2777
2789
عنوان

پخش عکس

1517 بازدید | 101 پست

لطفا چیزی نگید ک بدتر بترسم فقط جرمم سادگی بود ک ازش درس گرفتم اونم تهدیدی نکرده گفت من ایقد بی ناموس نیسم عکس کسی ک باهاش میخواستم ازدواج کنم رو استفاده کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عکسی

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

من کسی بخواد عکسمو پخش کنه ابدی ایسنتا مو هم میدم بزارع روش معروف شم بلاگر شم خدا تومن پول در بیارم😂

زندگیم از وقتی از این رو به اون رو شد که خدا شغل خوبی برام در نظر گرفت 💞یه دختر ۱۹ساله که ماشین خریده و داره خونه هم میخره بهترین جای شهر به کمک خدا .روزشماری میکنم که خونمو بخرم 🥺خدایا زودتر فداتشم مردی که دوست داره عاشقته خیانت نمیکنه می‌دونم خودتو گول میزنی ولی من واقعیت و می‌خوام بدونی برای زنهای خیانت کار هم صدق می‌کنه و اینکه اگه خیانت دیدی مقصر صد درصدی شوهرته نه اون زن اون زن هیچ قولی نداده هیچ عقدنامه ای امضا نکرده بهت وفادار باشه .زنهایی که خیانت رو می‌بخشید اینو بدونید در حق زنها ظلم بزرگی میکنید و به مردا یاد میدید هرچی بشه ما شمارو ترک نمی‌کنیم من شخصا به عنوان یک دختر که اصلا حاضر نیستم وارد زندگی همجنسم بشم حاضرم وارد رابطه شما و شوهرتون بشم تا بفهمید اون هنوزم می‌تونه به شما خیانت بکنه (#نه_به_زن_ضعیف_گول_خورده)
اوف نگو خاک ت سرم فک میکردم از آسمون افتاده واسه من عکس بی حجاب هر مدلش

اگه فقط شال نداشتی و اینا که اشکال نداره

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

خود پسر می‌دونه پخش عکس مجازات داره پس بخاطر خودش هم شده چنین غلطی نمیکنه اونی ک تهدید هم می‌کنه هدف ...

اصن گفت من بی ناموس نیسم اینجوری نگو گفت همه رو پاک کردم جز چشمات برا خودمم فیلم فرستاد ک حذف کرده

ن بدترشو داشتم لی الان خداحافظی کردم گفت فقط اجازه بده عکس چشماتو داشته باشم 

بیخیال گفته که کاری نمیکنم