2777
2789
عنوان

گپ مپ🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 22795 بازدید | 6677 پست
اره الان فقط من پرچم دارم تاپیک میزنم🤣🤣🤒 جوجه؟؟؟؟؟😐😂جدید بوددددد لعنتیی  من بگی نگی خ ...

تو که صدر نی نی سایتی🤣🤣

حالا از این به بعد جوجه باش😂

خوب باشی رفیق بسپار به خدا هرچی صلاحه 

حالا تو هی فکر کنی و استرس بکشی اونی پیش میاد که خدا میخواد 

ایشالا خیره جوجه من 🐥

مگر مرگ ببرد مرا....
تو که صدر نی نی سایتی🤣🤣 حالا از این به بعد جوجه باش😂 خوب باشی رفیق بسپار به خدا هرچی صلاحه  ...

بیشعور بهم برخورد  

یعنی چی این حرفت با احساسات بچه بازی میکنی☹️😂

جوجه هم شدیم از دست توووو

هعیی برام‌دعا کن🫂🫠❤️‍🩹

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏«می‌خواهمت» را ‏چگونه بگویم ‏که قلبت را ‏به اندازه‌ی قلب من ‏به درد آورد؟https://abzarek.ir/service-p/msg/1983261

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشعور بهم برخورد     یعنی چی این حرفت با احساسات بچه بازی میکنی☹️😂 جوجه هم شدیم از دست ...

مگه بدعههههه

الان من به پسرم میگم جوجه 

تو هم جوجه من شدی دیگ😂😂

این اوج دوست داشتن منو می‌رسونه❤️😂

مگر مرگ ببرد مرا....
مگه بدعههههه الان من به پسرم میگم جوجه  تو هم جوجه من شدی دیگ😂😂 این اوج دوست داشتن منو می‌ ...

باشه ازت پذیرفتم مامان جوجه   

داره روز به روز به لقب هام افزوده میشه😔😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‏«می‌خواهمت» را ‏چگونه بگویم ‏که قلبت را ‏به اندازه‌ی قلب من ‏به درد آورد؟https://abzarek.ir/service-p/msg/1983261

2803
اون یکی هارو بیخی عشق من ❤️ جوجه منو بچسب  از فردا بگو به همه که من جوجه حدیثم😎

باوشه حدیث خانم اوکیه 😌😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2804
اره با احساستت دارم بازی میکنممم🥲🥹🥹🥹🥹

هوووف🥺منننن اصلا احساسی نیستم😌

باشههههه🥺 به تو شک ندارم😔😂

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
می‌دونم یادتون نیست منو- سلام.

چرا من یادمه 

سلام😃

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
هوووف🥺منننن اصلا احساسی نیستم😌 باشههههه🥺 به تو شک ندارم😔😂

اصلا ضربه روحی خوردم یعنی چی احساساتی نیستم💔🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسییی🫠🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا ضربه روحی خوردم یعنی چی احساساتی نیستم💔🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مرسییی🫠🫠

😂چرت میگم خودم میدونم

🥺😁😂

2805
😂چرت میگم خودم میدونم 🥺😁😂

من هرجوری باشی دوستت دارم😁❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هرجوری باشی دوستت دارم😁❤️

عیجن منم🥹

2801