2777
2789
عنوان

نمی خــوام غـرق بشم

25907 بازدید | 2268 پست

دوران غریبیه دوران غیبت، 

با امواج شبهه و فتنه از هر سو محاصره شدیم 

و تا به خود بیایم مثل کشتی شکسته ها در دل دریا ،سرگردان دست و پا می زنیم،که

آیا دستگیری هست؟آیا فریادرسی هست؟

کسی برای نجات‌مان می آید؟

اما همیشه روزنه امیدی هست.

وسط تاریکی ها نوری می درخشه و تو را به طرف خودش میخونه که ای غریقِ دریایِ فتنه ها و ای سرگردان در میان شبهه ها به خدا پناه ببر واز امام وسرپرست و ولی امرت بخواه تا تو را راهنمایی کند به سمت نور..⭐️

🔸 اینا که گفتم ،مقدمه ای بود برای حدیثی از امام صادق(علیه السلام):

🔸به زودی شبهه ای به شما روی خواهد آورد و شما نه پرچمی خواهید داشت که دیده شود و نه امامی که هدایت کند.تنها کسانی از این شبهه نجات خواهند یافت که دعای غریق را بخوانند

⬅️یا اللَّهُ یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ.💫(بحارالانوار، ج92، ص326) 

ای خدا، ای بخشنده، ای بخشایشگر، ای کسی که قلبها را دگرگون می سازی! قلب مرا بر دینت پایدار فرما. *  💫    

خدایا نزار دراین شبهه و فتنه‌های آخرالزمان غرق بشیم ..کمک کن تا در صراط مستقیم تو قدم برداریم

ودر فرج امام غریبمون تعجیل بفرما🤲

🌿با نوشتن اتحاد_ما__رمزظهور#  درثواب تاپیک سهیم باشیم. دوست داشتین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنیم🤗

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

*«شیعه حقیقی شهید است»*🤌

🔆 *«وَ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ قَالَ لِيَ الصَّادِقُ ع يَا أَبَا مُحَمَّدٍ إِنَّ الْمَيِّتَ عَلَى هَذَا الْأَمْرِ شَهِيدٌ قَالَ قُلْتُ جُعِلْتُ فِدَاكَ وَ إِنْ مَاتَ عَلَى فِرَاشِهِ قَالَ وَ إِنْ مَاتَ عَلَى فِرَاشِهِ فَإِنَّهُ حَيٌّ يُرْزَق‏»*🌷

🔆 *«امام صادق علیه السلام به ابوبصیر می‌فرماید: اگر کسی با امر ولایت اهل بیت از دنیا برود شهید است.‌ ابوبصیر از این بیان تعجب کرده و سوال می‌کند :حتی اگر این فرد در بستر بمیرد؟

حضرت می‌فرماید: حتی اگر در بستر هم بمیرد  زندۀ دائم و مرزوق ابدی است، که رزق خاصی در اختیار او قرار می‌گیرد »*🌷

📙 بحارالانوار، ج۶۵، ص ۱۴۲🕊️

چه سعادتی بالاتر از این🫣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

اهمیت دعا برای تعجیل فرج🤲

🔸در آخرالزمان همه هلاک می شوند، مگر 

کسانی که برای تعجیل در فرج امام زمان 

عجل‌ الله‌تعالی‌ فرجه دعا کنند.

🔸️در روایتی حضرت امام حسن عسکری (السلام) میفرمایند:«کسی در آخرالزّمان از هلاکت ونابودی نجات پیدا نمی کند، مگر این که خداوند او را به دعابرای تعجیل فرج و ظهور موفق بگرداند.»🌱

📚بحار الانوار، ج۱۰۲، ص۱۱۲⭐

💠آیت‌الله بهجت می فرمودند:

« بهترین کار برای به هلاکت نیفتادن در آخرالزمان، دعای فرج امام زمان(عجل‌الله) است؛ البته دعایی که در همه اعمال ما اثر بگذارد

قطعا اگر کسانی در دعا جدی و راستگو باشند، مبصراتی (دیدنی هایی) خواهند داشت. باید

دعا را با شرایط آن خواند و توبه از گناهان از جمله شرایط دعا است.» 

