2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستان گلم صبح زمستونی همگی به خیر و نیکی🥰خانما اینجا کسی هست که زانتیا داشته باشن؟ میخوام ...

سلام عزیزم خواهر شوهرم داشت به شدت اذیت می کرد هزینه نگهداریش زیاده مشتری های خیلی کمی داره اخرش با بدبختی و کلی زیر قیمت  فروخت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

از پس اندازم 

روکش دندونم رو رفتم انجام دادم

ماه پیش هم عصبکشیو کردم

انشالله دندونامو کم کم درست میکنم با پس اندازهام 

فعلا درد دندون نکشم مهمتره از طلا 🙈😄

مثبت اندیش😇

شما شوهر منو نمیشناسی خدا نصیب گرگ بیابون نکنه حتی گواهینامه نداشت فقط پنج سال جنگ داشتم تا بره بگیر ...

سحر جان خونه از خودت داری؟

خدا صبرت بده فقط همسر شما بی مسئولیت بار اومده 😐

یعنیچی   که هوا گرمه سرده بیرون نمیرم مگه مرد مجرده🤨 الان با دنیا اومدن بچه ۵ نفر میشید 

وقتشه از خواب فراموشی بیدار بشه😏

میدونم که اعصابت بهم میریزه مخصوصا الان که بار داری ولی با توجه به روحیاتش اگه بره اسنپ کار کنه خیلی بهتره 🤔

چرخ بیاره تو خونه کار کنه 🙄

گواهینامه موتور بگیره 😏

نمیشه که بگه من همینم ناراحتی برو خونه بابات 🤨🤐

کلا اینجور مردا روحیه بازار ندارن به درد کارمندی میخورن برن یه سری کار تکراری هر روز بکنن و سر ماه یک حقوق بگیرن خلاص😬

برای خورشید پس از شبهای طولانی
سلام دوستان گل روزتون بخیر عزیزان من چندتا دندون قبلا عصب کشی کردم چون روکش نکردم الان همشون موادشون ...

سلام عزیزم، منم این چند وقت مشغول کارهای دندانپزشکی هستم و مثل شما تامین اجتماعی به درد نخور🤭 دارم که تقریبا برای دندون هیییییچ پوششی نداره مگه اینکه بری خود کلینیکهای تامین مثل دی کلینیک ابوریحان نرسیده به چهارراه ولیعصر که اونم فقط ترمیم ساده انجام میده که حقیقتش من پیشنهاد نمیدم بری چون خیلی شلوغه و بحث بهداشتش رو هم مطمئن نیستم.

ولی جایی که من میرم بیمارستان تخصصی دندانپزشکی شهید شکری هستش تو ملاصدرا، خیلی خیلی تمیز و مجهز با کادر واقعا حرفه ای، 

با تامین اجتماعی که قرارداد نداره و آزاد حساب میشه ولی قیمتهاش هم از مطبهای خصوصی کمی کمتره البته با بعضی از تکمیلیها قرارداد داره که نمیدونم متاسفانه کدومها هستن، 

من از سال ۹۷ با این مرکز کارهای دندونم رو انجام میدم قبلا بلوار کشاورز بودن الان رفتن ملاصدرا و از مجهز بودن و بهداشتش هرچقدر بگم کم گفتم. هر کدوم از دنودنهام رو اینجا کارشو انجام دادم راضی بودم ولی

چند سال پیش دندون ۷ پایین رو توی مطب جای خوب تهران عصب کشی و پر کرده بودم که دو سه روز پیش پر شدگیش ریخت و مشخص شد که دندانپزشک قبلی عصب کشی ناقص انجام داده بود و روکش هم نذاشته بود و یادمه که اون زمان قیمتشم بالا گرفته بود، متاسفانه امروز بعد از عکسبرداری و مشاوره های تخصصی که همین بیمارستان انجام دادم گفتن که دندونم دیگه قابل ترمیم نیست و هیچ کاری نمیشه براش کرد و باید بکشمش 🥺🥺 به همین خاطر میگم که خیلی مهمه کجا برات کار دندون انجام بدن که با کار ناقص باعث از دست دادن دندنت نشی‌. 

