مثلا تو دوران نامزدی به حسابمم پول بزنه؟ یا فقط پیش خودش بودنی خرج کنم؟ من اکثرا با خانواده خودم میرم بیرون و اصلا همسرم یک بار هم تو این ۲ ماه و ۱۷ روز که عقد کردیم بهم پول نداده خیلی وقتا بهش گفتم من وقتی میرم بیرون برام پول بزن ولی نزده یا مثلا قبل بیرون زفتن بهش گفتم پول برام بزن بیرون بودم زنگ زده گفته پول نیاز داری چیزی میخوای بخری؟!!منم روم نشده دوباره بگم پول بزن برام گفتم نه اونم نزده دیروز رفته بودیم بیرون یه مرکز هنری بود کلا کارای سرامیک خیلی خیلی قشنگ بعداون لحضه نامزدم زنگ زد گفتم اینجام و سرامیکای خیلی خوشکلی هست و... گفت ععع برای منم عکس بگیر بیار ببینم اصلا نگفت اگه میخوای بخری پول بزنم یا چیزی من چیکار کنم 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید یه جوری درست کنی این موضوع رو من با اینکه خودم از پس هزینه هام برمیام و دوست ندارم ازش پول بگیرم بازم نامزدم خودش برام یه چیزیو خوشم میاد یا هدیه میگیره یا کارتشو میده دستم
اگه شاغل نیستی و نمیتونی هزینه هارو بدی رودروایسی رو بزار کنار