من رو دروایسی ب یکی قول دادم ۳۰ جز قرآن کریم رو میخونم واس هدیه ب امام زمان الان نمیتونم سختمه ۵ جز بخونم درست حق الناس نیس
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه اون موقع که قول دادی از ته دلت می خواستی این کار و انجام بدی مشکلی نداره اما بعدا اگه تونستی بخون در غیر این صورت نموندن سر قول یکی از گناهای کبیره اس
اگه اون موقع که قول دادی از ته دلت می خواستی این کار و انجام بدی مشکلی نداره اما بعدا اگه تونستی بخو ...
میدونی من ب هوای ک جز دو قرآن کریم هس برا همون قبول کردم بعدن گف ن از جز یک تا ۳۰ منم رودروایسی قبول کردم حالا سخته قرآنم خوب نیس
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون
پس باید بخونی عزیزم در غیر این صورت گناه کبیره محسوب میشه
پدرم در میاد چه جوری یک ماه طول میکشه ک