پیشنهاد من به شما همین بیمارستان هستش و اینکه تامین اجتماعی هزینه های کارهای اصلی دندانپزشکی رو پوشش نمیده و به هر حال با هزینه آزاد باید کارهاتو به سلامتی انجام بدی.

یادمه بچه ها دانشگاه شاهد هم معرفی کرده بودن تو انقلاب که اطلاعی از چند و چونش ندارم ولی میدونم در مراکز دانشگاهی  دانشجوها کار درمان رو انجام میدن.

دانشگاه شهید بهشتی هم هست اونم بازم کار رو دانشجوها انجام میدن.

سلام دوستان گل روزتون بخیر عزیزان من چندتا دندون قبلا عصب کشی کردم چون روکش نکردم الان همشون موادشون ...

این مدل کارهای خاص دندون رو تامین پوشش نمیده 

تامین در حد جرمگیری و کشیدن ساده و بعضی پرکردن های خیلی ساده قبول میکنن

ولی درکل

بیمارستان میلاد کلا قراردادش تامینه

میتونین سر بزنین

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیرم میدونم که خودتون بهتر میدونید ولی سلامتی از هر چیزی مهمتره من برای دندون شده طلا یا وسیله خونه ...

خورد خوورد ومخفی دارم طلا میخرم که شاید تونستم ایمپلنت کنم خیلی برای خودم ناراحتم😭

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
از پس اندازم روکش دندونم رو رفتم انجام دادمماه پیش هم عصبکشیو کردمانشالله دندونامو کم کم درست میکنم ...

این خودش از طلا واجب‌تر هست به نوعی خودش طلاست عزیزم کار خوب شما میکنید

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بچه ها یه خاوم خیلی خیلی محترمی هستن توی محله ما

سنسون هفتاد میشه

البته شکسته تر شدن

من گاها ایشونو میدیدم که توی ماشین خوابیدن یا نشستن 

یا از سرویس عمومی پارک نزدیک استفاده میکنن

سالهاست میبینمشون

یبار تابستون قبلی ما ساندویچ خریدیم رفتیم پارک نزدیک خونه

ایشون نود درصد اوقات توی ماشین نشستن 

از کنار ماشینشون رد شدیم

نگاه خیرشونو روی ساندویچ ها دیدم و واقعا دلم گرفت

رفتیم یکی هم برای ایشون گرفتیم و بهشون دادیم

قبول نمیکردن

با زووور‌ دادم

خیلی تشکر کردن

و از اون به بعد هروقت منو میدید میومد پایین از ماشین و احوال پرسی میکرد

((ماشینش خیلی قدیمیه))

بجورایی دوست شدیم

چندشب پیش ک هوای تعران واقعا سرد شد من پیاده میومدم ک دیدم توی ماشین نشستن و پتو رو پیچیدن دورشون

از این خانم های خیلی باابرو و نجیب هم هستن

رفتم سلام کردم. و دعوتشون کردم منزل ک نیومد و بجاش گفت بریم با ماشین دور‌بزنیم

خلاصه به پیشنهاد من رفتیم یه فست فود و نشستیم صحبت کردن

خلاصه اش رو بگم

بعد مرگ شوهرش به تنها فرزندش ک پسرش بوده و متاهل بوده  اعتماد میکنه و خونه اش رو بنامش میزنه

ایشونم همه چیزشو‌میفروشه و میره ترکیه ک از اونور بره اروپا مهاجرت دایم و هیچوقت دیگه ازش خبری نمیشه

و‌مادر‌طفلکی بااین سن اواره شده با ماشین قدیمی

گفتم طلایی نداری؟گفت هرچی داشتم کادوی سر عقد به عروسم دادم🥹🥹🥹

و اینجوری ک ایشون از مال دنیا فقط همین ماشین کهنه رو داشت

درمورد حقوق و اینها چیزی نپرسیدم ک معذب نشن ولی بعیده حقوقی هم داشته باشن 

بنظرم ضایعات جمع کنه بفروشه(شاید البتع)

خیلی مراقب باشین

این خانم ایینه عبرت من شدن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .