2777
2789
عنوان

نزديكه عروسيمه اما زياد خوشحال نيستم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 28 پست
ما هم این پروسه رو گذروندیم واقعا باید درکشون کرد خیلی سخته ما هم سر طلاق خاهرشوهرم خیلی سختی کشیدیم ...

اخه تو پروسه ي طلاقن معلوم نيس تا چن وقت طول بكشه ك راي بياد و كلا تموم شن 

عزیزم بهونشون نباشع طلاق دخترشون

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بگو حوصله عروسی نداری زن نگیر

ارزوهامو چال کنم بخاطر طلاق یکی دیگه... 

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️
2803
نه چون از چن ماه قبل تالار گرفته بودبم پدربزرگمم مريضه مامانم ميگه خدايي نكرده ي چيزي ميشه تا ي سال ...

عزیزم هم اونا حق دارن هم شما ولی شما یکم درک کنید.

سعی کنید کارارو شما بیشتر پیگیری کنید

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
2804

دو طرف حق دارین،میدونی طلاق پروسه سخت و ازاردهنده ای هست ادم اذیت میشه حق دارن شوق ندارن 

توام حق داری عروسی و...

کاش مینداختین ی چن وقت دیگه یا اگه  میخواین برین سرخونه زندگیتون  ی مهمونی میگرفتین عروسی رو بعدا 

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
از اول كلا ميگفتن ب جاي عروسي بريم سفر من قبول نكردم الانم ك اينجوري شد اصلا حال و حوصله عروسي نيس

حس میکنم علاوه بر حوصله نداشتن اینم براشون بهونه شده عروسی کنسل کنن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2805

حالا خواهرشوهر و خونوادش اینقدر ناراحتن خوب رو طلاق تجدید نظر کنن و مشاوره برن شایدم جدا نشن والله منم خواهرشوهر فوت شد و بعد یکسال عروسی گرفتیم همه ی کارا هم خودمون با شوهرم انجام دادیم هیچکس از اونا کمکمون نکرد مثل مهمون اومدن و رفتن من که اصلا اهمیت ندادم عروسی یه شبه نباید به خاطر دیگرون خرابش کرد