2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733951 بازدید | 90151 پست
سلام بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین خیلی علاقه به زایمان طبیعی داشتم تا اینکه هفته پیش دکترم معاینم ک ...

سلام عزیز، من کاملا با پیامهایی که سمی77 نوشته موافقم!

اگر می تونی دکترتو عوض کن یه دکتر دیگه برو

یا یه جلسه بیا تهران خ صابریان ببیندت

یا حداقل باهاش  مشورت کن

ان شرایطی که تو پیام ها توصیف کردی، کاملا نشون دهنده پولکی بودن دکتر و تلاشش برای سزارینی کردن شماست!

اصلا هم به لگنت کاری نداره، به کارت بانکیت کار داره|!

اینجا موردهایی بودنکه با لگن متوسط هم طبیعی تونستن زایمان کنن  ، یا دکتر سر زایمان اولشون گفته لگنت تنگه اما یه وی بک خوب داشتن و فهمیدن حرف اولی که شنیدن درست نبوده

خواهش می کنم معنای توکل یه خدا رو با منفعل بودن اشتباه نگیرید! توکل یعنی تو تمام تلاشتو بکن بعد نتیجه رو یه خدا بسپار! الان وقت کنار کشیدن نیست الان وقتشه که تلاش کنی و مسیر پیش روت رو تغییر بدی

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
ممنون عزیزم چقد دلگرمی دادی بهم واقعا ازت سپاسگزارم به امید خدا این کارو میکنم

بله عزیز، منم کاملا با نظر سمی موافقم

ان شاءالله که موفق بشی

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها خواهش میکنم کمکم کنین خیلی علاقه به زایمان طبیعی داشتم تا اینکه هفته پیش دکترم معاینم ک ...

سلامتی خودت در اولویت هست. بنطرم پیش یه ماما یا یه دکتر معتمد که به ویبک اعتقاد داره ویزیت شو. 

شما بیمه تون چیه؟ من رقم های 3-4 میلیون از زایمان های ایشون تو بیمارستان امید یادمه. درمورد زای ...

نیروهای مسلح

اکثرا با ایشون امید زایمان داشتن، شهرام خصوصی هست ولی با بیمه ما قرارداد داره ولی امید نداره. راجب درد استخوان واژن مامانا تجربه ای داشتن فیروزه جون؟من خاطره ها رو کامل نخوندم گفتم شما که جمع آوری کردین شاید بهتر بدونین. 

ممنونم🌹 چقد خوبه که یکی میفهمه چی میگی 🤕

😆😆😆

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

اشتباه نکن

دکترا برای راحتی خودشون سزارین رو ب شما پیشنهاد میدن...

شانست رو برای طبیعی امتحان کن!

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
بعد جیگر میگم بیمارستان معاینم کنن فقط لگن و عفونتمو چک میکنن یا سونو هم میگیرن که وزن بچه رو بدونن ...

نه دگ فقط معاینه لگن میکنن بعد احتمالا ان اس تی بگیرن اگه خوب بود که هیچی اگه مشکلی باشه میفرستن سونو

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤
ممنون عزیزم چقد دلگرمی دادی بهم واقعا ازت سپاسگزارم به امید خدا این کارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که هرچی صلاحه پیش بیاد برات بعدا بیا خبر بده چیکار کردی

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤

سلام.دوستان یه سوال دارم.میگن فا صله از سزارین قبلی باید حداقل18 ماه باشه برا وی بک.من دوبار سزارین شدم وفاصله این بارم باقبلی 17 ماه وده روز هست.به نظرتون کسی قبول میکنه برا وی بک.یا کلا بیخیال بشم.منظورم اینه موردی رو سراغ دارین که با فاصله کمتر از 18 ماه ویبک کرده باشه؟

[QUOTE=157814776]من دوسال پیش خاطره ام رو اینجا نوشتم ولی خب آخرش سزارین شد یادم نیست کدوم صفحه هست کسی پیداش کرد بهم ...[/QUOTE

بوی بهشت جان بالاخره خاطره ات رو نوشتی 

خیلی خوشحال شدم تو رو خدا برای منم دعا کن به خدا دوست دارم این بچه ام که الان شش ماهشه و برای زایمان طبیعیش خیلی تلاش کردم زود بزرگ بشه تا دوباره باردار بشم و این سری حتما میام تهران پیش خانم صابریان 

من اصلا دوست ندارم حسرت زایمان به دلم بمونه وقتی یکی میگه طبیعی زایمان کردم ته دلم یه غم بزرگ میشینه البته اینکه بچه اولم فلج مغزی هست هم بی تاثیر نیست 

سلام. براي عفونت دارو مصرف كن و يه ويزيت طب سنتي هم برو كه داروهاي اونم مصرف كني عفونتت خوب ميشه....يكي از آشناهاي ما طفلك تبخال تناسلي گرفته بود خيلي بد كه برا ادرار بايد سوند بهش وصل ميكردن. با پماد و دارو خوب شد....منتهي توي ماه 6 بارداري هم باز تبخالش برگشت به خاطر ضعيف شدن بدنش ( تو پرانتز بگم كه تبخال تناسلي يه ويروسه كه زير پوست ميمونه و هر وقت بدن و سيستم ايمني بدن ضعيف بشه دوباره عود ميكنه) خلاصه دكتر بهش گفته بود تبخالت خوب نشه ميبرمت سزارين نميشه طبيعي به نوزاد سرايت ميكنه. كه خداروشكر دارو مصرف كرد و خودشو تقويت كرد خوب شد.....و يكي دو هفته ديگه هم موقع زايمانشه

خخخخخخب دوستاااااااااااان... الحمدلله تتتتتمووووم شد همه خاطرات موجود رو گذاشتم! 68 تا شد! امروز ر ...

واي خدا خيرت بده عزيزم....ايشالله كه خاطره ي ويبك عالي و بدون برش و بخيه خودت رو تو تاپيك بياري....خيلي مفيد هس تاپيكت هم برا ويبكي ها هم برا اونايي كه شكم اول هستن و هيچ اطلاعاتي براي زايمان طبيعي ندارن خيلي كمك دهنده است..

من خواهرم بچش ۲ماهه بود دارو امام کاظم خورد سقط شد

شايد داروي تابستانه ي امام كاظم رو مصرف كردن چون داروي تابستانه تركيباتش اينه( شكر سرخ . هليله سياه . رازيانه) ولي داروي زمستانه ي امام كاظم تركيباتش( شكر سرخ. هليله سياه . مصطكي)