2777
2789
عنوان

سوره مزمل+۱۰۰ذکراستغفرالله میخونم برای ازدواج موفق وخوشبختی۴۰مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 91 پست
فاطمه

سلام دوست خوبم چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورجی زاده برای ازدواج موفق وخوشبختی داریم این شهید برای ازدواج خیلی حاجت میده ایا مایل به شرکت هستی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
فائزه و سینا

سلام دوست خوبم چله سوره مزمل+۱۰۰ذکر استغفرالله ربی واتوب الیه هدیه به شهیدتورجی زاده برای ازدواج موفق وخوشبختی داریم این شهید برای ازدواج خیلی حاجت میده ایا مایل به شرکت هستی؟

لطفا برای منم میخونین     اسمم: مهشاد

برامنم بخون اسمم معصومه

2804
اسمم هم فروغ

2805

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

وقتی چهل نفر تکمیله ما چجوری شرکت کنیم؟؟

گلم واسه چله تکمیل نشده واسه این ختم مزمل که کامنت گذاشتین گفته بودم واسه۴۰تفر میخونم تموم شده ولی خب میخونم براتون

سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دع ...

2801