای بگیر رو روغن مالی کن

سلام رستا جان خوبی؟من با درد پهلوهام و پشتم چه کنم؟ازمایش کشت ادرار وسونو کلیه و مجاری ادراری دادم م ...

راستی خاکشیر و تخم شربتی وگلاب بخورم.چیزایی که برا نرمی دهانه رحمه چیا هستن؟

سلام عزیز چرا اینقدر خودتو ملامت میکنی؟ دیر راه رفتن و صحبت کردن و... یا جنبه ی ارثی داره یا از سر ...

سمت خانواده همسرم چند مورد دارن که دیر صحبت کردن. حتی تا سه سالگی حرف نزدن. درصد قابل توجهی از بچه ها خونسردن، کم حرفن. 

خواهر خوب گفتی من همیشه میگم خود سرزنش گری بالایی دارم. توی مادری علی الخصوص.

حرف های ضد و نقیض درباره کندر شنیدم آخر نفهمیدم بخورم نخورم تو چند ماهگی بخورم

خلاصه ترسیدم یهو جدی جدی بچه بیش فعال نشه نرفتم سراغش. 

شما مطمئنی ماه 7 باید خورده بشه؟ و اینکه مقدارش چقدر باشه؟ 

چطور به کوثر بخور بدم؟ مث اسفند دودش کنم و ببرم نزدیک بینیش؟ از این کارا نکردم تا الان. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
اوایل بارداری تست تیروئید نداده بودی؟ واسه بعضیا اینطور میشه تیروئید رو که باید دارو مصرف کنی قبل ...

افطار فرنی خوردم. یکم شیرین شده بود. بعدشم مهمون اومد یهویی با خودش حلیم آورد یه مقدار حلیم خوردم و شام هم یادم نیست شاید برنج.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
عزیزم با کی بودی زایمان قبلیت رو؟ کدوم بیمارستان؟ من دو تای اولی رو سزارین بودم، با خود مجیبیان، من ...

در مورد ایشون خانم دهقان من تماس گرفتم از خانم قاسمی پرسیدم گفتن اصلا رحمش از جای بخیه ها باز نشده بلکه مشکل بافتی داشته این خانم کلیه اشم بخاطر همین مشکل بافتی بوده

من ازش پرسیدم تا خالا پارگی رحم داشتید گفتن اصلا فقط همین یه مورد که ربطی به بخیه های سز نداشته

من سر هر سه بارداریم مکمل آهن و مولتی خوردم بعد زایمان هم خوردم و هیچوقت مقاومتی نداشتم در برابر اون ...

سلام عزیز جان

منم سه تا دختر دارم

چهارمی هم دختره برای شما؟ سختتون نیست

من دیگه پسر میخام از حاملگی بعدی میترسم دوباره دختر باشه البته واقعا دخترامو رو چشم میذارم اما.... 

ما که به خاطر تشخیص اشتباه پزشکا، پسرمو چن سری مطب بهترین فوق تخصصای مغز و اعصاب اطفال بردیم، موارد ...

مسئله تشنج دخترم این بود که چرا توی دمای ۳۸ درجه این اتفاق میوفته... دلایلی که شما گفتید برای دخترم هیچکدوم صادق نبود هربار بعد واکسن تب ملایمی داشت اون دوبار که تشنج کرد کرونا گرفته بودیم. تشخیص دکترش ضعف سیستم ایمنی بود و با خوردن چندتا داروی تقویتی ساده برطرف شد. بعد از اون نزدیک به ۴۰ درجه هم تب کرد ولی بدن مقاومت کرد الحمدلله... تشخیص دکتر واقعا مهمه اصلا منو درگیر ام آر آی و نوار مغز و فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان نکرد استرس بهم نداد الهی عمرش با برکت و طولانی

سلام عزیز جان منم سه تا دختر دارم چهارمی هم دختره برای شما؟ سختتون نیست من دیگه پسر میخام از حامل ...

سلام بالام جانم سومین بارداریمه عزیزم😊

منم دوست دارم دخترام برادر داشته باشن این سری هم رعایت یکسری اصول تغذیه و نزدیکی و پسرزایی رعایت کردیم ولی خواست خدا چیز دیگری بود... حالا من میگم سومی که دختر شد چهارمی هم دختر بشه اسم چهارمی انتخاب کردم😁🥰 بهم بگین ام البنات😅😍

باردار هستین؟

اینم بگم دختر اولم ۶ ماه شیر خودم خورد بعدش شیرخشک و تو مریضی ها بدنش مقاوم بود تا حالا دوبار اونم ب ...

میشه بگید چه جوری شیشه گرفت دخترمن ۴ماهشه هرکاری میکنم شیشه نمیگیره شیرخودم کمه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
سلام عزیز جان منم سه تا دختر دارم چهارمی هم دختره برای شما؟ سختتون نیست من دیگه پسر میخام از حامل ...

دعا کن اگر به صلاحه خدا به منم دختر زیاد بده.

زایمان هات چطور بوده فریده جان؟