2777
2789
اونموقعی ناامید شدم که دیگه وقت حاجتم تموم شد چند سال مدام دعا کردم

پس شک نکن حاجتت به صلاحت نبود

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
شاید عزیزم خواسته ت به صلاحت نیست شاید زمان خوبش نرسیده

ازدواجم بود 

شرایطم خیلی سخته

ازدواجم جور نشدو جوونیم تموم شد

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
امیدتو وسطش از دست ندادی؟ وقتی بعدچندماه حاجت روانشدی ناامیدنشدی؟ سعی کردی موقع چله زیاد گناه نکنی ...

عزیزم من سالهاست چله های مختلف گرفتم هیچ نتیجه ای ندیدم الان تمام ادمایی که چله میگیرن آیا از گناه معصومن که من باشم؟تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
عزیزم شاید خواسته ت توی زمان دیگه ای براورده میشه

بعد از سی و نه سال حسرت یک ازدواج هنوز قراره تو زمان دیگه ای بشه؟میخام دیگه نشه

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
شاید عزیزم خواسته ت به صلاحت نیست شاید زمان خوبش نرسیده

دقیقا من بشدت از امام رضاشاکی شدم ک چرا کمکم نمیکنه حاجت رواشم

تا یه خواب دیروز درمورد امام رضا دیدم

امروز تعبیرش کردن فهمیدم کلی مشکل برا حاجت روایی جلو راهمه باید صبرکنم بااین مشکلات بجنگم هرسختی که میادجلوم نباید ناامیدشم چون امام رضاپیش خدا شفاعتم کرده

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
2804
عزیزم برای ازدواجت سوره طه آیه۱۳۱و۱۳۲ رو توی برگه بنویس همراه خودت نگه دار

زیاد از این کارا کردم

هیچی برام مشکل گشا نبوده

من خودم مذهبی نیستم ولی از زیارت عاشورا معجزه دیدم درحدی بگم که زیارت عاشورا رو حالت عادیم بخونی باع ...

چی میشه توکه همیشه حاجتت روامیشه یه چله برام بگیر .من حاجت روابشم ..م

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
2805
عزیزم همینی که گفتم رو انجام دادی؟؟

نه ولی چند بار چله طه رو برداشتم

تو آب خوندم این سوره رو و دستوری که داره رو انجام دادم

دقیقا من بشدت از امام رضاشاکی شدم ک چرا کمکم نمیکنه حاجت رواشم تا یه خواب دیروز درمورد امام رضا دید ...

آره من برای یه خواسته م چله برداشتم چندروز بعد برآورده شد اما برای یه خواسته دیگه م برداشتم چله م تموم شد ولی نشد.

بعدچندماه نشستم باخودم فکرکنم دیدم اگر خواسته م زود براورده میشد،هیچ وقت به آرزوم نمیرسیدم.

چون بعضی شرایط خواسته م مهیا نیست هنوزوباید صبرکنم

عزیزم من سالهاست چله های مختلف گرفتم هیچ نتیجه ای ندیدم الان تمام ادمایی که چله میگیرن آیا از گناه م ...

منم همینومیگم تاخدا نخوادنمیشه

اگه خدابخواد با یه دعای ساده حاجت روات مبکنه

تگرم نخواد صدتا چله هم بگیری حاجت روانمیشی

ولی خداعاشق بچه پروهاست

اینایی که همش واسه حاجتشون تلاش میکنن

خداخودش گفته ازمن بخواین تابهتون بدم

چله معجزه مبکنه

شاید واقعا ازدواج به صلاحت نبوده عموی من داره میشه۴۲.۳سالشه خونه ماشین داره ولی مجرده از دحترا بدش میادمیترسه ازدواج کنه دحترنصیبش شه

این معنیش اینه ازدواج ب صلاحش نیست

توشاید بایکی ازدواج میکردی ازعموم بدتر شاید خدای نکرده توقسمتت فوت بچه ای چیزی نوشته

شاید اون دنیا خدا میخواد جواب تک تک چله هاتو بده

بعدام ببین طلسم واست ننوشتن؟

2801