2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733927 بازدید | 90151 پست
عزیز به روش دکترت با پیاده روی دهانه رحم باز نشه باید با آمپول فشار باز بشه😅 پیاده روی کن که طبیعی ...

چشم ممنون رستا جون 

پله و نزمشهارم میرم تا حداقل درد طبیعیو داشته باشم شروع بشه تا برمبرای بستری  چون اینجوری میترسم فقطالکی معاینه کنن 

خیلی لذیت شدم امروز بخاطر معانیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینه حرفم   چرا بهم گفت شنیه بیا ؟؟ خب میگفت صبر تا کن تا خودت دردت بگیره   ولی چون ...

چون‌میخوان طبق برنامه ی خودشون زایمان کنی و از خواب و استراحت و مهمونیشون نزنن بیان سر زایمانت😁

مادر از شدت درد آمپول فشار کمر بشکنه و بچه ش دفع کنه یا ضربانش افت کنه مهم نیست! 

مهم اینه دکتر بدخواب نشه😅

سلام عزیزم وضعیت خوبه. واسه چی بری بهت آمپول فشار بزنن؟ بذار بدنت سیر طبیعیشو ادامه بده آمپول فشا ...

فک کنم همینطور که شما گفتید   تحریک کرده  رحمو چون وحشتناک بود اصلا 

خونریزی ندارم ولی وقتی تی نی تکون میخوره دلم میخواد جیغ بزنم انقد ک شدید میشه 

سجده های خیلی طولانی داشته باش که بچه درست داخل لگن فیکس شه

احتمالا دردت به خاطر حالت بچه س

چون‌میخوان طبق برنامه ی خودشون زایمان کنی و از خواب و استراحت و مهمونیشون نزنن بیان سر زایمانت😁 ما ...

چی بگم والا چون طبیعی هم هستم دکتر خودم فک نکنم بیاد  دکتر شیفت میاد حالا خداکنه    گفت شنبه بیا برم خودش اونجا باشه 

من  اعتماد ندارم ب کسی دیگه 

من امروز صبح زایمان کردم از وقت اذان درد داشتم ولی کم و قابل تحمل بودم تااینکه 8/5زیاد شدو9/5رفتم بی ...

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک🥰

ان شاءالله فرزندتون از صالحین و مقربین باشه

خداروشکر که موفق شدی 

الحمدلله

اگه درد بخیه ها زیاده تا چن روز میتونی هر ۱۲ ساعت شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بذاری ولی اصلا نذار به بخیه ها فشار بیاد

به هیچ وجه روی بخیه ها نشین‌ و حتی الامکان پد نذار 

بخیه ها باید هوا بخورن. زیر انداز بنداز و ملحفه بکش رو پاهات که بخیه ها خشک بشن. اگه شرایطشو داشتی فقط وقتی سرویس میری از لباس زیر و پد استفاده کن

سیگار یا عود عنبرنسارا داخل عطاریا هست... هر روز داخل حموم به بخیه ها دود بده

هربار سرویس میری بعدش کامل با دستمال خشک کن و اینقدر این کارو ادامه بده که هیچ جراحتی به دستمال نمونه

روزی ۲ مرتبه پماد تتراسایکلین ۳٪ .... و ۳ مرتبه پماد آلفا بزن. طوری که همه جای بخیه ها پمادی بشه. مقدار زیاد پماد بزن

پماد آلفا خشکی بخیه ها رو میگیره و انعطاف پذیرش میکنه. جوش خوردنش رو سریع میکنه و مانع عفونتم هست

گذاشتن حنای خشک به بخیه ها هم خیلی خوبه. هم خیلی سریع جراحتشو میکشه هم مانع عفونته

من امروز صبح زایمان کردم از وقت اذان درد داشتم ولی کم و قابل تحمل بودم تااینکه 8/5زیاد شدو9/5رفتم بی ...

عزیزم😍

بسلامتی. مبارک باشه. ان شاالله زیر سایه پدر و مادر و امام زمان بزرگ شه

ویبک بودین؟ دکترتون کی بود 

سلام عزیزان  من دیروز عمل شدم  خداروشکر حالمون خوبه . فقط بعد از سز سردرد شدید دارم .

