2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733949 بازدید | 90151 پست
خود خوازه چطور؟ ویبک قبول نمیکنه؟ من ویبک سری پیشم با ماما مسلمی زاده بود، مهر میرفتن و اریا، دوس دا ...

خواهر شوهرمن فقط هفته آخر رفت پیش آیتی

چون دکترش گفته بود می خوای ویبک کنی برو زیر نظر آیتی

که هفته بعدش زایمان کرد

ببخشید بخور مرزنجوش رو چه طور باید انجام داد؟؟

دو سه مشت بریز توی قابلمه و آب تا نصفه قابلمه باشه

بذار رو گاز جوش بیاد

دامن بلند بپوش و شرت و شلوار رو در بیار و روی قابلمه واستا

اگه خیلی داغ بود بذار یه کم از داغی بیفته

همون جوری که واستادی هی زانو هات رو خم کن پاهات بیشتر از عرض شونه باز باشه که لگن باز بشه

خسته شدی یا آبش از داغی افتاد و بخارش تموم شد دوباره بذار روی گاز و این روند رو همین جوری ادامه بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خود خوازه چطور؟ ویبک قبول نمیکنه؟ من ویبک سری پیشم با ماما مسلمی زاده بود، مهر میرفتن و اریا، دوس دا ...

من رفتم آریا

در صورتی که همون شبی که من درد داشتم خودش یه مریض دیگه هم داشت که اومده بود آریا

ازش دلچرکینم

کیسه آب نشت کرد یا پاره شد، اگه بچه دفع نکرده بود و حرکاتش خوب بود، بهترین کار سرکشیدن روغن کرچکه... ...

من امروز صبح زایمان کردم از وقت اذان درد داشتم ولی کم و قابل تحمل بودم تااینکه 8/5زیاد شدو9/5رفتم بیمارستان و با کمک ماما همراه10:20 صبح دخترگلم دنیا اومد

ولی بخیه ها اذیتم میکنن و برا نشستن وشیردادن مشکل دارم و بچه م هم زیاد گریه میکنه

اشکال نداره دردهات شروع بشه که دوست من هر سه تا بچه ش رو سه هفته زودتر از تاریخ زایمانش زایید احتی ...

اخه دست تنهام  مادرم اینا مسافرتن امروز بهشون گفتن تا برگردن بیان  من هنو ساک بیمارستانو  آماده نکردم هیچ کاری نکردم 

از این ناراحتم که  بچه زردیش بره بالا  وگرنه سونو ۳۵ هفته رفتم ۲۹۰۰ بود وزنش

چون دیابت دارم میگن دیر تر  باشه بهتره تا کامله کامل بشه  گفتم آمپول بتا بزن میگه لازم نیس  دکترم ولی نمیدونم چرا درد نداشته باشم میخواد  بستری کنه اخه 

کمه و و قرمز لخته ای کمه

طبیعیه

ولی به مرور دیگه نباید لخته دفع بشه

گرمیجات خیلی زیاد بخور . دمنوشای خیییلی گرم. و آش و سوپ تند و فلفلی

که اگه احیانا تیکه ای از جفت باقی مونده دفع بشه

سلام ب همه من امروز رفتم دکتر ۳۷ و ۴ روزم  بعد دو روزه درد داشتم معاینه شدم گفت ۲ فینگر   ...

سلام عزیزم

وضعیت خوبه. واسه چی بری بهت آمپول فشار بزنن؟

بذار بدنت سیر طبیعیشو ادامه بده

آمپول فشار جدای از درد خییییلی شدید و زایمان سخت و کند، احتمال دفع و افت ضربان جنین رو هم افزایش میده

شیاف مغربی رو پرتعداد و عمیق بذار. دمنوشای گرم بخور و نرمشا رو انجام بده

هنوز ۱۷ روز تا موعد زایمانت وقت داری

اصلی ترین هورمونا همین زمان باقیمونده ترشح میشن

انشالله دعا کنید برام  گل مغربی روزی یکی میزارم  ورزش توپ و پله رو میرم  دکترم میگه ...

بله دیگه

وقتی بدون درد بستری میشی باید به زور آمپول فشار زایمان کنی🤕

که هم روند زایمانو کند و دردناک میکنه هم احتمال دفع بچه یا افت ضربان هست

میخوای با القا زایمان کنی حداقل هفته ۴۰ برو که کمتر درد بکشی 

بچه ۳۸ هفته ممکنه داخل دستگاهم بره

پسرم که بستری بود چندین مورد بودن ۳۸ و ۳۹ هفته که ریه هاشون کامل نشده بود و میرفتن تو دستگاه!!! 

چه عجله ایه آخه!

بله دیگه وقتی بدون درد بستری میشی باید به زور آمپول فشار زایمان کنی🤕 که هم روند زایمانو کند و درد ...

منم همینه حرفم   چرا بهم گفت شنیه بیا ؟؟

خب میگفت صبر تا کن تا خودت دردت بگیره  

ولی چون متفورمینی هستم فکر کنم نمیخواد ریسک کنه 

همون میگه حداقل   ۳۸ تموم بشه بعد زایمان کنی تا  نی نی کامل باشه  تهرانم اره دکترم ک ...

عزیز به روش دکترت با پیاده روی دهانه رحم باز نشه باید با آمپول فشار باز بشه😅

پیاده روی کن که طبیعی دردت بگیره

پیاده روی آروم و بدون جهش

و هرشب ۶_۵ عدد شیاف مغربی عمیق بذار

تعدادشیاف هرقدر بیشتر بهتر