2777
2789
عنوان

قد کوتاهم ۱۵۵هست قدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1563 بازدید | 113 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بد و بچگونه حرف زدی ببخشید ولی تو قد کوتاه رو رد کردی دیگه اندازه بچه ۷ ساله😐قدبلندا خیلیم جذ ...

قد شما چنده ؟

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
2803
کلاس چندمی عمو جون که هنوز یاد نگرفتی در مورد ظاهر کسی نظر ندی چیزی که دست خود آدم نبوده و نیست

من تموم کردم امسال میرم دانشگاه 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
2804
شما قد کوتاها خوبین شبیه قارچ 

نه شما قدبلندا خوبین شبیه خط کش

دوستان لطفا 23ابان 1403رو به من یاداوری کنید. من تاریخ هارو زود فراموش میکنم. کیم نبیلیر...کیم نه چکیر... دنیا یه خنده ی از ته دل به من بدهکاره

پوووف خودتم ک بلندارو تخریب کردی

میگن کوتاها بغلی و کیوتن ،ک خب حرف چرتیه 

میگن بلندا عین مدلان و...ک خب چرته تناسب اندام مهم تره

در کل خودتو. دوس داشته باش نذار بقیه بگن خوبی یا بد 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
2805
قد کوتاها شبیه کوتوله های سفید برفین.... تا تو باشی به قد بلندا توهین نکنی

قدبلند ها هم شبیه جاروی اون جادوگره بود تو کارتون

دوستان لطفا 23ابان 1403رو به من یاداوری کنید. من تاریخ هارو زود فراموش میکنم. کیم نبیلیر...کیم نه چکیر... دنیا یه خنده ی از ته دل به من بدهکاره
2801