2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733914 بازدید | 90151 پست
سلام باران جون خداروشکر که همه چیز خوب و نرمال فقط من یه چیز و متوجه نشدم،اینکه چیزی به نفع اکرتا ...

سلام عزیزم

ممنون

یعنی چسبندگی فعلا منتفیه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی ک تو گروه خ صابریان اند کاش خاطرات یا راهکاری ک اونجا نوشتن بزارید ماهم بدونیم. این ویبک۲ ک ...

قرار بوده برن بیمارستان امید ولی به خاطر بیمشون رفتن پیامبران فقط همینو گفتن خاطره نذاشتن 

سلام دوستان امروز رفتم آنومالی خداروشکر همه چیز خوب بود نی نی مون هم دختر طلاست     ...

سلام. به به به

عاااالی

عالی  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

الان که همه جمعن،شلوغ پلوغ و بر و بیا زیاده تو این تاپیک یه صلوات برای حل شدن مشکلم میفرستین من و همسرم در آرزوی فرزند هستیم‌.سالم صالح

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
منظورم کوثر نبود که!  آخه جدیدأ خیلی اسم مد کردن میذارن و یجوری وصلش میکنن به اهل بیت!! منظورم ...

واقعا خوب گفتی. در مورد مذهبی نما

حالا کار به دل مردم ندارم. هرچی دوست دارن بذارن

ولی واقعا اذیت میشم از شنیدن بعضی ترکیب ها. مثلا محمد رو به هر اسمی بچسبونیم! اون ایده نازنین قبل اسم های مذهبی که هنوزم برا من هضم نشده.

حالا ممکنه یکی واقعا از عمق جانش بگه نازنین زهرا

قربون صدقه ای برا اسم زهرا باشه یعنی

ولی خدایی عمده ، برا به روز شدنش بود!

منم موندم توی اسم دختر‌. هییییچی به دلم نمیشینه. نمیدونم چرا!

الی بانو گویا «آیه» رو برا دخترش در نظر داره

کاشکی یه لیست تهیه میشد از دوستانی که ویبک ۲هستند چند نفر ویبک ۲داریم به نظرم اوضاع ما ویبک ۲ اصلا ...

ای به قربون دلت، ای عزیز من.

درست میگی، همکاری توی وی‌بک ۲ کمتره ظاهرا.

نترررررررس.

هرکی همکاری نکرد دایورتش کن.

عوضش یه سیم وصل کن به اهل بیت.

شما تهرانی؟

واقعا خوب گفتی. در مورد مذهبی نما حالا کار به دل مردم ندارم. هرچی دوست دارن بذارن ولی واقعا اذیت م ...

میدونی اسم یه وظیفه هست به دوش پدر و مادر… باید در قبالش پاسخگو باشیم.. 

دلم میخواد یه اسم باشه که قیامت سرم رو بالا بگیرم.. 

بچه ها یه سوال اینجا کسی هست که فقط پیش ماما بره و هفته آخر بخواد دکتر مشخص کنه؟؟؟ من یه امید د ...

اگر‌جزء موارد خاص نیستی و مامای خوب و باتجربه سراغ داری چرا که نه. خیلیا توی بارداری تحت نظر بهداشتن. مشکلیم پیش نمیاد.

والا من که هرجا با خانم صابریان مشورت کردم ضرر ندیدم!

حتی اول که لکه بینی داشتم گفت فقط استراحت کن و استرس‌ نداشته باش. گفتم بی بی چکم خیلی دیر مثبت شده. شاید مشکلیه. گفت از کجا خبر داری شاید همون‌روزی که بیخیال شدی اگر فرداش بی بی چک میزدی مثبت میشد. نگران نباش.

منتها من رفتم دکتر شیاف گرفتم

دلم طاقت نیاورد

امروز تو فکرش بودم شاید میشد بدون شیاف طی کرد! آخه برخوردم با یه خاطره بارداری. ظاهرا اون خانم جزء بارداری های پرخطر بوده ولی امتناع میکنه از مصرف هر‌نوع داروی هورمونی عوضش میوه «به» رو‌ جایگزین میکنه.

و تا هفته ۴۰ هم بچه میمونه و پس از پیاده روی های مکرر تازه دردشون شروع میشه.

من روزانه دو تا به اب میگرفتم میخوردم. ولی شیاف هم میزدم. خب خداروشکر دو هفته ای رفع شد لکه‌بینیم.

خلاصه که، مامای با تجربه برای امورات روتین بارداری کاملا مناسبه!

فقط یه چیزی! فکر‌میکنم مُهرشون از نظر بیمه ای اعتبار متخصص زنان رو نداره! تف توی قوانین. اگر تکمیلی داری و هزینه ها برات مهمه.

میدونی اسم یه وظیفه هست به دوش پدر و مادر… باید در قبالش پاسخگو باشیم..  دلم میخواد یه اسم باش ...

منم همین‌ نظرو دارم. نظر اهل بیت رو بخوای توی روایات به فاطمه تاکید شده

تاکیددددد شده

سلام عزیز جان، منظورتون شماره ی موبایل خانم دکتر هست؟

سلام عزیزم.‌ مطبشون