2777
2789
عنوان

از عصبانیت همه موهام و زدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 36 پست
ناراحت نشیا ولی الانت از موهای من بهتره  موهام اینقدر ریخته بود از ته یعنی از ته ته کچل کردم و ...

اره دیگه نمی‌خوام به چیزی وابسته باشم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قانون جذب می گه: اگه نمی تونی خودتو دوست داشته باشی، من کسایی رو به سمت تو می‌فرستم که تو رو دوس ...

عزیزم تو چ کتابایی اینا رو یاد گرفتید

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 
به خدا گفتم دیگه هیچ چیز دنوگیوی اصرار نمیکنم بهت هرچی خودت میخوایی همش گریه میکردم سر موهام میگفتم ...

تو حالا از موهات ناراضی بودی وزدی من چی بگم موهام بهترین بودددد اما زدم رفت تا گودی کمرم بود

2805
من به قانون جذب اعتقاد ندارم

دوستِ من
تک تکِ لحظه هایت را زندگی کن !
خودت خالقِ زیباترین اتفاقاتِ زندگی ات باش ،
و رویِ هیچ کس جز خودت حساب نکن !
کسی که انتخاب کرده آرام و امیدوار باشد ؛
در سخت ترین لحظات هم دلایلِ شادی اش
را پیدا می کند ...
کسی که خودش را همه کاره ی
زندگی اش می داند ؛
از هیچ کس توقعی ندارد و هرگز
بی دلیل ،
دلگیر و نا امید نمی شود !
تو لایقِ آرام ترین ثانیه ها و بزرگ ترین
معجزه هایی ،،،
هوایِ خودت را داشته باش

به هرچی اعتقاد داشته باشی به همونم میرسی  من با قانون جذب به خیلی چیزا رسیدم

من همه چی رو سپردم به خدا دیگه رو چیزی دیگه کلیک نمیکنم 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
تو حالا از موهات ناراضی بودی وزدی من چی بگم موهام بهترین بودددد اما زدم رفت تا گودی کمرم بود

برن به درک بابا مو می‌خوابیم چیکار به چه دردی میخوره

نه متاسفانه ی تاپیک زدم تگش کردم ولی جواب نداد ،یعنی الان کجاست خدا کمکش کنه

بنده خدا 

بودی تاپیک اخرش میگفت یه مرد پتو بدست رفته بیمارستان افتاده دنبالش 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
تو این سن همه همینجورن مقتضای سنتونه

من سه ساله همینم ربطی به سنم نداره مشکلات روحی تو خانوادمون زیاده

هی من یه زمانی واسه یه میل رشدش ذوق می کردم اما الان رهای رهام هیچی مهم نیس  با ا جازه ت دومی ...

من همیشه موهام و کوتاه میکردم

2809