دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴 شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
ولی عسل اصلاااا ندین بهش خدایی نکرده دور از جون ممکنه باعث مرگ نوزاد بشه
فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/۷