2777
2789

سلام من میخوام فارسی رو ترمیم کنم ولی نمیدونم چجوریه. یعنی منظورم درساست. 

از شعرها و گنج حکمت ها و روانخوانی‌ها در چه حدی میاد؟ ازشون ارایه و معنی هم میاد؟ 

مشخص شده ازشون باید در چه حد خوند؟ 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

الان بهت میگم

بانوی شهیده معصومه کرباسی! زن بودمادر بودایرانی بودبدست جنایت کارترین رژیم تاریخ به شهادت رسیداما روشنفکرانِ مدعیِ حمایت از زن زندگی و آزادی نه غمگین می‌شوند، نه هشتگی میزنن!چرا؟چون محجبه است...چون شعار احترام به عقاید مختلف شان صرفا وسیله ای برای توجیه اعمال خودشان است!#شهیده_معصومه_کرباسی#وعده_صادق

جدول هدف ، محتوا و ارزشیابی درس فارسی ۳ .پایه دوازدهم

شامل جدول بارم بندی و بیان اهداف یادگیری در کتاب

❌حتما به بخش ملاحظات توجه بفرمایید❌

❌توصیه مهم ❌

از بخش های " گنج حکمت ، روان خوانی و شعر حفظی " سوالی برای مبحث آرایه و دستور طرح نخواهد شد.

از این ۳ بخش برای سایر مباحث نظیر : املا، تاریخ ادبیات، معنی لغت و قلمرو فکری " سوال طرح خواهد شد.

همچنین برای شعر حفظی نیز نیمه اول و دوم کتاب( کل کتاب) مد نظر خواهد بود.

با آرزوی موفقیت برای تمامی دانش آموزان گرامی

دبیرخانه راهبری کشوری زبان و ادبیات فارســی مستقر در استان همدان

بانوی شهیده معصومه کرباسی! زن بودمادر بودایرانی بودبدست جنایت کارترین رژیم تاریخ به شهادت رسیداما روشنفکرانِ مدعیِ حمایت از زن زندگی و آزادی نه غمگین می‌شوند، نه هشتگی میزنن!چرا؟چون محجبه است...چون شعار احترام به عقاید مختلف شان صرفا وسیله ای برای توجیه اعمال خودشان است!#شهیده_معصومه_کرباسی#وعده_صادق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
جدول هدف ، محتوا و ارزشیابی درس فارسی ۳ .پایه دوازدهم شامل جدول بارم بندی و بیان اهداف یادگیری در ک ...

وااای خدا رو شکر 

یه معلم فارسی پیدا کردم گفت همه رو بخونید😐. چرا اینجوری گفت اخه

دستت درد نکنه

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 
وااای خدا رو شکر  یه معلم فارسی پیدا کردم گفت همه رو بخونید😐. چرا اینجوری گفت اخه دستت درد ن ...

خب باید بخونی اما به شیوه درستش

ببین

همهههههههههه چیو بخون

همه ی همه ی همه ی همه

گنج حکمت روانخوانی خود درس، حتی اسم نویسنده ها و شاعرا،فلان درس مال چه نویسنده.. 

فلان چیز نماد چیه

تو کارآگاه های متن پژوهی چند تا شعر معر هست اونارو هم چک کن ارائه هاشو کلا همه چچچییی

خب باید بخونی اما به شیوه درستش

یعنی چی شیوه درست؟ چجوری یعنی؟ 

2804
ببین همهههههههههه چیو بخون همه ی همه ی همه ی همه گنج حکمت روانخوانی خود درس، حتی اسم نویسنده ه ...

اندازه هرسوال تو امتحان نهایی فارسی به اندازه یه تست ریاضی تو کنکوره

دیکه خودت کلاهتو قاضی کن کلشو بخونی بهتره یا گزینشی

ببین همهههههههههه چیو بخون همه ی همه ی همه ی همه گنج حکمت روانخوانی خود درس، حتی اسم نویسنده ه ...

یعنی تماااااااام کتابو دربیارم؟؟ 

اخه خودشون گفتن از پنج حکمت ها و.... ارایه و معنی اینا نمیاد. اعتماد نکنیم بهشون🙁؟ 

یعنی تماااااااام کتابو دربیارم؟؟  اخه خودشون گفتن از پنج حکمت ها و.... ارایه و معنی اینا نمیاد ...

نمیدونم من که پارسال امتحان نهایی دادم با اینکه درس هارو خوب خونده بودم بازم بعضی از مباحث به چشمم نا اشنا بودن شدم ۱۶ و خورده ای

2805
سرچ کن فارسی احسان  فیلماشو از اپارات ببین

احسان محسنی رو میگی؟ 

نمیدونم من که پارسال امتحان نهایی دادم با اینکه درس هارو خوب خونده بودم بازم بعضی از مباحث به چشمم ن ...

اهاا ممنونم

اندازه هرسوال تو امتحان نهایی فارسی به اندازه یه تست ریاضی تو کنکوره دیکه خودت کلاهتو قاضی کن کلشو ...

اره واقعا.. راست میگی.. ارزش داره خودمو اذیت کنم.. میخونمش کااامل

2801