2777
2789
عنوان

معاینه پزشکی قانونی و عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 44 پست
مقعد چرا😐

توضیح دادم ک 

باکره یعنی کلا جسمت دست نخورده باشه کاریم ب روح ندارن 

خلاصه قانونه منم نمیدونستم دختر خالمو دوستم ک این اتفاقا افتاده براشون گفتن 

فهمیدم قانونه ک هر دو رو معاینه میکنن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
چرا برای معاینه جلو دست میزنن پشتو سجده میزنی میبینن من دختر خالم رفته بود تعریف میکرد

من واسه عقدم رفتم،،از دور ی نگاه کرد اصلا دست نزد،،رو این حساب گفتن

لطفا ریپ نزن اگه با نظرم مخالفی..کامنت هام واسه استارتر...حوصله بحث ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه یعنی تو دوره عقد کسی که از پشت رابطه داشته باشه باکره حساب نمیشه؟ البته رو مهرشم تاثیر داره بیشت ...

توو اون برگه مینویسن ک مثلا واژن باکره مقعد دخول جسم سخت

😂😂😂

من واسه عقدم رفتم،،از دور ی نگاه کرد اصلا دست نزد،،رو این حساب گفتن

پزشکی قانونی؟

نه باباا باز میکنن مثل معاینه ای ک ماماها و زنان میکنن دیگ

واقعااا برگاااام  مگه مشخصه؟ 😂😶

ارعه

من تحقیقم کردم ببین مقعد بدون رابطه کناره هاش چین چینهه

ی حالت کش مانند

ولی وقتی یکی رابطه داره ب مرور اون از بین میره 

معلومه 

بعد فکر کن بابای آدم متوجه شه😐

ارعهه 

خیلی مزخرفه چون شماسنامه جدید صادر نمیشه

بعد مامانت میگه خاک توو سرت ول دادی خودتو 

بعد حالا بیا ب مامانت بگو عوضش واژنو حفظ کردم😂🤣🤣

خدا برا کسی نیاره واقعاا سخته

چ جالب ،به این نکته توجه نکرده بودم 😄😄😶

ما بدبختیم 

پسرا ریلکس هزارتا گوه کاری دارن ولی ن استرس معاینه دارن و حرف خانواده دارن ن چیزی

حرفیم بزنی میگن مهریه میگیرین

ما بدبختیم  پسرا ریلکس هزارتا گوه کاری دارن ولی ن استرس معاینه دارن و حرف خانواده دارن ن چیزی ...

هموننن جالب اینجاست خانواده های ایرانی ام طرف ادم نیس ، خود خانواده بیشتر ادمو محکوم میکنه :/

باید وقتی از اونجا میومدی لباس زیرتو عوض میکردی و با ژل بهداشتی قشنگ همه جا میشستی و خشک میکردی

نمیدونم راستش الان چاره ش چیه

میشه برای خوشبخت شدنم دعا کنی؟                                  لطفا آقایون درخواست دوستی ندن.
هموننن جالب اینجاست خانواده های ایرانی ام طرف ادم نیس ، خود خانواده بیشتر ادمو محکوم میکنه :/

پس چی

اون موقع نمیگن شوهرش بوده محرمش بوده میگن بی عرضه بودی ک خودتو حفظ نکردی

دختر خاله من میگه ی دختره ک باهاش اومده بود معاینه بعد معاینه اومده بود بیرون با گریه ب مادرش میگفته ک فک نکنم حذف بشه اسمش

بعد میگه جلو اون همه ادم زنه برگشته زد توو صورت دخترش گفته پس حق نداری طلاق بگیری