2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یان یا بهش بازم فرصت بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 27187 بازدید | 772 پست
فکرمیکنم شوهرتون نظامی باشن همسر منم همینطورن اما دیکتاتور نیستن این رفتارش بخاطر اینه که تازه ازدوا ...

بله نظامی هستش 

دم سرکارش میترسم برم ک بگم بیا باهات صحبت کنم 

از این طرف میترسم ک خانوادم نفرینم کنن

میدونی چرا؟ چون خانوادت دخالت کردن! من همین تجربه رو داشتم تا بحث به خانواده کشید انگار بنزین زدن زی ...

وای دقیقا دقیقا 

یعنی اگ هیچ کدوم از خانواده ها نمی فهمیدن ب اینجا کشید نمیشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتن خونه پدر و مادرت زیاد مهم نبوده ولی نباید طایفه ای برمیگشتی  باید صبر میکردی بیاد دنبالت یا تنها بری  همین که با خانوادت رفتی گند زدی   الآنم حرمتی نمونده  خطش رو هم عوض کرده  به نظرم فعلا بی خیال شو ببین چی پیش میاد

بله نظامی هستش  دم سرکارش میترسم برم ک بگم بیا باهات صحبت کنم  از این طرف میترسم ک خانوا ...

نه مخل کارش اصلا نرو 

شما اگر وکیل دارید به وکیلتون بگید باهاش صحبت کنه. 

اگر ایشون وکیل داره برو پیش وکیلش 

اگرم مشاور دارید که به مشاور بگو هر دوتون را به حلسه دعوت کنند و اونحا با هر دوتون حرف بزنن

2804
به نظر منم طلاق نگیر  متاسفانه خیلی سریع پیش رفتید و قانونی اقدام کردید  اما عزیزم تو دع ...

یعنی بگردم خونه ام 

یا اولش برم باهاش صحبت کنم بگم میخام زندگی کنمم ؟ 

زندگی ات خراب نکن دختر

یه راهی پیدا کن با همسرت صحبت کن و دلش بدست بیار

مردا نیاز به اقتدار و البته محبت دارن اونوقت رام زندکی و زن اشون میشن

برای زندگی ات بجنگ و نزار الکی از دست بره

پدر ومادرت هم بعد یه مدت کوتاه میان 

🌱
بله نظامی هستش  دم سرکارش میترسم برم ک بگم بیا باهات صحبت کنم  از این طرف میترسم ک خانوا ...

اگر اخلاقشو میشناسی که دوس نداره جلوی همکاراش دیده بشی نرو. یه نفر رو واسطه کن اگر پدرش ادم منطقی هست بااون حرف بزن تاواسطه بشه 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
عزبزم مردا خیلی حساسن بخدا این مشکلی نبوده گ بخای زندگیتو اینحوری خراب کنی حالا هم ک رفتی دیدی عصبان ...

اخ دعوا خیلی بد بود 

اره اولش مشکل خودم بود ایراد من بود لج کردم یهو اینجوری شد 

ارهه اینو مطمئنم ک غرورش شکسته شد  روز دعوا من کلا پشت خاتوادم گرفتم اون ول کردم حتی بهش جلوی ...

ببخشید بنظرم این غرور خانواده ی شما بوده شکسته

پدرو مادر شما از ایشون بزرگتر بودن با احترام شمارو برگردوندن خونه این آقا داد وبیداد راه انداخته حتی اگه حقم با ایشون بوده باید حرمت نگه میداشت

وای دقیقا دقیقا  یعنی اگ هیچ کدوم از خانواده ها نمی فهمیدن ب اینجا کشید نمیشد

اره متاسفانه. حالا انشالله که اشتی کنین اما اگر خوب شدین اینو همیشه براخودت درس عبرت کن هیچوقت بحثتون به خانواده نکشونین. 

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
خب برو محل کارش یا قبل اینکه بری از طریق دوستی آشنایی اگه با کسی صمیمی هست بگو بره باهاش صحبت کنه و ...

یکی از دوستاش هست ک شمارشو دارم ولی نمیدونم برام کاری کنه یان همون باید برم دم سرکارش فقط نمیدونم قبل دادگاه مهریه برم یا بعدش

این همه ویژگی خوب داره  حالا شما چرا لجشو در اوردی، خوشی زده زیر دلت  به زندگیت بچسب با ...

یکی از خوشی یکی از بدبختی موندم دنیا ب کام کیس

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....
2809