2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733953 بازدید | 90151 پست
چرا فک میکردم الان هفته های آخری؟🙄 حتما باردار بودی یادت نیست😅😅

بارداری فراموش شده🤪

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
زهراااااااجوووون مبارکهههههه😍😍😍🤩😘 خیلی خوشحال شدمممم ان شاالله که به خیر و خوشی بگذرونی باردا ...

فیروزه ای جان سلام💙 ،ممنون ازت. جات خیلی خالیه دخترم..

باورکن همش حس میکنم الانه ک یکی دیگه از راه برسه بگه عاقا منم بازی.. 😋

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون اولی طبیعی بودی ان شاالله برای این راحتتری.  تا میتونی سجده برو. پیاده روی و پله هم خوبه.&n ...

انشالله دعا کنید برام 

گل مغربی روزی یکی میزارم  ورزش توپ و پله رو میرم  دکترم میگه پیاده روی نکن بزار جنین ب ۳۸ هفته برسه بعد زایمان کنی 

اگه بستریم کنن با آمپول فشار زایمان میکنم یعنی؟؟ 

پس تا جایی که میشه و میتونم باید ورزشارو برم 

وقتی باردار شدم خیلی دنبال دکتری بودم که ویبک قبول کنه

بین دکتر تارا و آیتی مونده بودم

خواهرم از تارا تعریف می کرد که فقط زایمان های خاص رو قبول می کنه 

که البته نوبت دهیش خیلی سخته چون رئیس زایشگاه ام البنین هستش 

و آیتی هم دوستم و خواهرشوهرم بعداز دوتا سز زیر نظرش ویبک کردن

یه نفر آدرس کانال سیمین خوازه رو گذاشته بود

رفتم توی کانال و بهش پیام دادم و شرایطم رو بهش گفتم

بهم گفت یا دکتر موقر یا آیتی

ولی آیتی بهتره و خود سیمین خوازه هم فکر کنم بنت الهدی میره

دیگه تردیدم رو گذاشتم کنار

گفتم هر چی صلاحه

ان شاالله که بتونم ویبک خوبی رو تجربه کنم

انشالله دعا کنید برام  گل مغربی روزی یکی میزارم  ورزش توپ و پله رو میرم  دکترم میگه ...

عزیزم شما چیزی ب ۳۸هفته نداری  چرا پیاده روی نکنی؟! کدوم شهری دکترت اوکی هس با زایمان طبیعی یا نه، تقی ب توقی بشه میره سزارین؟ ببخشید ک راجع ب دکتر اینقد صریح گفتماا ناراحت نشی، میدونی چون انقد دوربرم دیدم ک گزینه مهمیه برای خودم.

بنظرم

هم پیادع روی کن که روی سطح شیبدار بهتره

هم ورزشاتو بکن

هم مغربی یکی صبح یکی شب رو شیاف کن، هم سجده های طولانی برو

هم روغن بادوم شیرین و گلاب بخور

هم خرما بخور

بخور مرزنجوش ک دوستمون گف بده ب خودت

یا توی ابزن بشین

اسکات و قرکمرم خیلی خوبن.

راجع ب نرفتن بیمارستان هم، من خودم میترسم ک ب کسی توصیه کنم نره، ولی با سونوی بیوفیزیکال یا نوار قلب ک اگر اوکی باشن میشه رفتن رو ب تاخیر انداخت.

یه نفر آدرس کانال سیمین خوازه رو گذاشته بود رفتم توی کانال و بهش پیام دادم و شرایطم رو بهش گفتم به ...

خود خوازه چطور؟ ویبک قبول نمیکنه؟ من ویبک سری پیشم با ماما مسلمی زاده بود، مهر میرفتن و اریا، دوس دارم یه جایی برم ک وان آب گرم داشته باشه، مهر نداشت. خانم مسلمیزاده رو خیلی دوس داشتم و دارم ولی آیتی بنت الهدی میره ک میگن آب گرمم داره، برا همین شاید رفتم آیتی. ولی احتمالا یکی دوماه اخرو برم، چون برا مراقبتای روتین همین نزدیک خونه برم راحتترم. نمیدونم بازم.

فعلا هم ک هیچ جا نرفتم زوده هنوز.

سامی جان ماما مسلمی زاده بود عامل زایمان، در مشهد. خیر ببینی اینارو جمع اوری کردی و میکنی، جانشینم برا خودت پیدا کردی خانم مهندس؟ ببخشیدااااا توروخدا ، من،نمیتونم وگرنه جانشینت میشدم🙈🤕

عزیزم شما چیزی ب ۳۸هفته نداری  چرا پیاده روی نکنی؟! کدوم شهری دکترت اوکی هس با زایمان طبیعی یا ...

همون میگه حداقل   ۳۸ تموم بشه بعد زایمان کنی تا  نی نی کامل باشه 

تهرانم اره دکترم کلا میگه طبیعی  ن بابا چرا ناراحت بشم اتفاقا ایشون میگه فقط بیعی بیار  فقط  از حالا پیاده روی نکن تا دهانه رحم باز نشه 

چشم ممنون که راهنمایی کردید 

خود خوازه چطور؟ ویبک قبول نمیکنه؟ من ویبک سری پیشم با ماما مسلمی زاده بود، مهر میرفتن و اریا، دوس دا ...

نپرسیدم ازش

من دختر دومیم زیر نظر مسلمی بودم

دردهام که شروع شد منو فرستاد پیش یه دکتر دیگه

نمی دونم چرا این کارو کرد

اصلا ازش راضی نیستم

اگه میدونستم قراره منو پاس بده به یکی دیگه اصلا نمی رفتم پیشش

در صورتی که خودش معاینه که کرد گفت شرایطت عالیه واسه زایمان

انشالله دعا کنید برام  گل مغربی روزی یکی میزارم  ورزش توپ و پله رو میرم  دکترم میگه ...

اشکال نداره دردهات شروع بشه که

دوست من هر سه تا بچه ش رو سه هفته زودتر از تاریخ زایمانش زایید

احتیاج به ان آی سی یو هم نداشتن

فقط وزنش زیر ۳ کیلو بود

که دکتر گفته بود ارثیه

چون دوستم چثه ش ریزه