🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همیشه میترسیدم زن داداش خوبی گیرمون نیاد آخه داداشم خیلی مظلومو ساکته و تا مجرد بود خیلیارو پیشنهاد میداد میگفتیم نه این تو رو ازما دور میکنه... تهشم بدذات ترین زن دنیا گیرش اومدکه چن ساله مارو ازهم دور کرده خدا هزاران بار لعنتش کنه
من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)
«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