2777
2789
عنوان

وزن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ممنونم چرا که نه

عزیزم فسنجون 

مرغ شکم پر که من مرغ رو ریش ریش میکنم با آلو بخارا و گردو و کشمش تفت میدم، این خیلی وزن رو بالا میبره

آش بجای سوپ هر ماده غذایی که دوس داره بریز توش.من ی مدت سبزی هم نمیریختم با بلغور فقط 

این دادم اصلا خوب نبود روش طبیعی غذایی چیزی

باید ببری ازش ازمایش لگیرن 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
آزمایش چندین بار دادم ویتامین دی یکم پایین با لهن

خب برای تقویت این ویتامین تو بدنش چیزی گرفتی 

غصه نخور اگه ازمایش پاکه ینی بچه تحرکش زیاد یا درست غذا نمیخوره ک وزن نمیگیره 

غذا رو بده خودش بخوره زیاد هله هوله بهش نده ازین شربتا سان استار بخر بهش بده ک همرا با زینک هست  قبل از غذا بهش بده

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
خب برای تقویت این ویتامین تو بدنش چیزی گرفتی  غصه نخور اگه ازمایش پاکه ینی بچه تحرکش زیاد یا د ...

آهنش پایین با ویتامین دی 

اصلا دست به غذا نمیزنه ی وضعی بخدا

هرکسی میبینی میگه چقدر ریزه این هعی مقایسه اش میکنن بخدا اشکم درمیاد ی سال با بدبختی بردمشش دکتر هر دارویی بگی داده آخر ی فامیل گفت سانستول زینک بده با این میخوره 

به نظرم پیش یه متخصص اطفال خوب ببر.مکمل آهن با دوز درست بهش بده چون کمبود آهن کاهش اشتها و بداخلاقی میده

اگه کم اشتهاییش مال کمبود آهن باشه چند روز که بدی خودت تغییر اشتهاشو متوجه میشی که چقد بهتر میشه

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر
خودم همش فکر میکنم سو جذب داره پوستشم خشک خیلی

اینا آزمایش تکمیلی میخواد.حتما پیش یه متخصص اطفال خوب ببر

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر