دقیقا من هم مثل شما زندگی می کنم
اصلا اصلا بدون هدف نیستم و تا جایی که ممکن درآمدم رو زیاد می کنه
ولی هیچ خرجی رو یادداشت نمی کنم چون چند بار که انجام دادم فقط باعث شده که استرس بگیرم و حس کردم اصلا از زندگی لذت نمیبرم
از اون زمان که با تاپیک آشنا شدم هم خریدهای هیجانیم تقریبا به صفر رسیده هر جا چیزی نیاز داشته باشم میخرم اما تا وقتی نیاز نباشه هیچ خریدی نمی کنم
تا یک یا دو سال پیش وقتی سرم خیلی شلوغ بود سریع غذا از بیرون می گرفتم اما الان برنامه غذایی مینویسم و برای همون روز شلوغم برنامه دارم که چه غذایی بزارم که بتونم برسونم
قبلا هم پس انداز می کردم اما خداییش به لطف این تاپیک یه کارایی رو دیگه انجام نمیدم برای مثال
من اهل آرایش کردنم حتما باید ضد آفتاب بزنم و جون ضد آفتاب برق داره روش پنکک میزنم که پوستم صاف و یک دست بشه
قبلا تا پدم یه کم حالت خشک و کثیف داشت می رفتم میخریدم الان یه دونه پد بالای شصت تومن ولی جدیدا همون رو حسابی میشورم و دوباره استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداره
این یه دونه مثال بود تو خیلی از چیزا فهمیدم دور انداختن کار اشتباهیه میشه یه چیزی رو شست درست کرد و دوباره استفاده کرد
دیروز پسرم ظرف غذاش رو انداخته بود یه قسمت درش خراب شده بود یه دونه از خارهاش شکسته بود حرصم گرفت چون ظرف نو نو بود تو دلم گفتم ۲۵۰ تومن پول ظرف
برداشتم یه دونه میخ رو سرش رو با انبردست جدا کردم البته یه میخ رو خراب کردم تا فهمیدم چه جوری میشه اون سرش رو جدا کرد بعد رو شعله داغش کردم به همون قسمت که خار شکسته بود وارد کردم و از اول هم با دقت حساب کردم چقدر باید بیرون بمونه 😂😂😂علامت هم رو میخ زدم میخ رو با انبردست زدم به اون قسمت در و شد خار
وای وقتی در ظرف رو بستم انگار چقدر کار خفنی کردم آنقدر خوشحال شدم به پسرم نشون دادم اون هم می گفت مامان تو چقدر همه چی بلدی 🤣🤣🤣🤣شوهرم هم بهم می گفت تنها زن فنی که تو زندگیم دیدم 😂😂😂😂
وقتی می بینم حواسم به زندگی هست به خرج و جیب پس انداز دیگه نیازی ندارم چیزی بنویسم یا خودم رو از همه چی محروم کنم
آخر ماه از درآمد و پس اندازم هم راحت می فهمم چقدر پول خرج شده