2777
2789
عنوان

معاینه پزشکی قانونی و عفونت

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 44 پست
کامنتارو خوندی؟ ملت دیوونه ان. باشه عزیزم میرم حتما مرسی

شاید به جنس دستکش پزشک الرزی داشتی عزیزم یه دستش آلوده بود دوستم واسه ای و دی رفته بود یکسال درگیر شد

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید به جنس دستکش پزشک الرزی داشتی عزیزم یه دستش آلوده بود دوستم واسه ای و دی رفته بود یکسال درگیر ش ...

واسه من فقط جلورو معاینه کرد. پشتمو نکرد. ولی خارش گرفت. واقعا بد بود. منم باکره. فقط گریه میکردم از درد موقع معاینه

واسه من فقط جلورو معاینه کرد. پشتمو نکرد. ولی خارش گرفت. واقعا بد بود. منم باکره. فقط گریه میکردم از ...

اره درد  که داره خب شاید اون تخت معاینه آلوده بوده عزیزم چند قطره بتادین بریز داخل لگن تمیز آب ولرم ۲۰ دقیقه داخلش بشین فردا هم برو متخصص گلم اذیت میشی

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
واسه من فقط جلورو معاینه کرد. پشتمو نکرد. ولی خارش گرفت. واقعا بد بود. منم باکره. فقط گریه میکردم از ...

ی پماد دیپروکل از داروخانه بگیر ب صورت موضعی بزن بیرون واژن خارش و عفونت رو از بین میبره 

برا دوستمو دختر خالم از پشتم بود

من نتیجه اشو توو ثنا دیدم 

نوشته بود ک باکره ست و توصیحم داده بود ک مقعدو واژن هیچ وسیله سختی وارد نشده بود

لابد شهر ب شهر فرق داره پزشکی قانونیش

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