2777
2789
عنوان

چکارکنم دارم جدامیشم

1213 بازدید | 95 پست

توتاپیکای قبلم گفتم دارم جدامیشم مشکل ازمنه خیانت کردم اونم اعتمادش بهم ازبین رفته الان ازهم دوریم تامیبینه میرم بیرون میگه منم بیام باهات گفتم داریم جدامیشیم میگ تنهام 

یا ببینه باخانوادم بیرونم میگ ب منم بگید بیام گفتم خودت روت میشه بیای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
اونوقت بیایید بگید پسرا اینطورن اونطور بی وفان فلاننن

حالا همیشه شعبون یه بارم رمضون چرا اسمی ازون بیناموس نمیبری که اومده سمت زن متاهل؟؟؟

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
منو نبخشیده ولی سختشه جدایی گفتم راهی نیس

کلا اعتماد بره،رفته.باز خواستین ادامه بدین برین پیش مشاور.یا حتی میخپاین جدا شین برین پیش مشاپر تا اون کمک کنه راحتتر جدا شین.

خب حالا تاپیک زدی چرا لاشی خانم چی میخوای؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
2809