2777
2789
اینا همش تلقینه هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیس 

دقیقا منم به این حرف اعتقاد ندارم 

ولی تلقین و قبول دارم تو اسلامم هست

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

همیشه میترسیدم زن داداش خوبی گیرمون نیاد آخه داداشم خیلی مظلومو ساکته و تا مجرد بود خیلیارو پیشنهاد میداد میگفتیم نه این تو رو ازما دور میکنه... تهشم بدذات ترین زن دنیا گیرش اومدکه چن ساله مارو ازهم دور کرده خدا هزاران بار لعنتش کنه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
درسته  اما واقعا پیش میاد ک از ی چیزی بترسی ولی دقیقاً همون بشه  میگن از هرچی بدم اومد س ...

پس من باید بدبخت روزگار بشم چون از همه چیز میترسم🤧

میترسیم چون میدونیم قراره سرمون بیاد یا شاید یجور الهامه

همیشه واسم اتفاق میفته ،گفتم از این میترسم فردا همون سرم اومده ،ازهمه چی بگیری واسم اتفاق افتاده دیگه کلا هیچی توی دلم نمیگم 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
پس من باید بدبخت روزگار بشم چون از همه چیز میترسم🤧 میترسیم چون میدونیم قراره سرمون بیاد یا شاید یج ...

نمی‌دونم فقط میدونم از بس تو مجردی ب این فکر کردم ک اگه ی روز بچه دار نشم چی میشه برخورد خانوادم چیه 

ک دقیقا ب سرم اومده و واقعا سخته

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

من از پول میترسم خیلی زیاد

نمی دونم چرا به سرم نمیاد

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

دقیقا منم به این حرف اعتقاد ندارم  ولی تلقین و قبول دارم تو اسلامم هست

نه از لحاظ علمی نه معنوی نه مذهبی با عقل جور در نمیاد

شاید ترس ما بخاطر اینکه ته ذهتمون میدونیم میخواد همچین اتفاقی بیفته

نمی‌دونم فقط میدونم از بس تو مجردی ب این فکر کردم ک اگه ی روز بچه دار نشم چی میشه برخورد خانوادم چیه ...

عزیزم نصف تاپیکای نی نی سایت درباره ناباروریه میگن چرا بچه دار نمیشیم....بازم اصراری به حرفم ندارم 🤗 اگه اینطوریه دیگه فکرای بد نکنین

2809