2777
2789
عنوان

سوره مزمل+۱۰۰ذکراستغفرالله میخونم برای ازدواج موفق وخوشبختی۴۰مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 91 پست

۴۰ نفر شده ؟

یا منم میتونم اسممو بگم دعا کنی برام

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
لطفا برا منم بخون میخام امسال ازدواج کنم بخدا تهشم نرگس💚

سلام دوست خوبم چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورجی زاده برای ازدواج موفق وخوشبختی داریم این شهید برای ازدواج خیلی حاجت میده ایا مایل به شرکت هستی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
۴۰ نفر شده ؟ یا منم میتونم اسممو بگم دعا کنی برام

۴۰تا شده ولی میتونی اسم بدی گلم

ما چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورجی زاده برای ازدواج موفق وخوشبختی داریم این شهید برای ازدواج خیلی حاجت میده ایا مایل به شرکت هستی؟

۴۰تا شده ولی میتونی اسم بدی گلم ما چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورج ...

تابستون میتونم بخونم من🥲 چون الان درگیرم

اسمم پردیس

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
2804
2805
سحر

سلام دوست خوبم چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورجی زاده برای ازدواج موفق وخوشبختی داریم این شهید برای ازدواج خیلی حاجت میده ایا مایل به شرکت هستی؟

مینا

از۷خرداد اگه اعضا تکمیل بشه شروع میشه ان شاالله 

من اواخر تیر سرم خلوت میشه🥲

2801