2777
2789
بنده خدا ، چیکار میکنه تو ماشین یکسره سخته

خیلی شرایطشون سخته

هرسری میبینمشون واقعا متاسف میشم

حالا هزینه ها رو ادم میتونه کمک کنه ولی خونه رو واقعا نمیشه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام گلم،من حین اینکه دارم کامنتهارومیخونم یه سوال برام پیش اومده،خیلی ازعزیزان میگن جمع میکنیم برای ...

فکر نکنم اونجوری باشه.من کل هزینه ها و درامد و مدیریت دستمه.اقساطو شهریه ها و قبوض همسرم خودش پرداخت میکنه چون من اذیت میشدم. اونارو بموقع خودش پرداخت میکنه و مدیریت اونها با خودشه.بقیه درآمد دست منه و منم هزینه های درمان خوردو خوراک پوشاک تفریح رو مدیریت میکنم و درکنارش بتونم پس انداز میکنم.اینجوری هردو هم راضی هستیم.چون همش با همسرم بود نمیتونست خوب مدیریت کنه و واقعا اذیت بودم.بعد من گرفتم دستم که انقدر اقساطو شهریه ها زیاد بود باز منم کلافه شدم.

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366987471] با پیامت تموم تن و بدنم لرزید ما هم قرار انتقال اعتبار بزنیم از ام رسالت امکان پذی ...

گزینه انتقال اعتبار و از پیشخوان مجازی رسالت برداشتن و داخل سایت ام رسالت گزینه حامی گذاشتن

آخه ما میخوایم انتقال اعتبار بزنیم وقتی تو سایت گفتن گزینه ش غیرفعال شده سریع زنگیدم یه ۴۷۴۷ و اونم توضیح داد که فقط سایتش جابجا شده

میگم تا از چیزی مطمئن نیستید اعلام نکنید

به دوستانی که در مورد وام سوال داشتن بگم من از صندوق کارآفرینی امید وام گرفتم براساس میانگین حساب با ...

پسبا این حساب از رسالت خیلی بهتر

ما نزدیک ۴ ماه ۴۰۰ گذاشتیم و حدود ۲۰۰ میلیون ۱۸ ماهه میده

عزیزم یکی از دوستان میگفتن فلکه صادقیه یک دفتری هست که وام ازدواج میشه از اونجا بخرید. @لیلیثکاربری ...

اصلا این کارو نکنید این کار غیر قانونیه اصلا هم معلوم نیست تهش چی بشه 

[QUOTE=367038662]خیلی شرایطشون سخته هرسری میبینمشون واقعا متاسف میشم حالا هزینه ها رو ادم میتونه کمک کنه ولی خونه ر ...[/QUOTE

عزیزم نمیشه به مراکز حمایتی معرفی بشن.

کمیته ای گرم خونه ای.

اقلا یه جایی رو اجاره کنن حتی چند نفری و اجاره اش رو مثلا کمیته ای  پوشش بده.

من حس کردم که فقط تو ماشین می‌خوابه خدایی سخته چطور روزها رو شب می کنه

من پیر زنی رو میشناختم مستاجر بودتو خونه های ارزون مثلا سه تا پیرزن یه  جایی اجاره کرده بودن اشتراکی پول می دادن.البته هر کسی کمک می‌کرد.

این پیرزن البته پسرداشتن.

اما بی مسئولیت بود  

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
باید همینکارو کنم ،اگه بگم چیکار میکنم کتکم میزنید همش خرج لباس میکنم یعنی همش و کاملا، 😅!یا هر روز ...

ببین عزیزم نیاز نیست هر ماه لباس بخری یا هر روز بری کافه اینو حرفو از من گوش کن در اینده دعا میکنی منو سعی کن با پولی که بابات بهت میدن مخارج ماهانت باشه اخه به شما که ناهار وشام دانشگاه میده پس سعی کن از پولی که از بابات میمونه هم پس انداز کنی نمیگم هیچی نخور نپوش ولی پس انداز الویتت باشه 

من و شوهرم شاید درامد یه روزمون به 80میلیون یا بیشتر کمترم برسه اما همشو خرج نمیکنیم من وشوهرم با 20تومن ماهیانه هم بهترین خوراک و تفریح و لباسو داریم چون با مدیریت میریم جلو ولی اصلا دست به این 80تومنایی که تو ماه چند بار میاد برامون اصلا دست بهش نمیزنیم 

من بیست تومنو تقسیم میکنم یه بخش خوراک ماهمون یه بخش لباس دم عید و ریخت وپاش ویه قسمتی هم سفر وهر ماه مثلا یه مبلغی میزارم کنار الان واسه لباس دم عیدمون و ریخت وپاش ومهمونی دادن ایام عید  ماهی یک تومن میزارم از این عید تا عید بعدی بعد بهترین مهمونی وخرید رو دارم 

الان جوری شده که شوهرم اینقد بهم اعتماد پیدا کرده که اگه بگم هر چی داریم بیا اتیش بزنیم فردا برمیگرده نه نمیگه چون بهس ثابت کردم باید مدیریت پول رو بلد باشی چون شوهرم قبل ازدواج به شدت ولخرج وپول به باد بوده ولی الان به همه چی رسیده چون من جلو خرجای الکیشو میگیرم بهش سخت نمیگیرم ولی ماهیانه میگم اینقد باشه واسه چیزایی که یهو دلمون میکشه تو بازار بخریم حسرتش دلمون نمونه 

من حتی واسه بیمه سالیانه ماشینم ماهیانه مثلا یک تومن میزارم کنار بعد یهو زورمون نمیاد بخوایم 10تومن بیمه بدیم 

و.. ـ

سلام عزیزم ، من خودم امتیاز وام رسالت خریدم .در حال حاضر آخرین قیمتی که من دارم حدود ۱۸ میلیون برای ...

سلام. وام را کامل به خودتون انتقال دادن؟ یعنی الان قسط میدین به اسم خودتون هست. و اینکه چند ساله قسط بندی کردن براتون

عزیزم چن نفرین ؟بیس تومن چطوری خرید میکنید ؟

دو نفر ولی شوهر اندازه سه نفر غذا میخوره خوش خوراکه فک کن پنج تاییم 😂مثلا واسه دونفر 4لیوان برنج میزارم 

شوهرم باشگاه میرن کلی پروتیین طبیعی میخورن 

مثلا میگم ماهی فقط 4کیلو گوشت و باید تا اخرماه باشه 

یا میگم این مقدار هزینه میوه س 

خانما هیچکی بمن کمک نکرد چرا اخه؟ ویپاد رو فقط پرسیدم چجوری چرا هیچکس نمیگه

ویپاد اپلیکیشن برای بانک پاسارگاد از بازار دانلود کن نصب کن همونجور اینترنتی حساب باز میکنی کارت میاد دم خونه ت 

چند تا تسهیلات داره پشتوانه برآیند و ..

وام پشتوانه از یک میلیون شروع میشه سقفش تا ۳۵میلیون 

وام برآیند هم بر اساس سکه های که ب دست میاری 

حالا هر چقدر بیشتر گگردش حساب داشته باشی سکه هات افزایش پیدا می‌کنه 

کلا همه چیز هم تو اپلیکیشن توضیح داده.