2777
2789
عنوان

پخش عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن گفت من بی ناموس نیسم اینجوری نگو گفت همه رو پاک کردم جز چشمات برا خودمم فیلم فرستاد ک حذف کرده

خب پس مشکلی نیست من یبار ب عمم گفتم میترسم گفت ولش کنا حالا پخشم بشه کی نوه و دختر فلانی می‌شناسه 

خودم میترسم اون هنوز من نگفتم گفت همه رو پاک کردم جز عکس چشات 

نترس دیگه ام به روش نیار حساس ترش نکن

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

شش ماه خیلی خوب بود با خواهرش حرف می دم ت چت و تلفنی بعدش فهمیدم دروغ گفته زن و بچه داره خواهرش هم ن ...

وای خدا چه دروغایی گفته بهت خودش خجالت نکشیده از اینهمه دورویی؟!!! 

هدفش از رابطه چی بوده وقتی متاهل بوده چرا قول ازدواج داده درک نمیکنم اصلا😐😐

مجازی اشنا شدین؟؟ 

🦋✨️
اره فکر کنم اصن یادم نیس قصدمپن ازدواج بود خونواده در جریان بودن ت تحقیقات بودیم 

نود دادی چهرت پیدا بود؟اینه منظورم

نمیشه ک یادت نباشه:///

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
وای خدا چه دروغایی گفته بهت خودش خجالت نکشیده از اینهمه دورویی؟!!!  هدفش از رابطه چی بوده وقتی ...

اره گفت با زنم مشکل داشتم و اینا نمی‌خواستم تورو از دست بدم گفت مشکلت اگ اوناست ولشون میکنم گفتم نمیخوام زندگیمو رو خرابه های زندگی یکی دیگ بسازم گفت هیچ راهی ندارد گفتم نه

اره فکر کنم مشخص بود 

ایبابا

ولی اصلا نگران نباش

مجازات پخش عکس مخصوصا چنین عکسی که فیس معلوم باشه انگار حبس داره

بخاطر خودشم همچین کاری نمیکنه فقط تهدید میکنه عملی در کار نیست

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