👌بیایید با خود قرار بگذاریم که بعد از هر نماز ، دعای  "اللهم کن لولیک حجت بن الحسن."

و دعای  " اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من انصاره و اعوانه " را با حضور ذهن و توجه به معنی و مفهوم آن، از عمق وجودمان از خدا بخواهیم .

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

✅ فرزندانمان را

با وجود حضرت_ولیعصر(عج)

در همین دوران خردسالی، کودکی و نوجوانی مأنوس و آشنا کنیم.

💠یه مادر میتونه کاری کنه که اسم دلبندش تو لیست یاران امام زمان باشه. 👇🏻

https://uupload.ir/view/vid_20240505_000602_631_s3zq.mp4/

این هم قصه شبانه بچه های یاوران مهدی 🥰🌿

ذخیره کنید🙏❤️🌾

🥰سری جدید کارخونه قصه‌ها

🔸این داستان«قصه گل سرخ🥀»

https://uupload.ir/view/4_5980796325376035075_95g.mp3/

برای باز کردن لینک دستتون رو چند لحظه روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.

با زدن روی این هشتک میتونید قصه های بیشتری رو ببینید👇🏻😍

کارخونه_قصه‌_ها#  

مهدی_یار_کوچک#  

👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)

@ghandeassall

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
2803

سلام بر منتظران ظهور💛✨

چشمتون روشن به جمال مهدی فاطمه ان شاءالله⁦✨💛

دعای خیر امام زمان (عج)بدرقه زندگیتون💛✨

💛✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨💛

💛اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌💛

💛✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨💛

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚🌱                                       ⁦⁦❤️⁩🌸😍 تاپیک‌صلوات‌برا‌امام‌زمان ⁦❤️⁩🌸😍

اعمالمان را با سرعت ما فوق نور به آسمان بفرستیم...☄️🪐

🔹 راه صحیح ، عاقلانه و پر سود  پیوند زدن اعمال ناقص ما به اعمال بهترین نوع بشرحضرت حجت ابن الحسن علیه السلام می باشد.

⭐️چرا که کوچکترین عمل او با تمامی اعمال جن و انس و ملک قابل قیاس نیست. اگر اعمال نیک خودمان را به او هدیه کنیم شاید به همراه اعمال او که با سرعت مافوق نور به آسمان می‌رود و به عرش الهی می رسد اعمال ما هم بالا رود و مقبول درگاه احدیت گردد..🤲

⬅️ از این لحظه نیت می کنیم تمام اعمال مستحبی زندگی مان تا پایان عمر را به امام

زمان ‍ارواحنافداه هدیه می کنیم. 👌

✋نشر دهیم. به عشق امام زمان 

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

🔴 چرا امام مهدى علیه السلام در زمان غیبت کبری نایب خاص ندارد؟

🔷در پاسخ این سوال، باید گفت اوّلا، غیبت صغری مقدمه اى براى آغاز غیبت کبری بود و در این دوره، نایبان خاص، وظیفه داشتند تا شیعیان را آماده ى غیبت امام(علیه السلام) کنند. در همین مدّت غیبت صغری، شیعیان توانستند خود را براى ورود به مرحله ى جدید آماده کنند؛ بنابراین، هدف اصلى از تعیین نواب خاص، تحقق یافته بود و دیگر نیازى به تعیین نایب خاص نبود؛ چون، با آغاز غیبت کبری ـ که هدف از آن، حفظ جان امام، آزمایش مردم، آماده سازى مردم جهان براى قیام امام (علیه السلام) در آخرالزمان و... بود ـ تعیین نایب خاص، با اهداف و فلسفه ى غیبت تعارض پیدا مى کرد.

ثانیاً، در صورت استمرار تعیین نایب خاص، امکان داشت فرصت مناسبى ایجاد شود تا هر کس ادعاى نیابت امام زمان (علیه السلام) را بکند و صادق و کاذب مشتبه شود و البته این هم امکان نداشت که خود حضرت هر بار ظاهر شود و اوّلا، معجزه اى بیاورد که خود امام است و ثانیاً، براى هر عصرى، کسى را معرّفى کند.[1]

ثالثاً، شاید دلیل عدم تعیین نائب خاص، این بوده که اگر نائب خاص تعیین مى شدند، دشمنان، آنان را آزاد نمى گذاشتند، بلکه آنان را شکنجه و زجر مى دادند.