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک🥰

ان شاءالله از صالحین و مقربین باشه

خداروشکر که به سلامت بغلش گرفتی و حالتون خوبه

واسه سردرد تا میتونی مایعات بخور. مخصوصا قهوه و نسکافه و آب میوه های طبیعی. مخصوصا آب سیب 

مصرف کافئینتم باید زیاد بشه. ولی اگه سردردت از کمخونی باشه با کافئین بدتر میشی

گوشت ماهیچه و جگرم زیاد بخور... بعدش روغن زیتون بخور که یبوست نشی

دوستم بعد سز اولش ۱۰ روز سردرد شدید داشت.شبانه روز از درد ناله میزد. فکر میکرد به خاطر عوارض اسپایناله

ولی از خونریزی سزارین کمخون شده بود. با دل و جگر و قلوه سرپا شد

اگه سردردت چن روز خوب نشد، از کم خونیه

بعد مصرف منابع آهن ویتامین سی هم بخور که جذبش بالا بره

سلام عزیزان  من دیروز عمل شدم  خداروشکر حالمون خوبه . فقط بعد از سز سردرد شدید دارم .

مبارک باشه عزیزم. ان شاالله سالم و سلامت باشید هردو . مایعات زیاد بخور تا سردردتون زودتر خوب شه

اها ینی الان جا ب جا نیس وضعیتش بخاطر همینه دردای الکیم

معمولا تو این هفته حالتشون درست نیست

سجده های خیلی طولانی برو

به هیچ وجه طاقباز نخواب و لم نده

و هرجایی که میشینی به جلو خم شو. طوری که شکمت به لبه ی صندلی، مبل یا تخت برخورد کنه

با گوشی هم تایپ میکنی یا تلوزیون می بینی پاها رو بیشتر از عرض شونه باز کن و به جلو خم شو

سجده های طولانی و چهاردست و پا و حرکت گربه م زیاد...

پیاده روی و کوهنوردی نرم و آرومم خیلی خوبه

کسی نبود، پنگوئنی و ضربدار راه برو

عزیز به روش دکترت با پیاده روی دهانه رحم باز نشه باید با آمپول فشار باز بشه😅 پیاده روی کن که طبیعی ...

رستاجان یه سوالی، تعداد زیاد گل مغربی باعث نرمی بیش از اندازه دهانه رحم نمیشه؟؟

من خودم هم تو آبزن زایمان می‌نشستم هم دو تا دوتا شیاف مغربی میذاشتم که گمان میکنم پارگی سرویکس و به اصطلاح پاره پاره شدن سرویکس از نظر دکتر به این موارد ربط داشته، 

البته نمی‌دونم دقیقا چقدر مربوط هست ولی یادمه خ صابریان به یکی از مادرها که از هفته های ۳۴ شیاف مغربی میذاشت گفته بودن بسه اصلن دیگه نذار دهانه رحمت بیش از حد نرم شده، به نظرم ژنتیک بعضی مادران اینجور هست به صورت طبیعی دهانه رحمشون نرم میشه و نیاز به آبزن و شیاف ندارن، و بعضی دیگه به خاطر سفتی زیاد به این موارد نیازمندن، و از طریق معاینه مشخص میشه هر فردی چقدر استفاده کنه براش بهتره

نپرسیدم ازش من دختر دومیم زیر نظر مسلمی بودم دردهام که شروع شد منو فرستاد پیش یه دکتر دیگه نمی دو ...

مسلمی زاده رو میگی؟ مامافاطمه مسلمی زاده؟

شاید چیز خاصی بوده توی شرایطت، شرایط ویژه ای نداشتی ک دکتر باید بالاسرت میبوده باشه؟! مثلا ما که ویبکیم ماماها هرچقدرم خبره باشن باید پزشک شرایطمونو تو بیمارستان چک کنه، یعنی میگف دستو بال مارو خیلی بسته ان. حقیقت بد نشنیدم تاحالا ازش، مثلا موقع من یه بنده خدایی بود ک دم زایمانش بود تازه اومده بود پیش ایشون، فقط ب این خاطر که دکترقبلیشون گفته توانایی طبیعی نداری و باید سز شی، اینم قبول کردو گف نه تو میتونی طبیعی بیاری..یعنی میخوام بگم پایه س.

معمولا اینا ک طب سنتی یا اسلامی هم کار میکنن  ب ایشون ارجاع میدن، تعجبم از اینکه شما میگی!!🧐🧐 واقعا چرا اینجوری بوده 🧐🧐

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
منو فرستاد پیش یه دکتری که تا کیسه آبم پاره شد گفت باید سز بشی یادش میفتم اعصابم خرد میشه

باور کن با شناختی ک من از اطراف ازش کسب کردم، اصلا باورم نمیشه که الکی همچین کاری کرده باشه، یعنی میخوام بگم حتما یه علتی داشته!!

چمیدونم.. مرا بفکر فرو بردی..

امیدوارم ک یه علتی داشته بوده باشه این کارش. هعیییییییییییییی🤷‍♀️

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک