2777
2789
عزیزم وقتی۳شب سوره قدر رو خوندی توی خواب دیدی؟ میشه بگی چطوری روش حاجت رواییت رو توی خواب دیدی؟

میگمت

بزار فلن میخوام زیارت عاشورا سوره یاسین واقعه روبخونم تاساعت دوازده وقت دارن ک بخونمشون

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ختم قران انجام بده هم به نیت باطل سنگینی هم ازدواجتون

اوناییم که مثل من ازدواجشون جور نمیشه ختم قرآن کردن هنوز مجردن 

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
2803
از همه چیز نا امید شدی حالتو میفهمم منم اوضاع داغونی دارم ولی گفتم اینم راهیه واسه هر کسی میبینی یه ...

من خیلی راه ها رو رفتم

۱ سال نماز شب خوندم

۳ بار چله حق شناس

چله سخترین نمازا رو برداشتم

و چون خیلی سال هم گذشته دیگه کامل ناامیدم از تاقیر همچین چیزایی

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
2804
میگمت بزار فلن میخوام زیارت عاشورا سوره یاسین واقعه روبخونم تاساعت دوازده وقت دارن ک بخونمشون

عزیزم یه سوال دیگه هم دارم.توی این ۳روز بعد خوندن سوره قدر حاجتروا میشم یا ممکن از۳ روز بیشتربشه؟

امیدم خیلی بود اونقدری که هیچوقت  تو زندگیم اینقدر امید نداشتم

عزیزم پایه چله گروهی چهل نفر سوره الرحمان چهل شهید هستی؟

از امام رضا خواستم ضامن حاجت رواییمون شه

فکرکن۷۹نفر برامون دعامیکنن که حاجت رواشیم ۴۰نفرشون شهدا هست که دعامیکننن

شهداهم پیش خداعزیزن بیشک دعاشون مستجاب میشه

.چلشم اینطوریه که باید تا چهل روز هرروز برا براورده شدن حاجت یکی ازبچه های چله که نوبتشه سوره الرحمان بخونید ثوابشو هدیع کنید ب یکی از شهدای لیست که نوبتشه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
2805
عزیزم یه سوال دیگه هم دارم.توی این ۳روز بعد خوندن سوره قدر حاجتروا میشم یا ممکن از۳ روز بیشتربشه؟

این دیگه به محال بودن حاجتت ربط داره

من همون روز اول خواب دیدم یه مدت بعدش حاجت روشدم

شاید تو سوره قدر روبخونی ولی فلن وقتش نباشه حاجت رواشی ولی بخاطر سوره قدر حاجت رواییت بیفته جلو

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

این دیگه به محال بودن حاجتت ربط داره من همون روز اول خواب دیدم یه مدت بعدش حاجت روشدم شاید تو سوره ...

عزیزم یه سوال هم دارم.

میخواستم بدونم میددنی برای اینکه معشوق محبتش زیاد بشه،چه دعایی بخونم؟

2801