2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرم بعد از چند روز از خاکسپاری یه پدربزرگم خواب دید پدربزرگم تو قبره و دست و پاش از قبر بیرونه 

هرچی اونارو دوباره خاک میکردن ، میومده بیرون 

تعبیرش چیه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

خواب دیدم قرآن رو باز کردم آیه کهیعص‌‌‌ بود 

شروع کردم به خواندن 

بعد که بیدار شدم متوجه شدم سوره مریم هست 

تعبیرش چیه 

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
آخه مگه تعبیر خواب الکیه🤣

درست میگین

معبرها تو کل کشور از انگشتان دست کمتر هستن.همه از اولیا الهی هستن.تعبیر خواب یک علم شهودیه نه علم حصولی و حضوری

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

۱_مدام خواب پدر و مادربزرگ و خالم که فوت شدن رو میبینم که انگار نگران برادرمن(برادرم ۲۶ سالشه و همش توی خوابم بچست)

۲_همیشه خواب میبینم پدرم توی خونه قدیمیمونه، میره و میاد انگار میخواد چیزی بهم بگه یا بهم بفهمونه، ولی من نمیفهمم منظورش چیه

وای وای عزیزم گفتی خواب 

پنج شنبه ششم اردیبهشت خواب دیدم که رفتم شهرستان کنار قبر مادربزرگم یک  دو تا قبر اما در امتداد همدیگه بود 

که یکیش دایی ام هشتم اردیبهشت فوت کرد یکی هم پسر عموی مادرم هفده اردیبهشت فوت کرد دقیقا هم داییم کنار مادربزرگم دفن شد و پسر عموی در امتدادش