2777
2789

سینوهه پزشک فروعون

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کروموزم 

نه از جهت که تاثیر خاصی بذاره نه ، بیشتر میترسیدم 

ولی با حس ترسیم که ایجاد کرد دوست داشتم

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

2805

دا

دوهفته عید تو نوجوونی م جای شخصیت اصلی ش زندگی کردم

در حدی ک وقتی تیر خورده بود و از حسش تعریف‌ میکد، نخام تیر میکشید پاهام یخ شده بود...🥲

دیگ مث اون تکرار نشد....

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

کتاب بوف کور رو که خوندم خیلی وایب عجیبی داشت یه حس پوچی و تنهایی عمیقی توش بود

وایبشو دوس داشتم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                 وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                 تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                    حرفی سخنی؟؟؟ 😉           https://daigo.ir/secret/8451111626

در مورد چیه؟

موضوعش جنایی افسانه اس

چشم ها را باید شُست ، جور دیگر باید دید                   تصمیم گرفتم تاپیک نزنم کلا    ولی فعلا در سایت هستم : ولی دیگه تاپیک نمیزم ، دیگه پست نمیزارم ودیگه لایک نمیکنم   دوست ندارم تعلیق شم چون ممکنه گاهی لازمم بشه  ( من صرفا خواننده ی خاموش هستم ) لطفا دقت کنید❌️

2809