2777
2789
افسردم نکنه؟

اگه روحیت خیلی حساسه نخونش

تا یه مدت تحت تاثیرش بودم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                 وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                 تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                    حرفی سخنی؟؟؟ 😉           https://daigo.ir/secret/8451111626

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

خب مرشد و مارگریتا یکیشونه 

روم تاثیر نذاشت، به اون معنی که تفکر منو عوض کنه. ولی فضاسازی عالیش من رو گرفته بود و هنوز برام تداعی میشه . 

پردگان خارزار هم شیرین و ماندگار بوده برام.

و در باب حکمت زندگی کتاب شوپنهاور کتابی که توی تفکر و جهات بینی من اثر کرد و لذت بردم ازش. 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

من امتحانات دی سال پیش دایی جان ناپلئون چاپ ۵۸ قبل انقلابو خوندم 

و شاید کسی باور نکنه که انقد با شخصیتاش همزاد پنداری کردم و غرقش شدم 

که تو اون اوضاع اینترنت کشور از تلگرام سریالشو دانلود کردم دیدم 

قشنگ ۳ ماه درگیرش بودم 

بیشتر از همه برای اسدالله که شخصیت جالبی برام داشت

2809