📚پی نوشت:

[1]. ابراهیم امینى، دادگستر جهان، ص 153.

منبع: امام مهدى علیه السلام، رسول رضوى، انتشارات مرکز مدیریت حوزه علمیه (1384).

پرسش_و_پاسخ_مهدوی#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

♨️ بیخیال نباشیم👇

🔸️ امام باقر علیه السلام فرمودند:🌱

اگر یک روز را صبح کردید و یکی از ایشان (آل محمد علیهم السلام) را در میان خود ندیدید، به خداوند متعال استغاثه کنید...پس چه زود باشد که فرج و گشایش بر شما رخ نماید. 

🔸️ان أَصْبَحْتُمْ يَوْماً لاَ تَرَوْنَ مِنْهُمْ أَحَداً فَاسْتَغِيثُوا بِاللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ...فَمَا أَسْرَعَ مَا يَأْتِيكُمُ اَلْفَرَجُ.🌱

📚(کمال الدین ج ١ - الصفحة ٣٥٦)

📌 یک روز ...!  وای برما !

ببخش مرا که در تمام عمرم یک بار از نیامدنت  مضطرب وپریشان  نشدم ..😔

☄️که این ضرری است که تنها متوجه خود ما میشود‌.که از نبود امام مان روز به روز سرگردان

تر میشویم.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
2804

دلنوشته‌مهدوی#  

🔹در این جهان پر از جنگ و آشوب و ظلم، ما، #سرگشته_و_پریشان و آرزومند توییم؛

🤲ای نجات دهنده زمین

ای هدایت گر آدمیان

ای مهدی «عج» ...

#مهدویت

_امام_زمانم#  

اتحاد_ما_رمزظهور#  

یامهدۍادرڪنی# 💚

یامهدۍ‌ادرڪنی# 💚

یامهدۍ‌ادرڪنی# 💚

یامهدۍادرڪنی# 💚

یامهدۍ‌ادرڪنی# 💚

🌻يكی از راههای نجات از گناه ، گناهی که آدم 

به آن عادت کرده است، پناه بردن به امام زمان 

عجل الله است.❣️

ایشان امام زنده ی زمانِ ما هستند امام حیِ ما هستند؛ آن بزگوار به انتظار نشسته اند تا كسی دستش را به سمتشان دراز كند تا ايشان او را هدايت كنند.🤌

امامت ایشان اینجاست که شما از ایشان بخواهی و ایشان از شما دستگیری نماید.

بنده به آن بزرگوار پناه بردم، خیلی سریع نتیجه گرفتم.⭐

شماهم به ایشان پناه ببرید به زودی نتیجه می دهد ان شاء الله

✍️(آیت الله جاودان)

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
2805

امامی در خدمت امام دیگر 🕊️🤌

امام صادق علیه السلام:

🔺خلاد بن صفار می‌گوید: از امام صادق(ع) سؤال شد:آیا قائم به دنیا آمده است؟ 

حضرت فرمود: «لا وَ لَوْ أَدْرَکْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أَیامَ حَیاتِی»؛(خیر ! اگر دوران او را درک میکردم، همه‌ی زندگی ام را درخدمت به او می گذراندم)

📚کتاب الغیبة، ص ۲۴۵.🌱

🔺 و از این کلام معلوم می شود خدمت به امام زمان علیه السلام( ارواحنا فداه) شریف ترین  عبادت وبهترین وسیله تقرب است.

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

اَلسّلامُ عَلَیْکَ یا صاحِبَ الزَّمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا خَلیفَةَ الرَّحْمانِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا شَریکَ الْقُرْآنِ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا قاطِعَ الْبُرْهانِ . اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا إِمامَ الْإِنْسِ وَ الْجانِّ ، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ عَلى آبائِکَ الطَّیِّبینَ ، وَ أَجْدادِکَ الطَّاهِرینَ الْمَعْصُومینَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

اللهم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج#  

سلام_امام_زمانم#  

2801