2777
2789
عنوان

برم اصرار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست
به خدا خیلی دوسش دارم یه جور وحشتناک دلم براش تنگ میشه

حالتو میفهمم

الان میفهمم چرا آدما بعضی وقتا عقلشون رو از دست میدن حتی تو بزرگسالی😔

برو ریسک کن درد بکش به همه چیش فکر کن

من تمام تنم درد میکنه نه خواب دارم نه خوراک

لابد عشق همینه

چی بگم....... 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو هم کسی رو دوس داری؟ بهش گفتی؟ 

آره چند سال عاشقش بودم بهش نگفتم خودش بعد چند سال اومد ولی اون آدمی که تو تصوراتم بود، نبود حتی محبت کلامی رو ازش گدایی میکردم خیلی مغرور بود بدجور خورد شدم الان ۲۲روزه خودم کات کردم خیلی اذیتم ولی تو اون رابطه هم اذیت بودم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
2803
کتاب زنان زیرک رو بخون به نظرم موثره

آره گرفتمش دارم میخونم

خواستی کات کنی چی گفت

میگم اینقدر مغروره چیزی نگفت منم تمام پیام رسانهامو پاک کردم دیگه خبری ازش نشد

2804
واسه این مغرورا باید مغرور باشی

خیلی سخته برای کسی که عاشقش باشی

وحشتناک سخته، خودت فکر میکنی دوست داشت؟ 

آره خودش اول اومد ابراز کرد دوسم داشت ولی دنیای مردا واقعا عجیبه آدم نمیتونه هر لحظه کشفشون کنه

2805
آره خودش اول اومد ابراز کرد دوسم داشت ولی دنیای مردا واقعا عجیبه آدم نمیتونه هر لحظه کشفشون کنه

واقعا قبول دارم، اونوقت میگن زنا پیچیدن

رازهایی درباره مردان هم بخون

واقعا قبول دارم، اونوقت میگن زنا پیچیدن رازهایی درباره مردان هم بخون

چشم عزیزم 

2801