2777
2789
عنوان

برادر نامرد و زن داداش نامردتر

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 20 پست
من چیز عجیب و نامردی ای ندیدم. خب بارداره دلش نمیخواد فعلا زیاد رفت و آمد کنه. بعدم این مراسم ها که ...

همه هستن همه برن و بیان فقط من اخخخ هستم؟

تو اینستا استور یا دختر عمم میگه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ولشون کن اصلا بهشون فکر نکن منم دوماهه مادرمو از دست دادم خواهرام شهر دورن خیلی دلم میخواست زن ...

خدا رحمتشون کنه

من میفهممت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803
یعنی دختر عمه ی شما رو دعوت میکنه اما شما رو نه؟ چقدر عجیب... نسبتی داره با دختر عمه تون؟

بله فقط من و نمیگه 

نه دوست دانشگاه بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله فقط من و نمیگه  نه دوست دانشگاه بودن

خب اونو شاید روی حساب دوست بودن دعوت میکنه و باهاش رفت و آمد داره. سوای اون بعضی ها از جمله خود من بخاطر یه سری مسائل هیچ وقت خانواده خودشون و خانواده شوهرو با هم دعوت نمیکنن. 

من نمیگم کارشون درسته یا غلط اما هر انسانی مختاره همونطور که دوست داره و راحته زندگی کنه. البته به شرطی که به بقیه آسیب نزنه. و این نامردی نیست. شاید از شما خوششون نمیاد. چرا وقتی جایی دعوت نمیشی یا تحویلت نمیگیرن ناراحت میشی؟ چرا از زنگ نزدنشون گله میکنی؟

این عزت نفس پایینت رو نشون میده‌. من به شخصه حتی اگه خانواده خودمم آدم حسابم نکنن گله نمیکنم و میگم خب حتما دلشون نمیخواد. ولی منم دیگه بهشون بها نمیدم.

دوست داشتن و رفت و آمد دلی هست نه زوری. هیچ نامردی ای هم نیست